PIRMAS ĮSPŪDIS. SESDERMA "Factor G Renew" liposominis regeneruojamasis serumas

Į tą pačią mėginukų seriją, apie kurią kalbame pastaruoju metu dar labai norisi įtraukti ir veido serumą iš Sesderma, skirtą senėjančiai odai. Tiesą pasakius dar prieš pirmuosius bandymus esu nusiteikusi labai pozityviai - jau bandžiau šios kompanijos veido kremo mėginuką ir jis man nepaprastai patiko ir patiko. O po šio serumo imu galvoti, kad visai verta investuoti ir į pilno dydžio šios kompanijos gaminius - mano odai turėtų labai patikti.


Ką žada gamintojas: Vykstant odos senėjimo procesams, joje atsiranda tam tikri pokyčiai: dėl kolageno ir elastino skaidulų nykimo oda plonėja, praranda elastingumą, joje pradeda formuotis raukšlės, oda suglemba, praranda drėgmę, iškyla su pigmentacija susijusių problemų, taip pat lėtėja ląstelių regeneracijos procesai. Siekiant stabdyti odos senėjimo procesus ir užkirsti jiems kelią, FACTOR G produkto sudėtyje yra augalinės kilmės augimo faktorių, kurie, stimuliuodami kolageno ir elastino sintezę, atnaujina odos funkcionavimą. Visa tai užtikrina odos būklės gerėjimą – ji tarsi atjaunėja ir įgauna gyvybinių jėgų. Be to, azijinės centelės (Centella Asiatica) ekstraktas ir kamieninės ląstelės užtikrina atkuriamąjį, regeneruojamąjį ir antioksiduojamąjį poveikį (apsaugo odą nuo kenksmingo laisvųjų radikalų veikimo). Veikliosios medžiagos teikia ir priešuždegiminį poveikį – nesukelia odos dirginimo, pleiskanojimo ar padidinto jautrumo saulei, todėl produktas ypač tinka jautriai odai.
Naudojimas: Užlašinkite 4 lašus produkto ant delno ir patepkite veidą. Po to naudokite įprastus odos priežiūros produktus.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Bis-PEG 18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Propanediol, Lecithin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Reservatrol Dimethyl Ether, Quercetin, Palmitoyl Tripeotide-5, Nicotiana Benthamiana SH-Polypeptide-7, Nicotiana Benthamiana SH-Polypeptide-45Nicotiana Benthamiana SH-Oligopeptide-2, Ergothioneine, Centella Asiatica Extract, Caprooyl Tetrapeptide-3, Nicotiana Benthamiana SH-Polypeptide-15 Hexapeptide-40Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 SH-Oligopeptide-1Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 SH-Polypeptide 2Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 SH-Polypeptide-76, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Alcohol, Triethanolamine, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Tromethamine, Sodium Phosphate, Xanthan Gum, Potassium Phosphate, Dextran, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilno dydžio pakuotė 30 ml
Kaina: 47,00 EUR
Kur galima įsigyti: Medexy


Mano nuomonė. Serumas, kaip ir dauguma tokio tipo priemonių, skysta, skaidrios, šiek tiek balzganos spalvos. Serumo kvapas stiprokas, primena augalinį, nors ir nieko labai konkretaus. Tačiau šiandien nenoriu daug kalbėti apie serumo išvaizdą, svarbiausia - jo poveikis. Ir jis tobulai geras! Serumas greitai įsigeria į veido odą, tiesiog akimirksniu bei iš karto oda įgauna maloniai drėgnos odos pojūtį - komforto jausmą. Serumas žada kovoti su senėjimo požymiais ir aš tą pastebėjau per nepilną savaitę! Pastebėjau, kad oda tikrai tapo skaistesnė ir atrodo šiek tiek jauniau, gražesnio, tolygesnio ir sveikesnio atspalvio. O baiginėdama serumą dar ir matau, kad oda tikrai stangresnė, smulkios raukšlelės apskritai atrodo ženkliai mažesnės! Aš taip maloniai nustebinta, kad rašau šitą į norų sąrašą, kai tik pabaigsiu krūvą turimų serumų. Pirmas įspūdis pats stipriausias iš visų mėginių, kokius naudojau pastaruoju metu. Ta prasme aš apstulbusi teigiamu poveikiu savo odai!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai