INGRID Cosmetics "Wonder Shine" lūpų dažai "288"

Gerai jau gerai, spalis jau tikrai ruduo ir savęs įtikinėti kaip ir nebereiktų, tiesa? Tačiau ši savaitė siaubingai rudeniška ir tos nuolat apsiniaukusios, lietingos nuotaikos kitaip, kaip melancholiškai rudeniška, jau ir nebepavadinsi. Tokiais orais mano makiažas iš ties tampa minimaliu: makiažo pagrindas, antakiai, tušas, truputis skaistalų ir ryškiai raudoni lūpų dažai. Pastarųjų tikriausiai turiu daugiau nei reiktų, tačiau renkantis naują rankos beveik visuomet tiesiasi prie raudonų - čia tikriausiai kaip kai kurioms būna su nude atspalviu - 100 ir 1 skirtingas lūpdažis su skirtingais atspalviais... Šį kart kaip niekad daug bandau ir testuoju Ingrid kompanijos blizgius, tačiau visiškai rudeniško atspalvio lūpų dažus.

"Vaizduotė yra svarbesnė už žinias."
Albertas Einsteinas


Produktas: INGRID Cosmetics "Wonder Shine" lūpų dažai "288"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: neteplioja ir nevaikščioja už lūpų kontūro
Labiausiai nepatiko: kieta tekstūra
Tūris: 4 g
Kaina: 5,59 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt 
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: INGRID lūpų dažai "Wonder Shine" užtikrina nuostabiai ryškią spalvą ir glotnumą visai dienai.  Nauja formulė praturtinta taukmedžio aliejumis puikiai apsaugo lūpas nuo išsausėjimo. Lengva, kreminė tekstūra lengvai padengia lūpas lūpdažiu, o aukščiausios kokybės pigmentai užtikrins Jūsų makiažo ilgalaikiškumą. Lūpų dažus galite išsirinkti net iš 9 skirtingų atspalvių. 


Juodo plastiko lūpų dažų pakuotė atrodo masyvi, griozdiška, lyginant su kitomis tokio paties principo lūpų dažų pakuotėmis. Galbūt tą įspūdį duoda kvadratinės kraštinės, galbūt aukštas skaidrus dugnas su papildomu priemonės kiekiu, o gal tiesiog pakuotė iš ties didesnė nei įprastai? Tiesa tas dugnas su spalva tai neatsidaro - tiesiog ten pripilta to paties lūpdažio, tik mano galva neprotingai per daug tik tam, kam pamatytum kaip atrodo pasirinktos priemonės spalva. Smagu ant lūpų dažų pakuotės rasti reikiamą informaciją, išlaikant minimalų dizainą ir detalių skaičių. Kompanija protingai panaudojo dvigubo lipduko pakuotę akcentuodami tik Ingrid kompanijos pavadinimą.

Gamintojai lūpų dažuose naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau nepasakyčiau, kad priemonės kvapas labai išskirtinis. Jaučiasi lengvas, švelnus saldumas, tačiau tik uostant iš pakuotės, tuo tapu pasidažius jokių ryškesnių kvapų tikrai nėra, net nepasakyčiau kad pakvėpinta, jei neuostyčiau pakuotėje esančio produkto.

Konsistencija mano galva yra prasčiausias šių dažų aspektas. Lūpų dažai kietos tekstūros, bandant pasidažyti nėra to malonaus slydimo oda, dengiasi kiek sunkiau nei standartiniai dažai, tad pripažinsiu, ir rankos ne visuomet kyla prie šių dažų...


Sudėtis: Ricinus Communis Seed Oil, Cera Microcristalina, Bis-Diglyceryl Polyacryladipate-2, Isopropyl Myristate, Hydrogenated Vegetable Oil, Polyisobutene, Polyethylene, Isopropyl Isoterate, Silica, Shorea Robusta Resin, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Isododecane, Euphorbia Cerifera Cera, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Limonene.
May contain: CI 15850, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891, CI 19140, CI 12085, CI 15580, CI 15880, CI 16035, CI 17200, CI 73360, CI 75470, CI 77163, CI 45410, CI 45380, CI 45430, CI 15985, Mica, Tin Oxide, Synthetic Wax.


Poveikis. Jau minėjau, kad nesu sužavėta kieta lūpų dažų konsistencija ir nemaloniu dengimu ant lūpų odos. Tragedijos didelės tikrai nėra - stipraus odos tempimo jausmo nepatiriu, tačiau ir neslysta kaip sviestukas per lūpas. Dengiant tenka pasistengti, kad spalva vienodai pasidengtų, ypatingai ties lūpų kontūru. Tačiau galiu drąsiai pagirti pigmentaciją - vienas sluoksnis ir atspalvis tiesiog tobulai ryškus!

288 lūpų dažai pakuotėje atrodo labai tamsūs, o pagal aprašymą turėtų būti blizgūs. Pasidažius lūpas jie iš ties yra tiesiog tikros raudonos spalvos, o ne tamsiai raudoni, kaip atrodė pažvelgus į lūpų dažų dugną. Tad perkant šiuos dažus reiktų turėti galvoje, kad jų atspalvis skirsis nuo to, kas pavaizduota ant pakuotės. Kalbant apie blizgesį - pirmus kartus bandant ant rankos atrodo, kad dažai labiau matiniai nei blizgus, tačiau ant lūpų blizgesio iš ties nemažai. Aišku, ne lūpų blizgesio blizgesys, bet visai neblogas - blizgiais vadinti tikrai galima.


Tai nėra patys atspariausi lūpų dažai, kokius esu naudojusi, tačiau ir ne patys tepliausi. Išlieka jie maždaug 3-4 valandas ir palaipsniui sausina lūpas, tarsi ištrauktų iš jų drėgmę. Spėju, kad sudėtyje per mažai aliejų, konsistencija per sausa, tad ir sausumo pojūtis dėvėjimo eigoje tiesiog automatiškai užprogramuotas... Per dėvėjimo laiką dažai tikrai palieka pėdsakus ant puodelių ir stiklinių, vargiai atlaiko maisto testą; tačiau nusidėvi gana tolygiai, nepadaro dėmių ant lūpų, nors kontūras ir lieka ryškesnis nei lūpų centras... Užtat labai smagu, kad kandant obuolį mano smakras nepagauna lūpų dažų, jie niekad neišvaikšto už kontūro ir gana stabiliai lieka savo vietoje.

Manau, kad šie dažai tokie taip sau. Aišku, man patinka kad jie neteplūs, smagi spalva, nedidelė kaina. Visgi sausumo pojūtis, kieta tekstūra visiškai ne mano skonio reikalas... Ar rinktis? Yra ir geresnių dažų, yra ir prastesnių - naudoti naudojami, tačiau iki mylimiausiųjų reiktų gerokai patogbulinti jų konsistenciją ir tikriausiai ant pakuotės kažkokiais būdais pabandyti nurodyti tikrą gaunamą atspalvį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai