CASMARA "Renovating" Original Algae Peel-off Mask - nuplupama jūros dumblių atkuriamoji ir drėkinamoji veido kaukė, skirta visiems odos tipams

Sekmadienio pavakarė... Šis sekmadienis buvo tas tikrasis sekmadienis - nors atsikėlėm anksčiau, tačiau didžiąją dalį dienos skaitėme, leidome laiką kartu ir lepinomės tiesiog paprastu poilsiu. Po vonios aš šiandien traukiau jau atidarytą Casmara kaukę (ji skirta vienam kartui, bet kiekio laisvai pakanka ir dviems) ir nusprendžiau pabaigti, bei aprašyti savo potyrius. Dažnai susimąstau - kiek daug mes visgi turime! Aš sveika, stipri, turiu mylinčią ir mylimą šeimą, ir galiu sau leisti sočiai paavalgyti, gerti kavą su cukrumi ir įsigyti ne pačius pigiausius daiktus. Spalį kaip niekad daug susimąstau apie tuos, kurie turi mažai, vargsta ir skursta... visuomet sudalyvauju maisto banko akcijoje, stengiuosi padėti turintiems mažiau, nors tikrai nesame iš pasiturinčiųjų... Tiesiog dalinamės tuo, ką patys turime... galbūt neturiu daug prabangos ženklų gaminių, tačiau galiu sau leisti nusipirkti 15 Eur kainuojančią kaukę be sąžinės griaužimo, mano pilvas visuomet pilnas, o vaistams niekuomet nereikia skaičiuoti paskutinių centų. O kiek tokių, kuriems reikia skaičiuoti maisto kąsnius?! Kai susimąstai, imi jaustis dėkingas ir jautiesi turintis pakankamai, tiesa? Keistokos mano šio savaitgalio mintys, bet... ankstyvoje paauglystėje iš tiesų svajodavau apie turtus, kai uždirbsiu ir galėsiu sau leisti vardinius madingiausius drabužius, nes turėdavau tenkintis second hand kai tai dar nebuvo madinga. Kuo galiu pateisinti savo tuštybę? Kvaila ir jauna keturiolikmetė! Visgi ta tuštybė man dažnai bado akis socialiniuose tinkluose, kai regis vertybės, dorybės ir gyvenimiški dalykai tapo visiškai nebemadingi... visur tik škurliai, prekiniai ženklai ir... išpūsta, išpudruota ir prikvėpinta feikinė "realybė" - įvaizdis yra viskas? Ne man, ir žinau, kad aš ne viena, tik mūsiškiai ne tokie matomi, ne tokie pastebimi, kaip šiuolaikinė "tuštybės mugė" su visais personažais, vis siekiančiais tapo socialinių tinklų grietinėle...

"Gyvenimas - kalnas, į kurį kopi ilgai, o nusileidi greitai."
G. Mopasanas


Produktas: CASMARA "Renovating" Original Algae Peel-off Mask - nuplupama jūros dumblių atkuriamoji ir drėkinamoji veido kaukė, skirta visiems odos tipams
Gamintojas: "Casmara Cosmetics" S.A. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: drėkinti, atkurti, šalinti paburkimą, gerinti odos drenaciją, kovoti su senėjimu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nesu tikra ar kaina tokiai kaukei yra optimali
Tūris: 4 ml kremo + 32 g miltelių + 82 ml skysčio
Kaina: 14,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurovaistinė, Cascada, Kosmada ir kt.
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: 
ATSTATYMAS IR DRĖKINIMAS Unikali ir išskirtinė nuplėšiama kaukė veidui.
Šios kaukės rinkinys palengvina aktyviųjų ingredientų įsiskverbimą esančius kaukėje ir kreme užteptame ant veido. Šią kaukę taip pat galima dėti ant akių ir lupų, apdoroja zonas apleistas kitų kaukių. Ji sumažina odos temperatūrą iki 6°C, teikia drenavimo poveikį, padeda šalinti paburkimą ir tamsius ratilus po akimis. 

 KAM SKIRTA?
Visiems odos tipams. Kaukė skirta vyrams ir moterims, labiau brandesniai odai, kurioje jau yra beprasidedantys senėjimo ženklai. Labiausiai tinka odai, kuri yra dehidratuota ir raikalauja atstatančio poveikio.

VEIKIMAS: Sudėtyje yra Jūros dumblių, alijošius, aguonų sėklos ir žybuoklių esencija. Šie natūralus aktyvūs ingredientai papildo kaukės gerąsias savybes, drėkina, ramina ir aprūpina odą vitaminais. Palengvina odai atnaujinti pažeistas ląsteles ir išlaikyti drėgmę. Naudojant kaukę jaučiamas malonus šadomasis poveikis, kuris moduliuoja ir atstato veido ovalą. Unikali priežiūra akių srityje. Mažina paburkimą ir pagerina tamsių ratilų aplink akis išvaizdą. Stangrinantis, tonizuojantis ir raminantis poveikis.

REZULTATAS: Atsinaujinusi, padrėkinta, stangresnė ir elastingesnė oda.

AKTYVŪS INGREDIENTAI
Jūros dumbliai
Alijošius
Aguonų sėklos
Žibuoklių esencija

NAUDOJIMAS:
1. Paskirstykite ampulės turinį ant švaraus veido. Pasilikite nedidelį kiekį, kad galėtumete panaudoti po kaukės. 
2. Išspauskite visą 1 ir 2 pakelio turinį į vieną dubenį. Sumaišykite mentele, kol išgausite vienodą mišinį. Tolygiai paskirstykite ant veido.
3. Atsipalaiduokite. Po 15 minučių nulupkite visą kaukę vienu kartu.

Nuplauti nereikia.
Rinkinys skirtas vienai procedūrai.


Pakuotė. Na gerai, pripažinsiu, kaukės pakuotės išvaizda buvo tas dalykas, kuris mane privertė atkreipti dėmesį į šios kompanijos veido kaukes - aukštas juodo plastiko indelis ir merginos veidas su labai įdomiai atrodančia kauke. O kur dar visi paketėliai, tūbelės ir lapeliai viduje... sudomi, suintriguoja ir sukelia smalsumą tiesiog imti ir išbandyti. Kita vertus... kaip vienkartinei veido pakuotei tas indelis milžiniškas! Kiek tokių tumbačkų gali prisidėti vonioje? Kiek bereikalingo plastiko čia sunaudojama? Ir ar tikrai to reikia? Tačiau vargu ar be tokios pakuotės šios kaukės pardavimai būtų tokie geri? Juk norima pirmiausia akimis!

Kvapas. Priemonė sudaryta iš trijų skirtingų dalių. Tiesą pasakius veido kremas man smirda - kaip klijai, ir žiaurūs klijai... Milteliai ir kremas turi lengvą, malonų, salstelėjusį kvapą, tačiau jis nesijaučia kai kaukė ant veido...

Konsistencija. Kremas gana lengvos konsistencijos, nors turi šiek tiek riebumo. Na ir dar pora paketėlių, kurių viename - švelniai rožiniai milteliai, o kitame - tiršta, gelinė rožinė masė. 


Sudėtis: 
Kremo: Aqua, Cetyl Acetate, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed OilGlyceryl Stearate, Luteum Ovi (Egg Yolk) Extract, Triethanolamine, Propylene Glycol, Phenylbenzimidazole Sulonic Acid, 4-Methylbenzylidene Camphor, Acetylated Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol, Lecithin, Cetyl Phosphate, Carbomer, Zea Mays (Corn) Oil, Castanea Sativa (Chestnut) Seed Extract, Lactic Acid, Glycolic Acid, Tetrasodium Glutamate DiacetateEthylhexylglycerin, Parfum, Rosa Moschata Seed Oil, Sodium Chloride, BHT, Lysine Hydrochloride, Glycine, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Arginine, Alanine, Malva Sylvestris (Mallow) ExtractCitric Acid, Proline, Ascorbyl Palmitate, Acetyl Hexapeptide-8, Tocopherol, Potassium SorbateSodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Tricalcium Phosphate.

Kaukės milteliai (No.1): Glucose, Diatomaceous Earth, Calcium Sulfate, Algin, Papaver Rhoeas (Corn Poppy) SeedTetrasodium Pyrophosphate, Maltodextrin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, CI 75470 (Carmine)Aluminum Hydroxide, CI 42090, CI 47005.

Kaukės masė (No.2): Aqua, Algin, Phenoxyethanol, CI 17200, CI 42090, Propylene Glycol, ParfumMethylisothiazolinone.


Poveikis. Kaukės naudojimas iš esmės yra įdomus žaidimas: pirmiausia ant švaraus veido tepam kremą - pastarojo gailėti nereikia, nes kiekis pilnai pakankamas ir dar lieka po poros kaukės panaudojimo kartų. Aš galvojau, kad šitas kremas bus visiškai toks pats, kaip ir kitose kaukėse, tačiau aiškiai skirasi sudėtinės dalys ir paskirtis. Mane siaubingai erzina stiprus klijų kvapas, tačiau kremas maloniai ir greitai susigeria į veido odą, ją padrėkina ir suteikia šiek tiek lygumo. Sekantis žingsnis - miltelių ir tirštos masės sumaišymas. Abiejų maišelių turinys maišosi lengvai, sudarydamos tirštą, sunkią kaukės masę, su kuria ilgai nereiktų žaisti, mat ji sparčiai ima stingti. Tad kuo greičiau tepam ant veido - gamintojas sako, kad mentele, tačiau visiškai nepatogu, tad aš imu pirštais ir kuo greičiau skirstau ant veido. Ant odos kaukė atrodo gražios alyvinės spalvos, o aguonų sėklos suteikia išvaizdai greičiausiai tik papildomo žavesio, mat vargu ar gali suteikti kokio efekto. 


Kaukę tepu ir ant antakių, ir kiek leidžia sąžinė arčiau akių ir ant lūpų. Apskritai ją galima dengti ir ant akių - pirmą kart tą ir dariau, o šiandien labai norėjau nufotografuoti kaip ji realiai atrodo, tad akys liko nepalepintos. Galbūt dengti ant akių jei kamuoja klaustrofobija irgi nereiktų, bet visais kitais atvejais - kodėl nepalepinti ir dažnai pamirštamų akių vokų ir akių. Tuomet sustingusią kaukę po kurio laiko tiesiog nuimam nuo veido ir patepame kremu. Kaukė nusiplėšia vientisu lakštu ir atrodo daugmaž taip, kaip nuotraukoje apačioje. Ant tos pusės, kuri arčiau veido puikiai matosi visos odos poros, raukšlelės ir nelygumai, įsispaudžia lūpų forma ir veido linkiai - gaunasi tikra veido kaukė, kurioje dar ir reali veido odos būklė matosi. Tiesa, galbūt gali kamuoti ir baimė, kad kaukė, padengta ant antakių ir akių nuplėš ir blakstienas ar antakių plaukelius, tačiau nieko panašaus - nusiima gražiai ir neišrauna nė vieno plaukelio. O va nuo plaukų linijos jau siūlau prisaugoti - iš plaukų kaukę išimti sunkiau ir tikrai galima išrauti vieną ar kitą plaukelį.


Koks kaukės poveikis? Ši kaukė akivaizdžiai šaldo veido odos paviršių, tad šią daug smagiau būtų naudoti vasaros metu, o ne šaltuoju metų laiku. Visgi, šaltis odai visuomet labai geras dalykas, sutraukiantis poras ir pagerinantis jos išvaizdą. Akivaizdžiai matau, kad mano veidas atrodo ir skaistesnis, ir šviesesnis ir gražesnis - tikriausiai čia tas atkuriamasis poveikis? Jaučiu drėkinimą ir malonų odos komforto jausmą. Iš esmės visi mano pojūčiai labai panašūs į spirulinos miltelių kaukę (ČIA), kurią lygiai taip pat galima susimaišyti ir pasiruošti namie - pojūčiai kaip po gero kosmetologo tiek su Casmara, tiek su spirulina. Tik su jūros dumblių milteliais nebūna ryškių gražių spalvų, kvapų ir kitų specialiųjų efektų, kuriuos matome čia. Na, ir aišku spirulina nešaldo odos.

Ar verta pirkti Casmaros kaukes? Bandau jau antrąją kaukę ir suprantu iš kur rinkoje tokie pagyrimai šios kompanijos gaminiams bei kaukėms. Jas naudoti tikrai smagu, odai jos suteikia malonų komforto jausmą ir tikrai veikia. Tačiau... labai panašų efektą galima išgauti ir suteikti odai daug pigesnėmis sąnaudomis (perkant spirulinos miltelius). Ši kaukė man patiko labiau nei Hydra, tačiau akivaizdžiai tinkamesnė vasarai, mat šaldymas tikrai stiprokas. O ar bandyti kompanijos kaukes čia tikriausiai jau kiekvieno pasirinkimas - poveikis yra, tačiau ar galite jas sau leisti? ar neerzina milžiniškos pakuotės? ar norisi jas bandyti? Šiuos klausimus reiktų atsisakyti sau prieš perkant. Aš asmeniškai šiuo metu kitų Casmara kaukių neplanuoju, tačiau neatmetu galimybės jas dar kart bandyti kažkada ateityje, juolab, kad jų yra 8 skirtingų rūšių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai