UR SUGAR "Metallic" spindintis veidrodžio efektą suteikiantis nagų lakas "01 Blue Decor"

Vakar kiek vėliau nei įprastai grįžau iš darbo, tiesą sakant ir dirbau kiek ilgiau ir po darbo važiavau dar susipirkti likusių medžiagų vaiko darželio užduočiai rudens šventei. Reikėjo sukurti kepurę rudenėlio tema: lapai, kankorėžiai, uogos, rudens gėrybės... planavau iš modelino gaminti uogas, vaisius ir grybus, bet galiausiai tiesiog nupirkau kai kuriuos plastikinius - pritrūko laiko. O ir parvažiavus tą kepurę dar ir padaryti reikėjo. Vaikas šiandien buvo laimingas, tačiau laiko sugaišta daug, miegoti nuėjau vėlai ir blogo reikalams neliko laiko. Apskritai pastebiu pastaruoju metu laiko trūkumą - atrodo tiek daug teko paprasčiausiai atsisakyti - nebelieka laiko toms veikloms, kurias darydavau dienos metu. Užtat turiu darbą, stengiuosi kuo greičiau pritapti ir tapti pilnaverčiu komandos nariu, nors darbo sritis tikrai nėra ta, kurią gali lengvai ir greitai perprasti, įsisavinti, išmokti. Galbūt kada nors apie tai papasakosiu plačiau, tiesiog šiai dienai labai anksti apie darbą kalbėti, per anksti. Na, o šiandien bloge įrašas, kurį norėjau pristatyti jums vakar - mano savaitės nagų lakas. 

"Didžiausias malonumas - slapta atlikti gerą darbą, apie kurį žmonės sužino atsitiktinai."
Charles'as Lambas



Produktas: UR SUGAR "Metallic" spindintis veidrodžio efektą suteikiantis nagų lakas "01 Blue Decor"
Gamintojas: "UR SUGAR". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: įdomus metalinis efektas
Labiausiai nepatiko: siaubingai sunku padengti
Tūris: 6 ml
Kaina: $1,61 US
Kur galima įsigyti: ebay, aliexpress ir kt.
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Profesionalus nagų lakas, suteikiantis veidrodžio efektą.
NAUDOJIMAS:
1. Nudildyti ir išlyginti nagų paviršių, kad jis taptų visiškai lygus (tai labai svarbu rezultatams).
2. Padenkite nagų lako pagrindą ir leiskite išdžiūti (geriau tink UV bazė, išgauti efektyvesnį veidrodžio efektą).
3. Prieš naudojimą gerai supurtykite buteliuką. Ant viršaus padenkite nagų lako sluoksnį ir leiskite jam išdžiūti. 
4. Padenkite viršutinį nagų lako sluoksnį.

Sudėtis: deja, ant pakuotės absoliučiai jokios informacijos nėra, net tokių elementarių dalykų kaip atspalvio pavadinimas. Sudėties irgi niekur nerasta, deja.


Mano nuomonė. Nedidelis, kompaktiškas kvadratinis nagų lako buteliukas labai paprastas. Viskas čia būtų gerai, tačiau didžiulė problema su azijietiškomis priemonėmis - ant jų pakuočių visuomet per mažai informacijos, o šiuo atveju - visiškai jokios. Čia tik tūris, "nagų lakas" ir kompanijos pavadinimas. Ta prasme? O kur atspalvis? Sudėtinės dalys? Naudojimo instrukcija? Visko tenka ieškoti internete, tačiau tikrai ne viskas ten yra... Apmaudu... Nagų lako šepetėlis vidutinio dydžio, ant trumpo kotelio - tokiam būtina tvirta, nedrebanti ranka ir itin gera kontrolė, o turint galvoje nagų lako efektą - manu buvo galima pagalvoti, kaip palengvinti nagų lako dengimą ir padaryti jį patogesniu vartotojui.

Nagų lako pigmentacija man pasirodė taip sau - nei labai gera, nei prasta. O va formulė yra tiesiog tragedija! Aš puikiai suvokiu, kad tokiam efektui nagų paviršių būtina išlyginti. Check - padaryta, nors iki visiško lygumo dar toloka. Aš suprantu, kad reikia gerai supurtyti buteliuką - supurtau. Tačiau vistiek dengiasi tragiškai. Jau atrodo, kad padengei tolygiai, bet lakas pper skystas ir tiesiog nučiuožia nuo mano išlenktų nagų... Ant paviršiaus nežinia iš kur atsiranda dryžiai ir spalvos netolygumai, nors stengiuosi kuo greičiau ir vos pora perbraukimų nulakuoti plokšteles... Tragedija ir tiek - jokio tolygaus veidrodinio efekto čia nerasta!

Vienas sluoksnis

"01 Blue Decor" atspalvis švelniai mėlynas/ žydras su metalo efekto spindesiu. Lakas mano galva tikrai negali būti vadinamas veidrodiniu, mat niekas čia neatsispindi. Tačiau paviršius turėtų būti visiškai blizgus - jei tik pavyktų išgauti tolygų dengimą...

Galiausiai pabandžiau dengti ir antrą atspalvio sluoksnį, tačiau efektas menkai tepasikeitė - vyliausi, kad atspalvis idealiai gražiai išsilygins ir atrodys taip, kaip paveiksliuke įsigyjant laką. Bet ne, vistiek matėsi ir netolygumai ir dryžiai... Nuotraukoje apačioje dengiau po du sluoksniu, o ant vienos rankos dar ir dėjau viršutinį nagų lako sluoksnį, kuris truputį palygino paviršių, bet drastiško pokyčio nebuvo. Iš tolo atrodo gražiai, bet atidesnis žvilgsnis aiškiai parodo, kaip nekruopščiai ir netolygiai atspalvis atrodo padengtas. Rezultatu nesu patenkinta...

Du sluoksniai. Ant rankos viršuje - papildomas skaidrus nagų lako sluoksnis.

Vienintelis dalykas, kuris šiek tiek džiugina yra išlikimas. Nagų lakas tik penktosios paros pradžioje nežymiai pasitrynė kampučiuose. Ir čia turiu pastebėti, kad nusidėvėjimas buvo ženkliai mažesnis su viršutiniu nagų lako sluoksniu. Penkias dienas vaikščiojau su manikiūru, tačiau nesidžiaugiau... Nors laikė neblogai, bet tie dryžiai, netolygi spalva... nemanau, kad greitu laiku norėsiu šia priemone lakuotis nagus - per daug vargo!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai