PAESE Soft eye pencil - akių pieštukas "03 Dark Chocolate"

Na, kaip jaučiatės? Vakar parvažiuodama iš darbo autobusu bandžiau atpalaiduoti įtemptas mintis ir ėmiau žvalgytis autobuso viduje į pakeleivių veidus. Kaip visuomet, viešajame transporte galima pamatyti įvairios publikos: nuo kikenančių paauglių iki dėl smulkmenų bambančių močiučių; nuo besiskeryčiojančių vaikinų iki kuklių žmonių, regis bandančių save užmaskuoti nuošaliausiame autobuso kamputyje... Bet šį kart ne apie tai... vakar pastebėjau daug šniukščiojančių, čiaudinčių, kosinčių, krenkščenčių ir akivaizdžiai prastai besijaučiančių, tikriausiai jau sergančių... Suprantu, darbai ir reikalai tikrai nelaukia, bet tokiems reiktų pasigydyti namuose, o ne alinti savo organizmus važinėjant į darbus ar ugdymo įstaigas ir žinoma - platinant virusus ir bakterijas plačiąjam pasauliui... Kiek ilgai būdamas tokioj aplinkoj pats nesusirgsi? Va ir aš, vos 20 minučių tokioje aplinkoje ir... šiandien atsikėliau su siaubingu galvos spaudimu ir akivaizdžiais sinusito požymiais. Nors vakar tai kaip ridikėlis sveika buvau. Darbo diena buvo beprotiškai sunki, susikaupti beveik neįmanoma, tačiau lieka tikėtis, kad kaip nors pasveiksiu ir ryt sugebėsiu normaliai dirbti - laukia susirinkimas, tad sirguliuoti dabar visai ne metas.

Bet juk šiandien tikrai ne apie ligas ar mano gyvenimą susirinkom pakalbėti? Gerai, šiek tiek apie mane ir šiek tiek apie Paese minkštą akių kontūro pieštuką. Oij, nesu aš viskių ten pravedimų mėgėja, ne dėl to, kad nenorėčiau ryte skirti kelias minutes papildomo laiko. Ne, tiesiog nemėgstu ir viskas, o ir kasdienai akių kontūras atrodo per daug - kai turi ilgas ir ryškias blakstienas su kontūro pieštuku atrodai lyg į vakarėlį varytum, o ne ruoštumeisi į darbą. Tad ir naudoju tokias priemones labai labai saikingai. 

"Be galo menki žmonės kupini begalinio išdidumo."
Volteras



Produktas: PAESE Soft eye pencil - akių pieštukas "03 Dark Chocolate"
Gamintojas: "Euphora", Lenkija. Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelniai ir minkštai dengiasi
Labiausiai nepatiko: tepa vokų odą
Tūris: nenurodytas
Kaina: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Stiliaus kodas, Grožio draugas, Pigu.lt
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Dėl palmių aliejaus ekstrakto, akių pieštuko tekstūra yra labai minkšta, todėl jį lengvą užtepti ir labai patogu naudoti. Minkštai dengiasi, tad netempia ir neerzina net ir pačios jautriausios vokų odos. Vitaminai A ir E kondicionuoja odą. Pieštukas lengvai išsklaidomas, tad puikiai tinka dūminiam akių makiažui. Netepa ir išlieka iki 12 valandų.


Pakuotė. Labai jau standartinis, medinis akių pieštuko korpusas juodos matinės spalvos su juodu uždengtu plastikiniu dangteliu. Pieštuko dizainas gana kuklus, galbūt išsiskirtų tik spalvą atitinkantis pieštuko galiukas bei užrašai balta spalva, rašyti skirtingu šriftu.

Kvapas. Akių kontūro pieštuko sudėtyje nenaudotos kvapiosios medžiagos, tad uostant galiuką galima pajausti tik medienos kvapą.

Konsistencija. Akių kontūro pieštukas labai minkštos, švelnios konsistencijos - beveik kreminės širdelės.


Sudėtis: TRIDECYL TRIMELLITATE, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERA MICROCRISTALLINA, COPERNICIA CERIFERA WAX, HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, CERA ALBA, CANDELILLA CERA, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLLECLER, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID.
May contain: CI 77499.


Poveikis. Man labiausiai patinka va tokie padrožiami pieštukai akių pravedimams, o ne plunksnelės ar skysti pravedimai. Kažkodėl ir lengviau ir paprasčiau tik gal to spalvos tolygumo nėra nepriekaištingo. Šitas pieštukas dengiasi kaip sviestas - itin lengvai, vos pridėjus prie voko spalva pasidengia minkštai, nebrėžiant ir netempiant akių odos.

03 Dark Chocolate atspalvis tamsiai rudos arba šokolado spalvos. Iš pirmo žvilgsnio jis atrodo bene juodas, bet atidžiau įsižiūrėjus gana aiškiai matosi, kad nėra toks griežtas kaip juodas pieštukas, suteikia veidui daugiau švelnumo ir natūralumo. Būtent  tokius, rudus pieštukus rekomenduojama rinktis kasdieniams makiažams.


Atrodo minkštas, fainas, dengiasi kaip sviestas, patogiai - ko daugiau norėti ar ne? O iš tiesų su tais minkštais pieštukais yra problema - jei tokio pieštuko kontūras prisiliečia prie odos - jis garantuotai palieka pėdsakus. Man būna tais atvejais, kai ilgiau žiūriu aukštyn, tiesiog atsispaudžia dar vienas kontūras po antakiais. Tai kalbant apie stipriai užkritusią vokų odą - garantuotai netiks. Apskritai vertinant visus aspektus mane sužavėjo minkšta konsistencija, tačiau nebuvo smagu nesijausti užtikrintai... Minusai išlygina privalumus ir turiu tokią visiškai neutralią nuomonę - dažytis galiu, bet turiu nuolat sekti kaip atrodo mano akys. Mech... man regis būna ir ženkliai geresnių, patogesnių kasdieniam dėvėjimui variantų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai