MARC JACOBS "Divine Decadence" kvapnusis vanduo moterims

Rinkdamasi kvepalus aš palyginus dažnai domiuosi kitų nuomone ir atsiliepimais. Jau pasiruošusi ir peržiūrėjusi aromatų natas, apžiūrėjusi galimas pardavimo vietas aš keliauju per internetą ieškodama tinklaraščio ar video apžvalgų ir nusprendžiu - pirkti ar ne. Ir tik retais atvejais prieš perkant dar pavyksta realiai pačiupinėti bei pauostyti. Apie Marc Jacobs nuo praeitų metų garsiai kalba youtuberis Jeremy ir tik gerais žodžiais giria ir kaip geriausius, ilgiausiai išliekančius, tačiau toli gražu ne kiekvienai moteriai tinkamus kvepalus. Ilgai varsčiusi internetines parduotuves aš galiausiai susigundžiau nusipirkti ir išbandyti - kas čia per stebuklas. Lyg ir nenaujovė, bet savo apinkoje dažnai tenka girdėti vienokias ar kitokias nuomones apie aromatą.

"Nei vienas žmogus nėra tiek turtingas, kad įstengtų nupirkti savo praeitį."
Oscaras Wilde'as


Produktas: MARC JACOBS "Divine Decadence" kvapnusis vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Coty Prestige". Pagaminta Ispanijoje
Tūris: 30 ml (galima įsigyti ir 50 ml pakuotėje)
Kaina: 30 ml - 76,00 EUR; 50 ml - 112,00 EUR 
Kur galima įsigyti: Kristiana. Douglas ir kt.
Leidimo metai: 2016 m.
Kvapo kategorija: gėlių - citrusų

Gamintojo aprašymas: „Divine Decadence“ tęsia prieš metus išleistų „Decandence“ kvepalų seriją. Ši kvepalų serija apjungė dvi dizainerio aistras - madą ir kvepalus, o kvapus ir juos atitinkančius buteliukus įkvėpė dizainerio rankinių kolekcija. Šie kvepalai skirti besimėgaujančioms gyvenimu moterims. Kiekviena moteris nori pasilepinti - šie kvepalai tam ir skirti.
„Divine Decadence“ viršutinėse natose sklinda šampano, apelsinų žiedų ir bergamotės, širdyje - gardenijos, o pamatinėse natose - šafrano, vanilės ir ambros aromatai.


ČIA

Viršutinė nata: apelsinmedžio žiedai, šampanas, bergamotė
Širdies nata: sausmedis, gardenija, hortenzija
Apatinė nata: gintaras, šafranas, vanilė


Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzophenone-3, Ethykhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibensoylmethane, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Propylene Glycol, Citral, Citric Acid, Hydroxycitronellal, BHT, Citronellol, Benzyl Alcohol, Eugenol, Benzyl Benzoate, CI 15985, CI 61570, CI 60760, CI 19140


Pakuotė. Didžiulė žalsvai melsvo atspalvio kartoninė dėžutė su aukso spalvos raidėmis yra tiesiog labai sudėtinga normaliai nufotografuoti - jos paviršius blizgus ir bene visuose ano darytose nuotraukose ji tai spindi neaiškia spalva, išsilieja nuotraukos fone ar atspindi objektus aplink. Pirkdama šiuo kvepalus aš puikiai žinojau, kad buteliukas bus labai įspūdingas ir neįprastas. Atidariusi dėžutę pastebėjau tik buteliuką be dangtelio - įspūdingai atrodantis dangtelis buvo supakuotas juodo kartono dėžutėje ir dar joje supakuotas į ploną popierių. Taip taip, viską išsipakavus ir surinkus kvepalų buteliukas atrodo kaip mini rankinė ir dangtelis čia sudaro pagrindinį įspūdį. Žalias gyvatės odos imitacijos dangtelis ir aukso spalvos grandinė. Tiesa, internete mačiau dar ant grandinės prikabintą juodą kutą, tačiau nesu tikra, ar jis būna tik didesnio dydžio buteliukuose, o gal  tik originalioje šio aromato versijoje? Painoka orientuojantis tik pagal pavadinimą atskirti kurie kvepalai yra kurie - laimei, visų dangteliai yra skirtingi, tad pagal tai orientuotis gerokai lengviau.


Kvapas. Aromatas ant mano odos iš tiesų prasideda citrusų natomis  ir žaižaruojančiu ar tai burbuliuojančiu šampano pojūčiu! Po jo seka aiškios gėlių natos iš kurių labai gražiai sužaidžia sausmedžio ir gardenijos dermė. Lengvas, žaižaruojantis aromatas atrodo tuoj pakils į orą, tačiau sunkesnės ambros ir vanilės natos ne tik įneša sunkesnio saldumo, bet ir traukia plėvesuojančias gėlių ir šampano natas atgal. Nusistovėjęs ant odos aromatas dominuoja sausmedžio ir saldžios vanilės natomis su trupučiu burbuliuojančio šampano. Visgi karalienė ant mano odos - vanilė! Aromatas kreminis, lengvai pudriškas, tačiau stebėtinai lengvas. Nežinau kodėl, bet man šis aromatas asocijuojasi su dailiais, šiek tiek seksualiais bet patogiais apatiniais, galbūt šilkiniais naktinukais, tačiau jokių nėrinių... Įdomus kvapas, aš tikėjausi kažko stipresnio, efektingesnio, laukinio ir prieskoniais nubarstyto kvapo.

P.S. vyras dėl šio kvapo eina iš proto! Tikriausiai dėl vanilės aromato? Esu girdėjusi ne vieną teoriją, kad būtent saldi vanilė ant moters odos vyrus gundo ir žavi labiausiai. Gal visgi teisybė?

ČIA

Mano nuomone kvapas tinkamiausias:
      ☂☁  rudens ir pavasario sezonui;
     ☄ ★ tiek dienos, tiek vakaro metui.

Šitas aromatas neturi labai didelio šleifo, jaučiamas daugmaž per ištiestą ranką, tačiau jo išlikimo galimybės mane tiesiog stulbina! Specialiai testavau, kiek ilgai išlieka ant odos ir įsivaizduokite, net ir ryte pasikvėpinusi, vakare aš vis dar puikiai jaučiu aromatą ant savo odos. Negana to, jei nesimaudau su itin kvapniomis dušo želė, ar net po 24 valandų užuodžiu Divine Decadence ant odos. Taip, po paros kvapas jau būna gana silpnas, gerokai pablėsęs, bet jis vis dar yra! Neturiu geriau išliekančių kvepalų ir... vargu ar kada turėjau tokius "neužmušamus", ilgalaikius! Ant šalikėlio kvapas jaučiasi gerą savaitę! Ir nors paprastai vengiu kvėpinti drabužius, tačiau išbandžiau - na ir kaip neapstulbsi kai išlikimas toks nesveikas?!


Gana lengvas vanilinis kvapas, jaukus, tačiau moteriškas ir... gundantis. Toks nebe mergaitiškas, tačiau ir nėra brandžiai sunkus... Ant mano odos vanilė ir sausmedžiai... jaukūs, kaip sekmadienio priešpiečiai su desertu ir baltais šilkiniais naktinukais... Aš tikėjausi stiprių prieskonių ir sprogimo - šafranas gi vienas stipriausių prieskonių! Visgi, man kvapas patinka, toks malonus ir jaukus, o mano vyrui - labai gundantis ir patrauklus. Negaliu išvadose dar kartą nepaminėti ir įspūdingo buteliuko ir nesveikai gero išlikimo! Ir visgi, aš labai noriu išbandyti ir originalią "Decadence" versiją - galbūt ten yra tas sprogimas, kurio ieškojau?

Aromatas panašus į:
- MARC JACOBS "Decadence"
- EUDORA "Aurien Turquesa"
- MICHAEL BUBLE "By Invitation"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai