BARRY M "Gelly Hi Shine" nagų lakas, suteikiantis gelinį efektą be UV lempos "GNP 29 CHAI 545"

Tik dabar galiu drąsiai pasakyti, kad atėjo ruduo ir mano širdyje. Net ir saulei šią savaitę šviečiant kiek stipriau, rinkdamasi naują nagų lako spalvą aš net nežvilgtelėjau į turimus ryškius variantus! Akys kažkodėl pačios krypo į tamsias spalvas ir šį kart aš lakavau nagus Barry M gelinį efektą suteikiantį nagų laką su tamsiai pilku arbatos atspalviu.

"Gyvenime galite turėti viską, ko norite, jei tik pakankamai duodate kitiems žmonėms, ko jie nori."
Zig Ziglar


Produktas: BARRY M "Gelly Hi Shine" nagų lakas, suteikiantis gelinį efektą be UV lempos "GNP 29 CHAI 545"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai pigmentuotas
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 10 ml
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: Mini maxi, Parfumeria.lt, pigu.lt ir kt.
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Hi Shine nagų lakai suteikia intensyvų spindesį vos po vieno nagų lako sluoksnio. Intensyviai pigmentuota, skilinėjimui atspari formulė suteikia gelinio lakavimo ilgai išliekantį efektą. 
Naudojimas:
1. Gerai supurtyti buteliuką.
2. Padengti nagų lako bazę ir tuomet vieną arba du nagų lako sluoksnius ir leisti išdžiūti.
3. Ant viršaus padenkite vieną viršutinio nagų lako sluoksnį.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, Styrene/ Acrylates Copolymer, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Diacetone Alcohol, Trimethylpentanediyl Dibenzoate.
May contain: CI 15850, CI 15880, CI 77891, CI 77891 (Nano), CI 77266 (Nano), CI 77510, CI 19140, CI 77491, CI 77499, CI 77007, CI 77742, CI 42090, CI 74160, CI 74260, CI 47005, Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide.


Mano nuomonė. Kvadratinis Barry M kompanijai būdingas nagų lako buteliukas su sidabro spalvos dangteliu. Barry M turi krūvą skirtingų linijų ir serijų nagų lakų, kurių buteliukai atrodo beveik taip pat, skiriasi tik dangtelių spalvos ir dizainai, tad kartais sunkoka iš pirmo žvilgsnio atskirti kurios serijos buteliuką čia pasiėmei, na bent jau tol, kol neperskaitai užrašų. Nagų lako šepetėlis ilgas, plonytis - su tokiu tikrai reikia daugiau kartų perbraukti per nagą, tačiau jis turi daugiau kruopštumo, lengviau prieiti prie nagų kraštelių. Šepetėlis labai lankstus, minkštas, tad dengti nagų laką vienas malonumas.

Giriu nagų lako formulę, kuri regis dar pati tolygiau pasiskirsto ant nago plokštelės, na ir žinoma - pigmentaciją. Ne visiems nagų lakams pakanka vos vieno sluoksnio. Formuluotė irgi laba gera, o lakas tikrai turi tą super stiprų, super intensyvų spindesį, koks išgaunamas gelinio lakavimo metu.

"Chai" atspalvis tamsiai pilkas, šalto atspalvio, toks lyg ir prie skirtingo kampo matosi šiek tiek žalsvų/ melsvų atspalvių, tačiau šiaip jau bene visuomet matau pilką spalvą nei kažkokį šalutinį atspalvį. 


Jei viskas iki šio punkto man patiko ir net labai, tai su išlikimu aš matau didelių bėdų. Kai gamintojas sako, kad išlieka ilgai, o realus išlikimas yra 4 dienos... tai iš tiesų apmaudu ir nuvilia. Kai tikiesi bent 6 dienų, o jau ketvirtą matai ir dingusį spindesį ir pradedančius skilinėti kampučius... Norisi jau ketvirtadienio vakare valyti lauk nagus, nes gan nelabai gerai atrodysi penktadienį su netvarkingu manikiūru... Lakas tikrai nuostabu, spalva ir spindesys šiuo momentu man glosto širdį, formulė ir pigmentacija geresnė nei tikėjausi, tik išlikimas mane tikrai erzina (jei tik gamintojas nebūtų pasigyręs ilgu išlikimu, tai ir vertinimas gal būtų visai kitoks).




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

Rašyti komentarą