ECODENTA žemuogių skonio vaikiška dantų pasta su morkų ekstraktu ir kalident

Šiandien šeštadienis ir nors planai buvo kiek kitokie, tačiau juos aiškiai pakoregavo orai. Dar rugsėjo pabaigoje buvau sau pasižadėjusi - jei bus gražus savaitgalis, būtinai išsivalyti langus prieš žiemą. Na ir šiandien pirmą kart savaitgalį, po ilgų lietingų dienų buvo graži, giedra ir šilta diena. Pasižadėjau, tai pasižadėjau - išvalyti visi 10 langų ir... spėjo sutemti kol dar dulkes nusivaliau, apskalbiau ir namus išsivalėm... Kol nedirbdavau tokius darbelius skirstydavau savaitės eigoje po valandą dienos metu, bet šiuo periodu tikriausiai kitaip jau nebebus - aišku laiko tvarkytis darbo dienomis vis dar skiriu, bet ne valandą ar dvi, greičiau gerą pusvalandį grindims ir labiausiai prisišiukšlinantiems paviršiams šalia papūgų. Taigi, vakare su šeima dar kiek pasibuvę tradiciškai sėdam kiekvienas prie savo veiklų - vyras prie kompiuterio, aš prie blogo, o mažasis su knygute ir žaisliukais šalia manęs. Savaitgalio įrašus noriu pradėti trumpuoju įrašu apie vaikišką Ecodenta dantų pastą su morkytėmis ir žemuogytėmis.

"Tautos didybė nematuojama jos gausumu, kaip žmogaus didybė nematuojama jo ūgiu."
V. Hugo



Produktas: ECODENTA žemuogių skonio vaikiška dantų pasta su morkų ekstraktu ir kalident
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, stiprinti emalį, apsaugoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: saugi sudėtis
Labiausiai nepatiko: per skanus 😂 ir gaivos kiek per mažai
Tūris: 75 ml
Kaina: 2,69 EUR
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Žemuogių skonis tinka ne tik tobulam pieno kokteiliui, bet taip pat yra idealus ir vaikiškai dantų pastai. O ypač tada, kai suderintas su Morkų ekstraktu + Kalident. Taip gimė inovatyvi ir puikaus skonio formulė, leidžianti nuostabiai pasirūpinti jūsų vaikų dantukais. Ši pasta stiprina emalį, mažina tikimybę atsirasti ėduoniui ir saugo mažylių dantukus. Be to, ji tikras skanumėlis.

Sudėtis: Aqua*, Glycerin*, Hydrated Silica*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Cellulose Gum*, Calcium Hydroxyapatite*, Daucus Carota Sativa Extract*, Aroma, Sodium Saccharin, CI 16255.
*99% ingredientų natūralios kilmės


Mano nuomonė. Pastelinės rožinės spalvos dantų pasta kvepianti žemuogytėmis gal ir nėra pats berniukiškiausias variantas, bet mano vaikui ji patinka. Skonis - kaip žemuogių, aišku, labiau sintetinis, nei primenantis tikrą, tačiau vistiek. Apskritai pasta tokia skani, kad mano vaikas mieliau paslapčia ją valgo, negu valosi dantis. Pasta gerai valo dantukus ir visai neblogai šalina apnašas, tačiau pati valydama jaučiau, kaip trūksta nors truputį gaivumo pojūčio. Pasta visiškai vaisinė - pritaikyta vaikiškam skoniui ir vaikiškiems poreikiams. Mano vaikui pasta patinka, aš džiaugiuosi sudėtimi, nors ir norėčiau, kad turėtų truputį daugiau, nors vos vos daugiau gaivumo jausmo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai