HOLIKA HOLIKA Basic Nails Dry Flower nagų lakas "PK11 Love Rose"

Na va, savaitė apsisuko žaibišku tempu, ir vėl pradedam naują savaitę. Savaitę tradiciškai užbaigiu (nors šiuo atveju pradedu) nagų lako apžvalga. Keistoka, bet mano manija nagų lakams kiek prislopo ir aš tuo labai džiaugiuosi - nors vis dar apžiūrinėju nagų lakų lentynas, nužvelgiu įdomesnius efektus bei spalvas, tačiau man nebesinori tiek daug pirkti kiek anksčiau. Ar aš subrendau? O gal tiesiog vis pasižiūrėjusi nagų lakų kolekcijos įrašą, matau, kad turiu viską, ko reikia, galiu sukurti bet kokią spalvą ar efektą, kokio tik užsimanau, tad ir pirkti daugiau tikrai nebesinori... na ir žinoma, dar turiu keliolika buteliukų, kurių ant mano nagų dar nematėte, kurių nerodžiau bloge, tad medžiagos ir būsimų įrašų dar tikrai bus. Šį kart noriu šiek tiek papasakoti apie nuostabios kokybės, tačiau sunkokai randamą korėjietišką Holika Holika nagų laką su neutraliu, pereinantiems orams puikiai tinkančiu atspalviu.

"Išmintis, kaip ir kvailybė, atsiskleidžia ginče."
Kinų patarlė



Produktas: HOLIKA HOLIKA Basic Nails Dry Flower nagų lakas "PK11 Love Rose"
Gamintojas: "Holika Holika". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai pigmentuotas
Labiausiai nepatiko: nėra aiškios ir suprantamos informacijos apie gaminį anglų kalba ant pačios pakuotės
Tūris: 10 ml
Kaina*: $2.66 US
Kur galima įsigyti: iherb; Holika Holika, ebay  ir kt.
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Basic Nails kolekcijos nagų lakai ilgai išlieka, yra ryškių atspalvių ir suteiks jūsų nagams deimantinio spindesio.
Naudojimas: padenkite 2 sluoksnius ant nagų. Norėdami itin spindinčio efekto, naudokite ir viršutinį nagų lako sluoksnį.

Sudėtis: man labai gaila, bet sudėtinių dalių šiai priemonei rasti nepavyko nei ant buteliuko, nei internete


Mano nuomonė. Paprastai kalbėdama apie nagų lakus jau visai nebenoriu pridėti sakinio apie pakuotės išvaizdą, nes ką gi ten naujo prigalvosi? - standartiškai! Taip, standartiškas skaidrus stiklas ir standartiškas užsukamas dangtelis. Tačiau kokio mielumo buteliuko forma! Apvalainos formos suteikia buteliukui kompaktiškos išvaizdos, nors lako čia turime 10 ml, o ir akys džiaugiasi matydamos kiek kitokį vaizdą nei jau pabodusi kvadratinė forma. Be abejonės, prie žavesio nemenkai prisideda ir ilgas buteliuko dangtelis - na nerealiai grakšti ir miela ši pakuotė. Minimalistinis dizainas visuomet gerai, tačiau mane erzina informacijos anglų kalba trūkumas, sudėtinių dalių nebuvimas. Suprantu, kad Azijos rinkoje galioja visai kitos taisyklės, tačiau jei jau orientuojamasi į platesnius vandenius, sudėtinės dalys turėtų būti. Nagų lako šepetėlis ilgas, vidutinio pločio - beveik aukso viduriukas, kuris leis pakankamai daug manevruoti, tačiau ir optimaliai greitai padengti nagų laką.

Ploju atsistojusi dėl nagų lako formuluotės ir pigmentacijos. Nors gamintojas ir rekomenduoja dengti porą nagų lako sluoksnių, tačiau vieno yra visiškai pakankama intensyviai spalvai. Pats lakas dengiasi kaip sviestukas - dengiasi lengvai ir tolygiai, atrodo dar pats atsargiai pasilygina ant nago plokštelės taip išgaudamas dar tobulesnį efektą. Nuostabu!


PK 11 Love Rose atspalvis neutralios, rudeniškos spalvos. Tai rudas atspalvis su trupučiu rožinės - ant nagų sukuria unikalią švelnią, neutralią spalvą, tačiau dėl spindesio - intensyvų efektą. Man patinka gera nude spalva - kai ji šiek tiek kontrastuoja su odos spalva, tačiau nėra šviesesnė už odą; kai atspalvis neturi pernelyg daug rožinės ir nesukuria "šlapiankos ant nagų efekto". Tobula.

Na ir galiausiai mums lieka šiek tiek pakalbėti apie išlikimą. Ant nagų lako kaip visuomet nedengiau jokio viršutinio sluoksnio ir turiu pastebėti - 5 dienas džiaugiausi nepriekaištingu efektu! Na, o šeštąją prasidėjo - viskas ėmė luptis ir skilinėti lauk didžiuliais gabalais ir tapo aišku - ilgiau laikyti ant nagų tikrai nepavyks! Visgi penkios dienos yra tiek, kiek man reikia. Nagų lakas mane maloniai nustebino - formulė, pigmentacija, atspalvis tobuli, o išlikimas pilnai patenkina mano poreikius. Labai patiko!

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai