ESSENCE "Volume Stylist 18h" Lash Extension Mascara - dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas

Antradienis! O aš namie, nes... mažylis pasijuto blogai... tik nuvedėm į darželį, spėjau darbe prisėsti prie kompiuterio ir teko viską metus skubėti namo pasiimti mažylio. Atrodo diena namuose turėtų duoti daug laiko visokiems nebaigtiems darbeliais ir mano norui skirti kiek daugiau laiko blogui, tačiau ne - šiandien tenka daugiau nei įprastai šokinėti aplink vaiką, pasirūpinti jo poreikiais, apsiskalbti ir susitvarkyti. Radusi laisvą minutę vis prisėdu sakiniui ar kitam, bet vistiek nemanau, kad ši diena bus kupina naujų įrašų... Kol kas sūnus jaučiasi regis visiškai gerai, tad gali būti, kad ryt bus įprasta diena - vaikas keliaus į darželį, o aš į darbą - pažiūrėsim... Na o šiandien turėjau susiplanavusi jums papasakoti apie blakstienų tušą iš Essence, žadantį suteikti dirbtinių, priaugintų blakstienų efektą.

"Pasiekti dalykai netrukdo siekti dar nepasiektų."
D. Kleinas



Produktas: ESSENCE "Volume Stylist 18h" Lash Extension Mascara - dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas 
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: didelių blakstienų efektas
Labiausiai nepatiko: greit uždžiūva
Tūris: 12 ml
Kaina: 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Deimanto formos šepetėlis su pailginto pluošto šereliais sukuria ilgesnių ir didesnės apimties blakstienų efektą.


Gana paprasta tušo pakuotės forma, pagyvinta mielu, tarsi supintos kasos juodu dangteliu ir violetine spalva. Kaip ir dauguma kompanijos pakuočių - dizainas atrodo šiek tiek infantilus, mergaitiškas, tačiau visai smagus.

Kvapas kaip ir daugumos blakstienų tušų, nieko išskirtinio. Ir čia ne priekaištas - jokių kvapų blakstienų tušui ir nereikia.

Konsistencija nuolat kintanti. Iš pradžių tušas atrodė tinkamas - nei per tirštas, nei per skystas, tačiau labai greitai, tiesiog dienų eigoje pradėjo sparčiai tirštėti, kol galiausiai maždaug po mėnesio ar pusantro tapo klampi ir tiršta.


Sudėtis: AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, GLYCERYL STEARATE, STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, ORYZA SATIVA (RICE) CERA, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, AMINOMETHYL PROPANOL, STEARIC ACID, NYLON-12, PHENOXYETHANOL, VP/ EICOSENE COPOLYMER, TOCOPHEROL, DIMETHICONE, POLYESTER-4, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, TETRASODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Tušas yra vienas tų, kuris kabina iš ties nemažai košelės ant blakstienų, tačiau tokiu būdu labai greit pavyksta sukurti akivaizdų efektą. Aš esu tokių tušų mėgėja - vos pora sluoksnių ir mano blakstienos atrodo ženkliai ilgesnės ir ryškesnės. Galbūt šiam tušui šiek tiek trūksta tankinamojo efekto, - bet ei, juk negali turėti viską, ypatingai jei kalbame apie pigesnius tušus. 

Iš pradžių tušas labai lengvai dengiasi ir tiesiog nepriekaištingai gerai sluoksniuojasi. Bėda ta, kad priemonė siaubingai sparčiai tirštėja - jau po mėnesiuko nebesinori vargti su tušo padengimu - kas kartą tenka dengti vis kruopščiau, kad blakstienos nesuliptų - tirštėjant masei didėja ir sulipimo tikimybė. Galiausiai po poros mėnesių aš nebenoriu naudoti - jis ėmė dengtis ne tik kad sunkiai, tačiau ir netolygiai - vietomis pasidengia storiau nei norėčiau, tad nebepakanka tik iššukuoti blakstienas - reikia dar ir rankomis nurankioti storus gumulėlius. O kas nori tiek vargti? Kai pagalvoji - tik atidarius tušas buvo puikus, problemų nekėlė ir dažė tiesiog puikiai! Dėl visų bėdų kaltas būtent tas per spartus tirštėjimas. Patirtis sako, kad šios kompanijos tušai visuomet sparčiau sutirštėja, bet... paprastai su jais galima dažytis apie 4 mėnesius, o su šiuo (ir dar pora anksčiau bandytų) - tik porą...


Ir vėlgi - pradėjusi naudoti tušą aš neturėjau jokių problemų dėl jo išlikimo - tobulai atlaikydavo visą dieną, o vakare tekdavo pavargti, kol nuvalai. Tušo formulė iš atsparesnių, tad net ir tirštėjant jis nepradėjo trupėti ar tepti. Toks pat geras išlikimas, toks pats geras efektas, tik kas kart vis daugiau vargo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai