REAL TECHNIQUES Setting Brush - fiksavimo, makiažo užbaigimo šepetėlis 01413

Keistokas šitas savaitgalis... ilgas tai ilgas, bet ir neįprastas mums rutinos atžvilgiu. Prasidėjęs lapkritis tikriausiai pats nemėgstamiausias mūsų mėnuo - šaltas, niūrus, tamsus, liūdnas... O ir susispausti bei pataupyti gruodžiui labai reikia - jei kitiems gruodį laukia tik Kalėdos, mūsų šeimoje - dar ir 4 giminaičių bei kelių draugų gimtadieniai! Kai pradedi galvoti apie ateinantį laikotarpį... o vaikyti... Na o darbe - baigėsi mano pirmas mėnuo ir vis dar jaučiuosi maža. Žinote, darbas naujoje vietoje primena žmogaus gyvenimo ciklą - ateini kaip kūdikis, nieko nemokėdamas ir nežinodamas, stebi "suaugusius" kolegas ir mokaisi elementarių kūdikiui dalykų - kaip kalbėti, kaip elgtis, ką daryti, kaip atlikti iš pradžių elementarius dalykus, paskui rimtesnius, kol suaugi ir tampi pilnateisiu atsakomybę nešančiu kompanijos šeimos nariu. Tai aš vis dar toj kūdikystės fazėj - mokausi, stebiu, ir nors esu šeimos narys, bet man dar mokytis ir mokytis iki basic darbuotojo lygio. O aš tai noriu būti pro 😅 Žodžiu, man šitas ruduo atnešė sumaištį, šiokį tokį nepasitikėjimą mano pačios jėgomis ir pagaliau, pagaliau aš vėl galiu naudoti savo smegenis ne tik būdama namų šeimininkė, bet padėdama kitiems ir funkcionuodama ne tik mamos, bet ir darbuotojo vaidmenyje. 
Na o šį kart noriu pakalbėti apie makiažo šepetėlį, skirtą makiažo fiksavimui bei užbaigimui. Vakar dar permečiau akimis blogo nuotraukoms skirtą aplanką ir pastebėjau kiek daug dar visko ten yra, fotografuoti atrodo dar nieko nereikia, tad imuosi tų senesnių, jau kuris laikas turimų priemonių apžvalgų.

"Dabartis visada kupina ateities."
G. V. Leibnicas


Produktas: REAL TECHNIQUES Setting Brush - fiksavimo, makiažo užbaigimo šepetėlis
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veidui - pudrai, biriai pudrai, mineraliniam pagrindui
Medžiagos: sintetika plaukeliai - taklonas. Rankenos - plastikas, guma ir aluminis
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: ne toks švelnus, kaip kiti RT šepetėliai
Matmenys: 15 cm ilgio
Kaina: apie 10,29 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, iherb
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Aukščiausios kokybės šepetėlis su ypač minkštais šereliais. Šio šepetėlio pagalba tolygiai paskirstysite tiek birią pudrą, tiek mineralinio pagrindo priemones. Sukurti konsultuojantis su profesionalia visažiste Samantha Chapman šepetėliai „Real Techniques" jungia naujausių technologijų medžiagas ir inovatyvų dizainą, o tai tikrai padės nesunkiai pasidaryti idealų makiažą.

Taklono šepetėliai ypač minkšti ir švelnesni nei kiti. Kadangi taklonas – sintetinė medžiaga, jis yra 100 % nedirginantis odos. Minkšti šereliai padeda sukurti nepriekaištingą makiažą bet kokio apšvietimo aplinkoje – tiek stipriai šviečiant saulei, tiek prastai apšviestose patalpose. Dėl naudojamo spalvinio šepetėlių kodo makiažą daryti kur kas lengviau – sukurti makiažo pagrindą, paryškinti akis ir užbaigti kaip tikram profesionaliam vizažistui. Kiekvieno šepetėlio galvutė idealiai nukirpta rankomis, todėl galima padaryti itin tikslų makiažą.

Su šepetėlių „Real Techniques" kolekcija užtepsite pačias įvairiausias priemones, kokių tik gali prireikti darant makiažą, – nuo pudros, kreminių ir skystų iki mineralinių makiažo priemonių bei šešėlių. Ant šepetėlių rankenėlių surašyti pavadinimai leidžia lengvai pasirinkti priemonę, kuriai jie skirti.



Real Techniques šepetėlis atkeliavo skaidriame plastikiniame dėkliuke, kaip ir visi kompanijos pavieniai šepetėliai. Turiu pastebėti, kad toks pakavimas atrodo elegantiškai, patraukliai, estetiškai ir tvarkingai - tokioje pakuotėje šepetėlį būtų galima ir padovanoti. Tačiau plastiko kiekis mano akimis per didelis - ar tikrai reikia tokios didelės pakuotės vienam šepetėliui? Suprantu, kad mano rankose kiek senesnio leidimo įrankis, tačiau... net ir naujausi RT įrankiai pakuojami didžiulėse pakuotėse - juk vistiek tas plastikas po išpakavimo keliauja į šiukšlinę - aišku, rūšiuojame, tačiau... ar nebuvo galima apsieiti be jo? Man pilnai pakaktų ir tiesiog kartoninės dėžutės ar estetiško drobinio maišelio - vargu ar jų gamybos kaina labai ženkliai skirtųsi. Žodžiu, šiek tiek pabambėjau, dabar keliaujame prie pačio šepetėlio. Man labai patikdavo kompanijos idėja anksčiau skirstyti šepetėlius pagal spalvas: violetiniai ir melsvi - akims, aukso - rudi - veidui ir rožiniai  atsirado paskiausiai ir buvo tie įdomesni, nebe baziniai šepetėliai veidui, o kontūravimui, skaistalams ir pan. Tai va, šitas šepetėlis dar patenka į tą pradinę spalvinę skalę, o vėliau - pasipylė įvairiausi sprendimai ir spalvos jau nebereikškė nieko. 


Makiažo šepetėlis turi neslystantį guminį galiuką, kuris turėtų palengvinti dažymosi procesą, padėti šepetėliui neslysčioti rankose. Bet realiai aš nelaikau makiažo šepetėlio už galiuko, laikau ties centru tad tas guminis reikalas kaip ir praranda reikšmingumą. Smagu ant šepetėlio matyti ir užrašytą jo paskirtį - pradeda ne tik pradedančioms, bet ir apsimiegojusiais rytais.

Makiažo šepetėlio galvutė užapvalinta, šiek tiek plokščia, tačiau šereliai mano akimis šį kart ne tokie švelnūs, kaip kitų RT šepetėlių, bet ne šiurkštūs ar nemalonūs. Tiesiog kiti RT šepetėliai daug švelnesni. Setting makiažo šepetėlis skirtas užfiksuoti maskavimo priemones po akimis, bet esmė tame, kad aš atskirai paakių nefiksuoju. Apskritai mano fiksavimas būna itin lengvas viso veido perbraukimas pudros šepetėliu - priešingu atveju išryškėja sausa oda ir raukšlelės... Tačiau šitą šepetėlį dažnai naudoju hailaiteriui padengti, skaistalams ar tiesiog saikingam bronzato padengimui. Labiausiai man patinka hailaiteriui - kadangi šepetėlis iš savęs nėra purus, neturi gero sklaidymo, geriausia su juo darbuotis būtent ten, kur reikia intensyvaus dengimo. Šepetėlio plaukeliai gerai paima produktą ir labai lengvai padengia ant odos. Tik su sklaidymu šiam įrankiui sunkoka, tad prireikus - reiktų rinktis puresnį šepetėlį.


Apskritai vertinant šepetėlis visai smagus, bet... kiti RT šepetėliai gerokai švelnesnių šerelių, nei šis. Makiažo įrankis tikrai nėra pats univeraliausias - tiks padengti priemones ant veido, bet sunkiai seksis jas išsklaidyti. Nedidelė forma tobulai tinka mažoms zonoms, tad ir pirminė paskirtis - fiksuoti maskuoklį yra idealiausia. Tačiau puikiai tiks ir hailaiteriui padengti ar pabronzinti nosies šonus; neblogai - ir dengti skaistalus ar bronzatą. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai