ESSENCE Holo Wow! Sparkle Stick - holografinė hailaiterio lazdelė "10 sparkles in your life"

Tai labas penktadieni! Darbo savaitė baigėsi, bet savaitgalį jau esam priplanavę žaisti baldų konstruktorių namuose. Iš esmės tai bus visos dienos ar net dviejų darbas... o ir prifotografuoti blogui turiu ką, kelios dovanų idėjos artėjančioms šventėms, turiu ir advento kalendorių (pagaliau!), o ir kosmetikos produktai kai kurie vonioje visai ištuštėjo. Artėja ir mėnesio galas, tad reikia surinkti naujus pirkinius - savaitės eigoje fotografuoti neturiu kada - išeinu su tamsa ir grįžtu jau sutemus, tad reikės pasistengti šį savaitgalį. Na o šiandienos įrašo nuotraukos visiškai ne žiemiškos. Nespėju fotografuoti į sezoną ir jei anksčiau sukdavau galvą ir kiek nerimaudavau, tai dabar stengiuosi daryti kiek įmanoma neutralesnio fono nuotraukas įrašams - niekada nežinau, kada tas įrašas pasirodys bloge. O jei ir pasitaiko nepataikyti į temą - kaip antai kalėdiškos nuotraukos kovą, per daug nebesuku galvos. Šį kart jums noriu papasakoti apie Essence pieštukinį hailaiterį, kurį gamintojai vadina holografiniu - nesutinku su pavadinimu, tačiau apie gaminį papasakoti noriu.

"Dauguma žmonių savo pirmąją gyvenimo pusę nugyvena taip, kad sugadintų antrąją."
Ž. de Briujeras



Produktas: ESSENCE Holo Wow! Sparkle Stick - holografinė hailaiterio lazdelė "10 sparkles in your life"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taiwane
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui modeliuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūralus, neperspaustas efektas
Labiausiai nepatiko: tekstūra ir stambokos dalelės gali paryškinti odos raukšleles
Tūris: 6 g
Kaina: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Praktiška hailaiterio lazdelė su holografiniais rožiniais pigmentais ir aukso spalvos spindesiu. Lengvos tekstūros pieštukas lengvai pasidengia ir sklaidosi, suteikia subtilų spindesį saulės šviesoje. Madingas holografinis ir prizmatinis spindesio efektas.


Balto plastiko pakuotė uždengta rožinės spalvos dangteliu pieštuko formos. Produktas išsukamas lauk, naudojimo principas labai paprastas, o ir pakuotė labai elementari. Vienintelis tikrai holografinis dalykas šioje pakuotėje yra užrašai ant etiketės, kurie atspindi šviesą ir sužiba visomis vaivorykštės spalvomis.

Kvapas. Priemonės kvapas tikrai jaučiasi, tik tai nėra standartinės kvapiosios medžiagos. Tai greičiau natūralus kosmetikos priemonių kvapas, tik sakyčiau stiprokas ir jaučiamas.

Konsistencija. Hailaiteris lengvos, kreminės konsistencijos, neturi riebumo jausmo, sakyčiau drėgnokas.


Sudėtis: MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, TIN OXIDE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Pieštukiniu hailaiteriu labai lengva naudotis - tik aš netepu jo tiesiai iš tūbelės. Pirmiausia dėl to, kad tokio hailaiterio negalima tepti po makiažo pagrindu, o jei tepsi tiesiai - paviršius nusiteplios makiažo pagrindo likučiais. Na ir antra - paprasčiausiai pirštais hailaiterį patogiau paskirstyti, jis dengiasi tolygiau, gražiau ir dailiau. Hailaiterio pigmentacija nėra labai intensyvi, tai nėra tas hailaiteris, kuris bus ryškus ir intensyvus, matomas ir iš kosmoso. Ne, priešingai, hailaiteris atrodo natūraliai, bet matomas pakankamai ryškiai. Švelni rožinė spalva man patinka, gali būti naudojama kasdien. 

Gamintojas sako, kad hailaiteris holografinis, tačiau tikrai ne. Hailaiteris paprastai būna pilkai baltas, o prieš šviesą ant jo šoka visos vaivorykštės spalvos. Čia hailaiteris rožinis su trupučiu auksinio spindesio  - tai dviejų spalvų, metalinio spindesio hailaiteris. Ir jokiais būdais ne holografinis.


Apskritai atrodo, kad pastaruoju metu gamintojai "holo" kabina ant visko. Holografiniai efektai madingi, siekiami ir ieškomi, tačiau holografinė dekoratyvinė kosmetika tikrai nėra graži ar tinkama dėvėti kasdienai. Suprantu, kad taip kuriamas priemonės populiarumas, bet būdai tai nelabai sąžiningi.

Vienas didesnių šio hailaiterio trūkumų - metalinis efektas paryškina odos netolygumus ir raukšleles, jos tampa akivaizdžiau pastebimos, kai mano amžiuje jas jau norisi slėpti. Ypač tas mano giminaičiams būdingas juoko raukšleles aplink akis. Priemonė ir nėra super gerai išliekanti - prisilietus blizgučiai keliauja ant pirštų, jei mėgstate liesti veidą (aš save pagaunu tai darant kai intensyviai galvoju) hailaiteris ir nusitrina, blunka ir išlikimas tikrai nėra tobulas. Visgi, jei vertinti kaip natūralaus efekto priemonę - jis atrodo visai gražiai ir gerai, tačiau problemų priemonė tikrai turi ir ne vieną.

P.S. hailaiteris beveik identiškas Prismatic Hololighter Stick, vienintelis ryškesnis skirtumas - atspalvis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai