ESSENCE "Prismatic Hololighter Stick" - holografinė hailaiterio lazdelė (atspalvis "10 be unique be a unicorn")

Keista diena mano šiandien - namuose ledynmetis, ir jau kuris laikas jungiame elektrinį šildytuvą. Nežinau ar dėl šalčio, ar dėl kažkokios bakterijos, ar dėl lauke tvyrančios ir į vidų besiskverbiančios drėgmės, mes visi sergame. Tiesą sakant vaikas ir vyras serga, o aš sirgti neturiu kada - vakar pagulinėjau ir šiandien jau turiu būti sveika ir stipri. Kaip ten toje reklamoje? "Mamos negali susirgti?" 😆 Šiandien pasitaikius progai dar nubėgau į paštą ir išsiunčiau kelis siuntinukus. o tarp arbatų virimo, namų tvarkymo ir kitų smulkių darbelių skubu šiek tiek papildyti tinklaraštį.

Kelis praeitus įrašus pasakojau apie senesnius kosmetikos gaminius, o dabar metas naujienoms. Tiksliau rudens-žiemos naujienai iš Essecne! Holografiniam hailaitinimo pieštukui. Visas šitas holografinis reikalas tiek kosmetikoje, tiek nagų dailėje, grožio srityje, net drabužiuose, batuose bei aksesuaruose tapo viena didžiule banga, šluojančia pasaulį. Jei neklystu, visos holografinės manijos kaltininkė yra Cristine (iš Simply Nailogical). Aš mėgstu holo, man jis patinka, todėl su smalsumu bandžiau Essence variantą.

Instinktai - geriausias ir patikimiausias mūsų vedlys, bet dauguma juos nuslopiname ir neleidžiame jiems reikštis. Šiandien įsiklausyk, ką tau byloja instinktai, kur tave kreipia ir kaip tu atsiliepi. Gali būti, kad jie tave bent per žingsnį priartins prie tikslo.


Produktas: ESSENCE "Prismatic Hololighter Stick" - holografinė hailaiterio lazdelė (atspalvis "10 be unique be a unicorn")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taiwane
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui modeliuoti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: įdomi, tačiau kasdienai tinkama spalva
Labiausiai nepatiko: sunku išsklaidyti, lengvai nusivalo
Tūris: 6 g
Kaina*: 3,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 2-2,5/5

Ką žada gamintojas: dėka šviesą atspindinčių pigmentų praktiška blizgi lazdelė skruostams suteikia holografinį užbaigimą.


Priemonės pakuotė pieštuko formos. Pagrindas baltas, plastikinis, o va dangtelis tikrai holofrafinis ir žavi spalvų šokiu ant plastikinio pagrindo. 💓 Produktas išsukamas ir susisuka lauk, tad dėl naudojimo čia nėra jokių problemų. 

Kvapas. Atrodo lyg priemonė būtų pakvėpinta, nors jokių kvapiųjų medžiagų sudėtyje nėra. Kvapas truputį saldus, o gal mano sloguojanti nosytė mane apgaudinėja?

Konsistencija. Priemonė labai lengvos, kreminės konsistencijos. Labai jaučiamas hailaiterio drėgnumas. 


Sudėtis: ETHYLHEXYL PALMITATE, MICA, OCTYLDODECANOL, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, PARAFFIN, TOCOPHERYL ACETATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Priemonė dengiasi labai lengvai ir palyginus tolygiai, kol briaukiame pieštuku per odą - atrodo tiesiog slysta ir skirsto produktą be jokių pastangų. Tačiau viskas lengva iki tol, kol nepradedi priemonės sklaidyti ant odos: kempinėle tapšnojant hailaiteris pasikelia nuo odos ir lieka ant kempinėlės, pirštais - šiek tiek mažiau, bet vėlgi pasikelia nuo odos. Apie bandymus su šepetėliu net nekalbu. Priemonė gerai veikia tol, kol jos nebandai išsklaidyti. O kas nori neišsklaidytų griežtų linijų? Todėl tiesiog pasklaidau kampučius, kur hailaiteris jungiasi su pudra ir palieku viską daugmaž taip, kaip yra.

Beje, bandžiau ant hailaiterio dengti savo kompaktinę pudrą, tačiau man ji labai užmaskavo patį hailaiterį ir jo praktiškai nesimatė. Ar mano pudra stebuklinga? O gal hailaiterio pigmentacija nėra jau tokia tobula? Todėl ten, kur dengiu hailaiterį, nededu birios ar kompaktinės pudros. Ir rezultato nuotraukose jūs matote hailaiterį ant skruostikaulio, tačiau gražiausiai jis atrodo ant nosies balnelio ir Kupidono lanko (virš viršutinės lūpos) - matyt todėl, kad ten net nesistengiu sklaidyti priemonės.

Aš nesu tikra, kad hailaiteris yra holografinis... Man atrodo, kad ne - jis tikrai atspindi šviesą ir turi sidabrinį - alyvinį atspalvį. Tačiau nežėri visomis spalvomis prieš šviesą.

Atleiskite už mano sergantį veiduką ir paprastą makiažą. Dariau hailaiterio nuotraukas ne vieną kartą, bet ne visur rezutatas buvo aiškiai matomas. Šiose - bene ryškiausias.

Ir galiausiai išlikimas - dienos eigoje hailaiteris pasitrina, o jei prisiliečiate pirštais - garantuotai nusivalo. Tad kokybė kaip ir nekokia. Bet kažkas mane šiame hailaiteryje žavi - jau ne kartą pastebiu, kad man patika tokie atspalviai, efektai, kuriuos dauguma laiko nekasdieniškais ar nepatraukliais. Ką aš galiu pasakyti? Man patinka būti ryškia, gyventi spalvingai ir išsiskirti ryškiomis spalvomis! 

Tad man visai patiko, nebūtinai rekomenduočiau dėl kokybės - jei ilgiau išliktų, jei lengvai nenusitrintų, jei pigmentacija būtų geresnė ir jei tai tikrai būtų holografinis - man patiktų. Deja manau, kad kokybė jo prastoka. Tačiau aš vistiek galvoju apie jo naudojimą. Kažką tokio šitas hailaiteris turi...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai