PIRMAS ĮSPŪDIS. NUMIS MED Urea 3% dušo gelis su 3 proc. šlapalo, ypatingai sausai odai

Labas merginos,
Dar kartą pirmas įspūdis? O taip! Net jeigu mėginius bandysiu tokiu tempu, kaip dabar, man dar jų pakaks pusmečiui į priekį!!! Įsivaizduojat? Todėl nusprendžiau savęs jokiais būdais nespausti su pirmaisiais įspūdžiais, nenoriu ir tiesiog nieko nebandysiu. O šitą būtinai norėjau pabandyti - ne tik pabandyti, bet ir sunaudoti, mat galioja tik iki gruodžio mėnesio. Tad laikyti ilgiau tikrai nėra prasmės. Ir apskritai, nelabai žinojau, ar galima įvardyti kaip pirmąjį įspūdį priemonę, kurios pakako savaitę? Nelabai, pritariate? Tačiau kadangi tai ne pilno dydžio pakuotė, manau čia kelioninis priemonės dydis arba luxury sample (didelio dydžio mėginukas). Tad kviečiu trumputei, labai trumpai šio produkto nuomonei.


Ką žada gamintojas: Švelnus dušo gelis tinka kasdien prausti net labai sausą odą. Labai veiksmingas šlapalas stiprina natūralų odos barjerą ir sumažina tempimo pojūtį. Buvo įrodyta, kad ypač švelnių paviršinio aktyvumo medžiagų ir puoselėjančių, maitinančių aliejų derinys saugo odą nuo išsausėjimo. Sumažėja niežulys, oda atrodo tarsi šilkinė, švelni ir elastinga.
Dermatologiškai patikrintas, Ypač veiksmingas ir tinkamas labai sausai, probleminei odai.
Naudojimas: įmasažuokite į drėgną odą ir nuskalaukite.

Sudėtis: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Urea, Betaine, Glyceryl Oleate, Sodium Lactate, Disodium Cocoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, p-Anisic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Bisabolol, Lactic Acid, Anthemis Nobilis Flower Oil.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginuko kiekis 50 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 8,75 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje


Mano potyriai. Dušo želė gana paprasta: skaidri priemonė su dušo želėms būdinga konsistencija. Priemonė sudėtyje neturi kvapiųjų medžiagų, todėl turi tą natūralioms priemonėms būdingą, neutralų kvapą. 

Dušo želė putoja vidutiniškai, prausia labai švelniai, todėl turėtų tikti ir jautresnei odai. Apskritai prausia švariai, priemonė atrodo kokybiška, bet nepasakyčiau, kad man po jos nereikėjo teptis drėkinančiu kremu. Reikėjo, lygiai taip pat, kaip ir po bet kokio kūno prausiklio šiuo metų laiku. 

Ar aš pirkčiau pilno dydžio pakuotę? Hmm... jei turėčiau jautresnę odą, tada taip. O dabar prausdamasi duše noriu pasimėgauti kvapais, tad deja, bet tikriausiai nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai