#38/2017 rugsėjo mėnesį baigiau

Kai praeitą mėnesį mano tuštučių dėžė buvo pusiau tuščia, šį mėnesį jį visiškai pilna ir net nebeužsidaro pastarąsias kelias dienas. Metas pasižiūrėti ko čia tiek daug prikroviau, bei kokia galutinė nuomonė apie baigtus produktus.

"Sapnas prisėlino tyliai ir įlindo po Pūkuotuko antklode. Tai buvo labai mielas, rudeniškas sapnas, ir meškiukas neketino jo vyti. Netgi šiek tiek pasislinko, duodamas jam vietos."
Iš "Gerų minčių kalendoriaus"


Kūno priežiūrai

Neblogas, bet ne pats geriausias pasirinkimas rinkoje. Visai nieko, įdegį spartino, bet turėjo ir minusų. Pakuotės dar nebaigiau, liko gal trečdalis, gal kiek mažiau, tačiau aš ją naudojau jau praeitą sezoną, o purškiklis tinkamas naudoti tik 24 mėnesius nuo atidarymo. Kadangi kitai vasarai jis nebebus tinkamas, o šiemet šilumos nebesitikiu sulaukti - metu lauk.
Galbūt kartočiau, nors mano pamėgta Kolastyna, spartinanti įdegį man patiko daug labiau.

Įdomi priemonė, kurios filosofija ir mintis man labai artima. Pirkausi priemonę makiažo šepetėliams plauti, tačiau priemonės likučiai labai sunkiai išsiplaudavo lauk. Galbūt plaunant šepetėlius reikėjo muilą praskiesti? Nelabai patiko šepetėliams plauti, tačiau buvo smagu juo prausti kūną, plauti rankas, netgi prausti veidą. Įdomūs pojūčiai ir geras produktas, tik nuskalauti reikia labai kruopščiai.
Kartočiau, patinka beveik viskas.

Aš šitą dezodorantą sukritikavau dėl klaidingų pažadų ant pakuotės, neva nebus alkoholio, tai tikrai apsimelavo, sudėtyje alkoholio yra. Tačiau dezodoranto poveikis man patinka, įprastas, vidutinės kokybės dezodorantas. Neblogai saugo nuo prakaito, netepa drabužių, bandyti verta.
Tikriausiai bandyčiau, neblogas, tačiau rinkoje tiek daug produktų, kad vargu ar kada nors teks grįžti prie to paties.

MĖGINYS.
Pirmas įspūdis visai neblogas, tačiau reiktų atsiminti, jog tai kremas, skirtas prevencijai, o ne strijų šalinimui. Manau jei laukčiausi kada nors dar kartą, tuomet mielai įsigyčiau pilną tokio gelio pakuotę.

MĖGINYS.
Pirmas įspūdis buvo dvejopas, patiko kaip greit susigeria, drėkina ir lengvai maitina odą, tačiau šiek tiek erzino kvapas. Tikriausiai vien dėl keisto kvapo nepirkčiau pilnos pakuotės, tačiau poveikis priemonės geras.

MĖGINYS.
Sunkus ir riebus kūno kremas tikrai ne šiam metų laikui - turėtų tikti paspaudus žiemos šaltukui arba išsausėjusioms alkūnėms ir keliams maitinti. Tikriausiai būtų idealus ir išsausėjusiems kulnams bei rankų odai. Kadangi šiuo metu nesiskundžiu sausumu, negalvoju apie pirkimą, tačiau žiemos metui turėsiu galvoje, jei prireiks riebesnio kremo.

Plaukams I

Nežinau baigiau pakuotės ir suvokiu, kad man atsibodo priemones naudoti ne tik dėl didelio kiekio, tačiau ir dėl poveikio plaukams. Po šampūno mano plaukai veldavosi, kondicionierius buvo per silpnas, o spalvos tikrai nesaugojo. Mąstau, kad įvertinimas jiems buvo per didelis įrašo metu - daug priežiūros nereikalaujantiems plaukams gal ir tiktų, bet man nelabai.
Nekartočiau, netinka mano plaukams ir netenkina mano lūkesčių.

Šita porelė man patiko - ir šampūnas tobulai išplauna, pirmą kartą po šampūno mano plaukai nebesivelia, atrodo kaip po silpno kondicionieriaus. Tačiau ir kaukė ne ką prastesnė - mano plaukai pirmą kart pasisotina tokiu kiekiu. Ir blizgesio suteikia, kaip žada, ir šiek tiek glotnina. O jau kvapai kokio dieviško malonumo... 
Labai patiko, galvoju visai smagu būtų išbandyti didesnio dydžio pakuotes.

Plaukams II

Nežinau, kaip įvertinti plaukų dažus? Čia tonavimui skirtos priemonės, kurias įsigijau iš kirpėjos ir sunaudoju su vienu dažymu. Gerai nuima geltonus atspalvius, tad žinau, kad naudosiu tikriausiai su kiekvienu dažymu.

Plaukų neapsunkinanti kaukė gerai glotnino ir gerai drėkino mano plaukučius. Tikėjausi sunkesnės kaukės, o supratusi, kokia ji lengva, pergyvenau dėl poveikio, tačiau man jis keistai patiko.
Mielai pakartočiau, baigiasi greitai, bet vistiek kartočiau.

Puiki, tiesiog nuostabi dekoratyvinė plaukų priemonė, kai reikia suvaldyti nepaklusnius, pasišiaušusius plaukus, suteikti jiems glotnumo. Taip, priemonė silikonų pagrindo, todėl negydys plaukučių, bet suteiks dekoratyvios, dailios išvaizdos. Tiesa, dar viena ampulė liko nesunaudota, pasilikau kažkokioms ypatingoms progoms. Bet nenoriu laikyti dėžutės ir kitų ampulių, tai kai baigsis ana, tiesiog įmesiu prie kažkurių tuštučių.
Mielai kartočiau, tačiau naudočiau tik ypatingomis progomis, manau, kad silikonų pagrindo priemonė visgi nėra tas produktas, kuris gali būti naudojamas nuolat, be pertraukų.

Veidui
Pripratusi prie korėjietiškų kaukių, buvau nustebusi, kaip gerai šita priglunda, matomai sudrėkino, pagrąžino odą, tačiau porų man nesutraukė, tiesiog. 
Mielai kartosiu ir manau ne kartą - labai patiko.

Dar vienas dalykėlis, kuris man labai labai patiko - visai neblogai pašalindavo makiažą, tačiau su šiek tiek atsparesniu tekdavo pavargti. Bet dažniausiai nevargdavau su makiažu iš viso. Putos švelniai nuprausdavo veidą, buvo malonios naudoti. Dėmesio vertas dalykėlis.
Patiko, mielai pakartočiau.

Nesausinti tikrai nesausina, tačiau man jis griaužia akis, kai patenka arčiau akių ir palieka nemalonų lipnumo jausmą, stiprų lipnumo jausmą. Todėl naudojau sukandusi dantis - nevertas jūsų dėmesio, nebent labai domitės ekologiškumu ir natūralumu. 
Nekartočiau, nepatiko lipnumas ir stiprus akių griaužimas.

Šitas mažas kremukas darė stebuklus mano odai: stangrino pakankamai, mažino raukšles, jų tikrai buvo gerokai mažiau, oda paakiuose stangresnė, paakiai šviesesni. Suteikdavo viską, ko reikia, tik... brangus.
Vien dėl kainos tikriausiai nepirkčiau, gal jei būtų apie 30 eur, tai ok, verta, bet ne tokia suma, man šiuo metu neįkandama finansiškai.

Nemėgau šito šveitiklio kvapo, ir kuo toliau, tuo labiau. Galiausiai baiginėjant pakuotę įkyrus ir man nemalonus levandų ir pelargonijų kvapas ėmė erzinti... Tačiau poveikis buvo geras, dalelės aštrokos, efektyvios, gerai šveitė, lengvai šalino negyvas ląsteles. Jei tas nelemtas kvapas būtų kitoks...
Kartočiau, tačiau tik kito kvapo šveitiklį.

Rankoms ir kojoms

Čia yra mano mėgstamiausias skystas muilas rankoms. Paklajoju prie kitų skystų muilų ir vistiek grįžtu prie šito: maloni kreminė tekstūra, švelnus prausimas ir malonus kvapas. Ko daugiau reikia? 
Tobulas, todėl kartojamas ne penktą kartą ir tikrai bus kartojamas ateityje. 

Iki pat paskutinio kabinimo iš pakuotės man nepatiko šitos priemonės kvapas, erzino, tačiau poveikis smagus ir geras: labai švelniai, tačiau efektyviai šalino negyvą odą, kulnai tapdavo ne tik švelnesni, tačiau ir šviesesnės spalvos. vadinasi savo darbą atlikdavo.
Nepaisant to, kad poveikis patiko, tačiau tikriausiai antrą kartą nepirkčiau vien dėl sunkaus, nemalonaus cheminio kvapo. Nors gal? Nežinau, o gal visgi ne? Abejoju.

Kokybiškas raminantis ir maitinantis kremas, po kurio nelieka jokių sausumų, kuris nepalieka lipnumo, kuris gana greit susigeria. 
Manau mielai pakartočiau, tiek kad, žiūrint į kainos ir kokybės santykį, vis mąstau, jog galima rasti panašios kokybės rankų kremų už mažesnę kainą.

Labai efektyvus ir greitai valantis bet kokį nagų laką valiklis. Tačiau sudėtis manęs nežavi. Manau jei ir kartočiau, tai niekad nepirkčiau vieno buteliuko iš karto po kito. Šiek tiek neramu dėl neigiamo poveikio nagams ilgalaikėje perspektyvoje.

Pamilau šituos muilus dėl sudėtinių dalių, gamybos aspektų, malonių kvapų ir ilgo naudojimo laiko. Pasidedi tokį muilą vonioje ir porą mėnesių gali negalvoti apie naują. Šaunu.
Mielai kartosiu.

Burnos higienai

Nepatogus dozavimo būdas ir man nepaprastai pritrūko balinamojo efekto. Atrodo perki brangesnę dantų pastą tam, kad galėtum jausti stipresnį žadamą efekto, bet jo taip ir nesulaukiau. Minimaliai ir per mažai mano norams.
Manau, kad kartoti neverta, kai pagrindinis efektas pernelyg silnas.

Jeigu Blanx niekuo ypatingu nepasižymėjo, tai tailandietiška dantų pasta buvo tiesiog tobula, tobulai balino, valymas buvo smagus, suteikdavo gaivumo ir šalindavo apnašas. Užsakiau dar vieną pakuotę, bet atrodo ji bus kažkur pasimetusi. Galvoju ar ne metas sakytis iš naujo?
Nepaprastai patiko, efektą galiu ne tik jausti, bet ir matyti - labai geras dalykas, mielai kartojamas.

Taip sau - balindavo labai nežymiai, o norint matyti efektą, reikdavo balinti vos ne kasdien. Deja, man poveikis per silpnas, tikėjausi ir norėjau daug stipresnio efekto.
Nekartosiu - kam, jei man nepakanka balinimo?

Grožio smulkmenos

Šitas servetėles naudoju darydamasi makiažus rankoms pavalyti, kai šalia yra vaikas ir negaliu palikti kosmetikos staliuko, kad nubėgčiau rankas nusiplauti. Arba tiesiog kai noriu greitai pasidaryti makiažą ir nusivalau rankas, kad sutaupyčiau laiko. Paskui tiesiog nusiplaunu rankas po pilno makiažo. Toks mažytis gelbėtojas prie kitos kosmetikos. Kartosiu ir jau kartoju.

30. CIEN "Soft Cotton Pads" medvilnės diskeliai
Paprastai labai didelio skirtumo tarp diskelių aš nematau, tačiau šitie man nelabai patiko. Jie kietoki, produktai sunkiai įsigeria, jeigu bandau valyti makiažą - nuo diskelių atplyšta plaušeliai. Ne, šitų nerekomenduočiau, Daug geresni - Cleanic ar Bella variantai, kuriuos labai mėgstu.

Vitaminai ir maisto papildai

Šitie vitaminai buvo geri ir man labai pasiteisino. Kol gėriau - plaukai labai greitai atauginėjo, nuolat turėjau visą galvą pilną mažų naujų plaukučių, tad merginos - biotinas tikrai veikia kai norima paspartinti plaukų augimą. Be to, pastebėjau, kad ir plaukų būklę gerina. Šiuo metu darysiu pertraukėlę šiam maisto papildui, tačiau mielai kartosiu.

Dekoratyvinė kosmetika

Labai smagus pirmas įspūdis, patiko spalva ir švytėjimo efektas ant odos, kurį lengvai galima kontroliuoti sausa pudra. Maskavimas nebuvo tobulas, tačiau viską buvo galima sutvarkyti maskuoklio pagalba, tad įdomus, malonus pirmas įspūdis. Susigundyčiau pirkti pilną pakuotę.

33. SKINFOOD Platinum Grape Cell Essential BB Cream SPF45 PA+++ BB kremas (atspalvis #1 Light Beige)
MĖGINYS.
Sunki, labai sunkiai dengėsi ant veido ir niekaip nenorėjo nusėsti ant veido odos. Visus netolygumus, visas poras ir visus spuogelius paryškino... Tiesiog mano oda jautėsi su ja sena ir negraži. O mes gi stengiamės, kad ji būtų jaumesnė ir tolygesnė? Tad šitai pudrai ne.

34. AVON "Ultra Colour Absolute" lūpų dažai "Pink Renewal"
MĖGINYS.
Tai nėra ilgai išliekantys lūpų dažai, jie nusivalgo, palieka dėmes, tačiau, turi nepaprastai daug privalumų. Pirmiausia  - nėra preciziški dengiant, nereikia jokio pieštuko, galima pasidažyti ir be veidrodžio. Jie nepaprastai lengvai jaučiasi ant lūpų, jų nesausina, neerzina. Labai patinka drėgnoka priemonės tekstūra. Mielai pirkčiau pilno dydžio pakuotę.

35. ESSENCE "Mosaic" compact powder - kompaktinė pudra/ bronzatas "01 sunkissed beauty"
Sunaudojau per metus. Tiksliau buvo dar likutis, bet mašinoje po baseino dažiausi, šiek tiek tvarkiausi makiažą ir tas nedidelis likutis iškrito į balą - ir nebėra bronzato likučio :D Bet manau, kad skaitausi kaip sunaudojusi produktą. O naudojau dažnai ir daug. Nors - priemonė stipriai byra, yra per minkšta, išlieka labai trumpai, greit nusitrina nuo veido. Tačiau ją labai lengva dengti be didelio preciziškumo, lengva išsklaidyti. Naudojau tuo metu, kai norėjau greitai šiek tiek suteikti veidui spalvos, be makiažo, kaip kad pavyzdžiui po baseino.
Antrą kartą nepirkčiau - neverta dėl kokybės, jau geriau preciziškiau, bet ilgiau išliekantį bronzatą.

36. CATRICE „Slim‘Matic Ultra Precise" itin tikslus vandeniui atsparus automatinis antakių pieštukas (atspalvis - "010 Light")
Tobulas pieštukas, dengiasi lengvai, atrodo nepaprastai natūraliai, tikrai atsparus vandeniui. Būtų pats nerealiausias prieštukas, jei būtų skalsesnis ir taip greit nesibaigtų. Čia jau antras toks pieštukas, tad manu pirkčiau dar kartą.

Makiažo šepetėliai

Kaip ir rašiau paskutiniame makiažo šepetėlių įraše, taip ir pakartosiu čia - visi 5 natūralaus plauko šepetėlių šereliai yra kieti, brėžia odą, nemalonūs dažytis, ir net nesinori tokiais dažytis, tad kam laikyti? Be to, tie su raudonai dažytais plaukeliais dažo su kiekvienu plaukelių sušlapimu, o visi jie absoliučiai baisiai šeriasi. Prastos kokybės ir apie rinkinio pirkimą antrą kartą net negalvočiau.

42. "Diamond Multicolour" apvalus, nusmailintas akių makiažo šepetėlis
Šitą šepetėlį naudojau labai dažai šešėlio įdėjimui į akies raukšlę, tačiau kaip matote, jis net nebepanašus į užapvalintą ar nusmailintą - tiesiog, vieno plovimo metu visi plaukeliai liko rankoje. Viskas, patarnavo, baigėsi, naudoti daugiau nebeįmanoma. Nežinau ar pirkčiau dar kartą - tikriausiai ne - tai nebuvo pats funkcionaliausias makiažo šepetėlių rinkinys, tačiau nepaprastai gražus.

43. Silinoninė makiažo dengimo kempinėlė
Paprasčiausiai pradėjo skeldėti ir pasidarė lipni, nors ir yra išplauta iki beveik tobulo švarumo. Matyt atgyveno savo. Kartais ja dengdavau kreminius produktus - hailaiterius , kartais patapšnodavau veidą, kad sugertų makiažo pagrindo perteklių, arba gražiau sulietų ant veido jau padengtus produktus. Toks įprastas dalykas, reikalingas man regis kiekvienos kosmetinėje. Naudojau tais atvejais, kai tik Beauty Blenderio nepakakdavo.Turiu jų ir daugiau, kartas nuo karto vis panaudoju.

Viskas, pasiekiau dėžutės dugną ir viską metu lauk. Labai džiaugiuosi, kad dėžutė ištuštinta, ypatingai dėl plaukų dažų - nesinori pavojingų dalykų laikyti namuose, kai aplink smalsios rankos vis taikosi ką nors nugriebti ir paragauti. Tad giliai atsikvepiu, viską ištuštinu, ryt nešiu išrūšiuoti šitą didžiulę krūvą lauk. Ir galėsiu kaupti naujus. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai