PIRMAS ĮSPŪDIS. LIOELE Triple the Solution BB kremas su SPF30/ PA++

Mano pirmasis įspūdis apie Lioele trigubą poveikį žadantį, korėjietišką BB kremą. Tai šiuo metu paskutinis mano turimas korėjietiškas produktas, ir dėl to man šiek tiek gaila, kita vertus, viduje vyrauja kažkoks džiaugsmas - man norisi visus mėginius pagaliau sunaudoti ir tiek nebeprikaupti, kaip anksčiau. Tiesiog, įdomu - bandau iš karto, neįdomu - atiduodu arba metu lauk, tiesa? Ką gi, šiam kartui noriu pasižiūrėti į įdomios pakuotės mėginuką iš Lioele.


Ką žada gamintojas: BB kremas išlygina odos atspalvį, sumažina raukšlių matomumą ir apsaugo nuo žalingos saulės poveikio. Natūralaus jogurto pudra ir hialurono rūgštis BB kremo formulėje drėkina odą. Mandarinų ir braškių ekstraktai nuolat naudojant lygina odą.

Sudėtis: Water, Titanium Dioxide, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol Dicaprylate/ Dicaprate, Cyclopentasiloxane, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Dimethicone, Glycerin, Arbutin, Sodium Hyaluronate, Cyclohexasiloxane, Zinc Oxide, Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Sulfate, Talc, Yogurt Powder, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Cananga Odorata Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Disteardimonium Hectorite, Polyglyceryl-4 Isostearate, Ozokerite, Beeswax, Propylene Carbonate, Zinc Stearate, Diisostearyl Malate, Hexyl Laurate, Triethoxycaprylylsilane, Dimethicone/ Methicone Copolymer, Methylparaben, Phenoxyethanol, Butylparaben, Propylparaben, Fragrance, CI 77491, CI 77499.

Pilno dydžio pakuotė. Paveikslėlis iš ČIA

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: $26.91 US
Kur galima įsigyti: amazon, ebay elektroninėse parduotuvėse, beautynetkorea


Mano potyriai. Pirmiausia, pastebiu šiek tiek per tamsią spalvą ir keistoką, gana pudrišką priemonės konsitenciją. Tai leidžia daryti išvadą, jog priemonė bus sunki ir turėtų gana stipriai maskuoti.

Iš tiesų, maskuoja gana stipriai, paslepia visus spalvos netobulumus, smuklesnes raukšleles, o va didesnes - man paryškina į jas sukrisdama, tad kaip būtų su veido poromis? Jeigu turėčiau didesnes, ar į jas nesukristų. Nors tie raukšlelių paryškinimai pasirodo po kelių valandų nuo pudros padengimo.

Šiaip aiškiai matosi, kad atspalvis man per tamsus (pašviesinau šviesesne kompaktine pudra), atrodo neblogas BB kremas, tačiau tikrai nėra tobulas dėl paakių raukšlių paryškinimo.


Galiausiai išlieka visą dieną, tačiau nesu tikra dėl to "raukšlių matomumo", na galbūt. Kažkodėl tikėjausi labai stebuklingo poveikio. O dabar pudra sunki, ant veido jaučiasi, turi gana stiprų maskavimą ir kasdienai tikrai netiktų. Nežinau, nesužavėjo tiek, kad pulčiau pirkti, bet ir nepaliko prasto pirmojo įspūdžio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai