ARTDECO High Perfomance Lipstick - lūpų dažai "548 raw cacao"

Šį mėnesį gavau bandomąjį blogerio paketą bendradarbiavimui su Artdeco kompanija - dar viena kompanija, kuri mane kažkuo žavi ir traukia, ypatingai akių šešėliais, kur galima susirinkti savo mėgstamų spalvų paletę. Ne, siuntinuke jokių akių šešėlių nebuvo, užtat lūpų produktų ne vienas. Labai tikiuosi, kad Atrdeco yra ta kompanija, kuri geba protingai priimti kritiką ir atvirą, sąžiningą nuomonę apie produktus. Na bet tai tikriausiai paaiškės ateityje, tiesa?

Na, o kol kas, noriu pradėti nuo pirmojo, labiausiai mane sudominusio produkto - tamsiai rudos spalvos lūpų dažų, kuriais dažiausi jau ne kartą ir galiu papasakoti, ką apie juos galvoju. Iš esmės jau nuo pirmo žvilgsnio mane sužavėjo pakuote ir itin gražiu atspalviu, tačiau kokybei turiu šiokių tokių priekaištų.

Džiugios mintys lemia gerus biocheminius procesus, todėl ir kūnas laimingas. Ką galvoji žiūrėdamas į savo kūną? Pakeisk mąstymą, pasikeis ir kūnas.



Produktas: ARTDECO High Perfomance Lipstick - lūpų dažai "548 raw cacao"
Gamintojas: "Artdeco". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: šiek tiek trūksta pigmentacijos
Tūris: 4 g
Kaina*: 14,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Lengvos ir prabangios tekstūros lūpų dažai švelniai švytinčioms ir aksominėms lūpoms. Inovatyvi formulė su Maxi Lip™ lūpoms suteikia putlumo, smulkios raukšlelės tampa mažiau matomos, o spalva tobulai padengta. Su vitaminu E.


Tai pirmiausia apie pakuotę - man ji nepaprastai patiko. Pirmiausia reiktų pradėti nuo to, kad lūpų dažai atkeliauja kartoninėje pakuotėje, kurią metu lauk praktiškai iš karto kai produktas atkeliauja į mano namus. Na gerai, dabar, būdama blogerė, dėžutes palaikau iki apžvalgos ir iš karto po jos metu lauk. Tačiau ne tame esmė, tiesa?

Man nepaprastai gražus sidabrinis spindintis paviršius, tiek kartono dėžutės, tiek lūpų dažų pakuotės. Beje, spėju, kad lūpų dažų pakuotė metalinė, nes yra sunki. Kita vertus, net jei ne metalinė, tačiau atrodo labai tvirta ir kokybiška ir atsispindi kaip veidrodis. Tikrai kokybiška, tvirta ir graži pakuotė.

Kvapas. Negaliu pasakyti, koks tiksliai, bet priemonė tikrai turi labai švelnų, malonų kosmetinį kvapą, kuris jaučiamas tik uostant iš pakuotės.

Konsistencija. Labai minkšta, kažkodėl labai primena gelnius lūpų dažus. 


Sudėtis: Hydrogenated Polyisobutene, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polybutene, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Polyethylene, Mica, Cera Microcristallina, Ethylhexyl Palmitate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Tribehenin, Parfum, Sorbitan Isostearate, Lactic Acid, Linalool, Coumarin, Palmitoyl Tripeptide-1.
May contain: CI 15850, CI 42090, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Poveikis. Lūpų dažai labai lengvai ir maloniai dengiasi ant lūpų, tiesiog slysta, sklaidydami spalvą ir suteikdami spindesio. Deja, bet pirmas dalykėlis, prie kurio norisi prikibti yra pigmentacija - ji čia nėra tobuliausia. Vienu perbraukimu ant lūpų matau netolygiai padengtą spalvą, plėmais, vienur ryškiau, kitur mažiau, vienur plonai, kitur storiau... Žodžiu su vienu sluoksniu tikrai neprasisuksite. Visa laimė, kad sluoksniuojasi lengvai ir tolygiai: tad paprasčiausiai denkite kelis sluoksnius, kol išgausite norimą spalvos intensyvumą. Su keliais perbraukimais tai puikiai pavyks.

"548 raw cacao" atspalvis tamsiai rudas, iš radžių galvojau, kad šalto tono, bet ne, normaliame apšvietime matosi šiltas tonas. Tad vos vos šilto tono tamsiai ruda spalva su itin spindinčiu efektu.


Lūpų dažai labai smagiai ir labai maloniai jaučiasi ant lūpų odos, nepaprastai gerai, o aš galvojau, kad tamsios spalvos ant lūpų visuomet labai nepatogios. Tačiau išlieka dažai neilgai - tiek kiek įprasti, apie 4-5 valandas. Tačiau jau po maždaug 3 valandų pastebiu pirmuosius nusidėvėjimo požymius. Dažai nusidėvi nuo lūpų centro, arčiau burnos ir ima prarasti spalvą, kai tuo tarpu aplink kontūrą spalva vis dar lieka intensyvi. Ir maždaug tuo pat metu vos vos sukrenta į lūpų raukšleles. Tačiau man patiko tai, kad pakanka stipriau suspausti lūpas, jas kiek patrinti kartu ir lūpų dažai vėl atrodo puikiai. O ir atnaujinti paprasta - tiesiog tepu sluoksnį ant senų dažų ir viskas vėl atrodo puikiai. Lengva ir paprasta.

Man patinka, kad lūpų dažai yra lengvi, nepretenzingi ir maloniai jaučiasi ant lūpų. Su jais lengva dirbti, lengva atnaujinti ir lengva sukurti gerai atrodantį efektą. Taip, trūkumų turi, tačiau jie nėra sunkiai pataisomi, tad dažai man patinka. Negaliu rašyti jiems itin aukšto įvertinimo, bet man jie smagūs ir patinka - ketinu šį rudenį jais dažnai dažytis. Beje, jeigu įdomu kaip atrodo gyvai, šitame vaizdo įraše esu pasidažiusi su būtent šiais dažais:





Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-sample

Komentarai