CATRICE "Brown Collection" nagų lakai: "02 Sophisticated Vogue" ir "04 Unmistakable Style"

Labas!
Šiandien nufilmavau trečią filmuką, sukėliau medžiagą į kompiuterį ir nežinau, ar redaguosiu šiandien ar visgi ne. Tos, kurios šiandien jungėtės prie mano live Facebooke, tikriausiai girdėjot, apie ką bus kitas Youtube filmukas, tačiau jei nežiūrėjote - neišduosiu paslapties, ir tebūnie palikta maža intrigėlė. Na, o kodėl šiandien tik galbūt redaguosiu? Tai noriu šiek tiek daugiau parašyti blogo įrašų ir noriu pabaigti paskutinę "Kaip aš gimiau antrą kartą" dalį, tačiau vėlgi, jei bus atitinkama nuotaika.

Šį kartą noriu papasakoti apie nagų lakus iš rudeniškos "Brown Collection" iš Catrice. Nerealiai gražūs buteliukai ir rudi atspalviai... Turiu dvi, abi bandžiau po kelis kartus, tad metas nuomonei, tiesa?

Perteklius ne tik dovana, bet ir atsakomybė. Šiandien stenkis atsakingai elgtis su savo dovana, kad gausa ir toliau plūstų į tave.
Tik taip ratas suksis toliau.


Produktas: CATRICE "Brown Collection" nagų lakai: "02 Sophisticated Vogue" ir "04 Unmistakable Style"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta - Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: norisi ilgesnio išlikimo
Tūris: kiekvienas po 10,5 ml
Kaina*: kiekvienas po 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Šokoladas. Rudi atspalviai užkariauja mados pasaulį ir yra populiaresni nei bet kada anksčiau. Puikaus dengimo formulė ir rudi atspalviai, formulė praturtinta acai uogų aliejumi, suteikia itin spindintį efektą. Su arba be blizgių dalelių, šitas nagų lakas sukurs madingus nagų efektus.
Naudojimas: geriausiam rezultatui padenkite du nagų lako sluosknius. Kolekcijos atspalviai gali būti derinami tarpusavyje ir dengiami pereinamomis spalvomis, nudažomas kiekvienas nagas skirtingu atspalviu, taškuojami su priešinga spalva ir panašiai...

Sudėtis: 
"02 Sophisticated Vogue": ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, PHOSPHORIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"04 Unmistakable Style": ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, MICA, STEARALKONIUM BENTONITE, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, PHOSPHORIC ACID, CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Veganiška.
Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė. Pirmiausia negaliu neatkreipti jūsų dėmesio į nagų lakų buteliukus. Iš Catrice kompanijos aš tikiuosi gana paprastų pakuočių. O čia - kokybiškas, storas stiklas, kvadratinė forma, naujas dizainas, nuimamas auksinis dangtelis.... visuma sukuria elegantiškos ir prabangiai atrodančios priemonės pakuotę. Super gražus! Man labai patinka.

Smagūs ir patogūs vidutinio ilgio, kiek platesni aplikatoriai: jais lengva padengti priemonę keliais perbraukimais, tolygiai, tiksliai. O ir šepetėlį valdyti labai lengva.

Abiejų nagų lakų pigmentacija labai gera - pakako vos vieno sluoksnio, kad išgauti intensyvią ir ryškią spalvą! Nuotraukose žemiau nagų lakas dengtas vienu sluoksniu. Dengiasi lengvai, vargti su padengimu visiškai nereikėjo.

"02 Sophisticated Vogue"

"02 Sophisticated Vogue" atspalvis rudas, tačiau su nemažai pilko atspalvio, toks tarpinis variantas tarp rudos ir pilkos, nors žiūrėdama į ją norisi sakyti ruda, o ne pilka. Šitas atspalvis šiek tiek sudėtingesnis dengti, nes neturi jokių blizgių dalelių ir yra lygaus paviršiaus. Todėl reikia atsargiai dengti, dabar kuo mažiau braukimų per nagą ir būtų gerai neturėti nago netolygumų, nes garantuotai matysis galutiniame rezultate. Man atrodo nuotraukoje gerai matosi, kad pasidengia ne tolygiausiai, tad čia man labiau patinka ne pats efektas, o atspalvis.

"04 Unmistakable Style" atspalvis tamsiai rudas su bordo/ raudonu atspalviu. Tiksliau tai tamsiai rudas atspalvis su vidutinio stambumo raudonomis blizgiomis dalelėmis, kurios ir suteikia lakui bordo efektą. Man patinka kaip gražiai tos raudonos dalelės pasiskirsto per laką ir suteikia atspalviui ir gilumo ir dimensijos. Būna turint blizgių dalelių laką - spindesys nuskęsta po kreminiu sluoksniu, arba dalelių tiek daug, jos visos atrodo viename gylyje, o čia toks daugiadimensinis efektas gaunasi. Labai labai man šitas atspalvis patinka, juolab, kad nieko panašaus neturiu savo kolekcijoje. Tobulas rudeniui...

"04 Unmistakable Style"

Nagų lakai greitai džiūva, o kadangi dengiau tik vieną sluoksnį, manikiūrą pasidaryti neužtrukau. Laikė 3-4 dienas, tikrai norisi ilgiau. Tačiau tiek paskirstymas, tiek atspalviai, tiek efektai, tiek nuostabaus grožio buteliukai. Rekomenduoju, nesitikint ilgo išlaikymo ant nagučių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai