MAKEUP REVOLUTION "Pro Illuminate" hailaiteris - šviesą atspindinti pudra

Mūsų rinkoje šiuo metu karaliauja hailaiteriai, stoblingo priemonės ir įvairios šviesą atspindinčios priemonės... Kaip nepasiklysti tarp gausybės ir išsirinkti geriausią? Esu bandžiusi jau ne vieną produktą suteikiantį spindesio, tačiau toli gražu ne visais esu patenkinta (ČIA yra visi hailaiteriai, kuriuos esu bandžiusi ir aprašiusi). Tai dalelės būna per stambios, tai greitai dingsta nuo veido, tai paskirstymas kažkoks nepatogus... Tačiau aš radau tobulą, tiesiog tobulai tinkantį man ir mano poreikiams, kurį norėčiau rekomenduoti. Taip taip, čia tas pats Revolution Pro illuminate hailaiteris, apie kurį kalbame šiandien. Kviečiu paskaityti.

Kai jautiesi nusiminęs, lengviausias būdas pasikelti nuotaiką - elgtis su savimi kaip su karaliumi arba karaliene, nes toks ir esi. Tomis dienomis, kai norėtųsi dykinėti, nugalėk save, pasipuošk ir pasigražink! Nustebsi, kaip nuotaika pasikeis.



Produktas: MAKEUP REVOLUTION "Pro Illuminate" hailaiteris - šviesą atspindinti pudra
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta P.R.C. (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tobulas dengimas
Labiausiai nepatiko: galbūt tik keli sudėtiniai ingredientai
Tūris: 15 g
Kaina*: £4.48/ 5,08 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Pašviesinkite ir paryškinkite savo veidą su Pro Iluminate hailaiteriu. Subtilus spindesys sukuria natūralų efektą, tinkamą visiems metų laikams. Naudodami pudros šepetėlį padenkite hailaiterį ant norimų ryškinti veido vietų.


Hailaiterio pakuotė didžiulė, tiesiog milžiniška, per visą delną, tačiau itin plona. Pakuotė tiesą pasakius neatrodo labai kokybiška - dangtelis palyginus plonas, o uždarymo mechanizmas irgi neatrodo kokybiškiausias. Vieno hailaiterio iš Makeup Revoliution dangtelis man jau nulūžo, tad galvojant apie pakuotės kokybę, reiktų turėti tai galvoje.

Informacijos prasme, jūs viską turite ant pakuotės, niekur nieko nereikia ieškoti, viskas vienoje vietoje. Taip, kaip ir turėtų būti.

Kvapas šiek tiek primena senos pudros kvapą. Keistas, be ne erzinantis. Padengus ant veido neužuodžiamas.

Konsistencija. Minkšta, švelni, tačiau nebyranti, labai primena kreminio švelnumo priemones. O ir nėra labai sausa, malonus sausumo ir drėgnumo santykis. Būtent tokį aš ir mėgstu. 


Sudėtis: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77499.

Tinka veganams.
Be gliuteno.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Hailaiterio pigmentacija nepaprastai gera, produktas lengvai skirstosi ant odos tiek su vėduoklės formos, tiek užaplavintu skaistalų šepetėliu. Dengiasi gražiai, lengvai sluoksniuojasi, o pamasažavus pirštais į odą išgaunamas ir natūralesnis spindesio efektas. Tačiau nuotraukose tik padengiau ir nieko nesklaidžiau. Mat pagauti hailaiterį ir šiaip yra pakankamai sudėtinga, todėl tik nufotografavusi dar mėgstu šiek tiek pasklaidyti ir patapšnoti kraštus, kad išgauti gražesnį ir natūralesnį efektą.

Priemonė turi tik vieną atspalvį, kuris yra šampano spalvos - toks atspalvis puikiai tinka visiems spalviniams tipams: tiek šviesiai, tiek tamsiai odai; tiek šaltam, tiek šiltam spalviniam tipui.


Hailaiteris intensyviai spindi pasukus veidą, jis labai minimaliai paryškina raukšleles. ne, jų nemaskuoja, tačiau žinote, būna hailaiterių, kurie turi stambias daleles ir paryškina kiekvieną odos raukšlelę. Čia spindinčios dalelės labai smulkios, todėl suteikia tolygų efektą, beveik primenantį  kreminius hailaiterius.

Nežinau merginos, man jis tobulas, be to, pagalvojus apie kainos ir kokybės bei kiekio santykį - iš viso nerealu. Tokio didelio kiekio pakaks labai ilgai, kaina nedidelė, o kokybe labai stebina. Nežinau, ar šitų hailaiterių yra Lietuvoje? Tačiau netgi tuo atveju, labai rekomenduočiau ar susikooperuoti su draugėmis, ar pasidaryti pačioms tą užsakymą ir parsisiųsti iš Anglijos. Nes šitas - TO-BU-LAS!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai