ELLAME "Anti-Aging" šilkinė, stangrinanti ir regeneruojanti veido kaukė

Ellame veido kaukės šiuo metu yra mano mylimiausios drėkinančios veido kaukės (turiu ir mėgstamiausią valomąją kaukę). Man patinka jas naudoti dėl itin plonos lakštinės medžiagos, poveikio odai ir dėl to visiško mano kasdienės veiklos netrikdymo, kol lepinuosi kaukės procedūra. Man  labai patiko drėkinamoji veido kaukė, tačiau dar smalsiau buvo išbandyti stangrinančios ir regeneruojančios kaukės poveikį - pirmieji amžiaus ir senėjimo požymiai jau matomi ir ar kaukė tikrai gali padėti? Išbandom?

Kai ateina metas atverti troškimus, įsivaizduok, kad tavo protas - tuščia žaidimų aikštelė, laukianti lankytojų. Skirk laiko iš tikrųjų pažaisti su tolimiausio proto kertelėmis, tegu jos būna ir aktyvios, ir pasyvios dalyvės. Stebėk, kas randasi, svarstyk, kur galėtų nuvesti. dirbdami kartu įgyvendinsite svajones!


Produktas: ELLAME "Anti-Aging" šilkinė, stangrinanti ir regeneruojanti veido kaukė
Gamintojas: UAB "CeMex Farma" Kaunas, Lietuva
Paskirtis: drėkinti ir gaivinti veido odą, stangrinti, atkurti odos elastingumą, mažinti raukšleles
Tinkamas tipas: rekomenduojama brandžiai odai
Labiausiai patiko: intensyvus drėkinimas ir gaivinimas
Labiausiai nepatiko: per siaura akių sritis
Tūris: 1 lakštinė kaukė + 30 ml
Kaina*: 5,51 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Camelia vaistinė, Gintarinė vaistinė, Benų vaistinė, Norfa vaistinė
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Ellamé Anti-aging šilkinė veido kaukė  – stangrina, atstato odos elastingumą, tonusą ir drėgmę.  Rekomenduojama brandžiai odai.
- Stangrina veido odą
- Mažina raukšleles ir jų formavimąsi
- Atstato odos elastingumą ir drėgmę
- Rekomenduojama prieš makiažą

Naudojimas: kaukės lakštą išimkite iš paketėlio. Kaukė yra tarp dviejų apsauginių sluoksnių. nuimkite baltą sluoksnį pirmiausia, tada ant švarios odos uždėkite kaukę su mėlynu sluoksniu viršuje, lengvai prispauskite kaukę ir nuimkite mėlyną sluoksnį. Išlyginkite kaukę ant veido, kad tolygiai priglustų prie Jūsų odos ir mėgaukitės 20 min. Nuėmę veido kaukę, likusį serumą švelniai įmasažuokite Serumo nuplauti nereikia. Panaudotą kaukę išmeskite. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.


Pirmiausia visuomet noriu pradėti nuo pakuotės: vienkartinė kaukė supakuota plastikiniame švelniai rudos spalvos maišelyje. Man patinka elegantiškas, dailus priemonės dizainas - sakykit, ką norit, bet visuomet smagiau naudoti tuos produktus, kurių pakuotės dailios, dizainas patrauklus ir malonus akiai. Ant pakuotės rasite pilną informaciją apie kaukę, sudėtines dalis ir naudojimo instrukcijas, į kurias rekomenduoju labai įsiskaityti prieš pradedant naudoti kaukę ir vis pasitikrinti su kiekvienu žingsniu, ypatingai, jei naudojate jau ne pirmąjį kartą.

Kvapas. Drėkinamosios kaukės kvapas buvo eilinis kosmetinis kvapas, malonus, neerzinantis, bet panašus į daugumą kosmetikos produktų. Stangrinančios kaukės kvapas jau kitoks, brandesnis, moetriškesnis, savotiškai malonus ir man daug labiau patinka, negu drėkinamosios kvapas. Taip, iš tiesų kaukės kvapas neturiu labai daug reikšmės naudojant, tačiau visuomet maloniau, kai užuodi kažką malonaus, kol lepiniesi grožio procedūromis, tiesa?

Konsistencija. Itin plonytė, skaidri medžiaginė veido kaukė supakuota tarp dviejų lakštų: storo balto ir plonesnio mėlyno, kuriuos reikia nuimti prieš naudojimą. Maišelyje esantis skystis glitus.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Chlorphenesin, Mannitol/ Sodium Citrate/ Acetyl Tetrapeptide-15, Glycosphingolipids/ Phospholipids/ Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate/ Crosspolymer/ Cholesterol/ Sodium Hydroxide, o-Cymen-5-Ol, Acetyl Hexapeptide-8/ Caprylyl Glycol, Palmitoyl Hexapeptide-12, Parfum, Tocopheryl Acetate, Sodium Bicarbonate/ Cellulose Gum/ Gold powder, Thioctic Acid, Ubiquinone, Hydrolyzed Silk.


Poveikis.  Įsiskaičius į kaukės naudojimo instrukciją, ją užsidėti ir naudoti labai paprasta ir patogu: nuimam baltą sluoksnį, dedam ant odos ir nuo viršaus lupam lauk mėlyną. Viską dar palyginam ir viskas. Tiesa, šiame etape aš dar prasiplėšiu akių zoną - labai džiaugiuosi, kad plonytė medžiaga lengvai plyšta ir galiu prisitaikyti prie savo veido formų.

Užsidėjusi kaukę aš retai kada turiu laiko atsisėsti ir nieko neveikti - tai keliauju namų plauti, tai skalbiniai laukia, tai vaikiukui dėmesio trūksta. Tai bendrauju, judu, plaunu, tvarkau... be jokių trikdžių ir nerimo, kad nukris, nuslys, pamesiu... Ir be jokių minčių, kad galiu išgąsdinti mažiuką. Jis visuomet pastebi spalvotas kaukes ant mano veido, o šitos - tikriausiai niekuomet, nebent netyčia prisiliečia prie veido odos. 

Kartais kažkuo užsiėmusi net nepastebiu, kaip prabėga 20 minučių, todėl tik pajutusi sausumą einu skysčio likučius užsitepti ant kaukės ir dar pabūnu su kauke kuris laikas. Arba tuos likučius įmasažuoju į veido odą jau po kaukės nuėmimo.

1. Su mėlynu apsauginiu sluoksniu kraupoka - imam lauk!
2. Prilyginam prie veido odos - maloniai gaivina.
3. Veikloms netrukdo - keliauju plauti grindų.

Šita veido kaukė poveikiu man panaši į drėkinamąją - drėkina (gal šiek tiek mažiau), skaistina odą, atgaivina sudirgusią ir pavargusią, suteikia šviesesnės ir skaistesnės odos efektą bei tikrai pajutau stipresnį/ geresnį odos stangrumą. Tiesą sakant kovos su raukšlelėmis po dviejų kaukių nepastebėjau, tačiau patyrinėjusi sudėtį matau daug odai naudingų ingredientų, kurie turi potencialo sumažinti ir panaikinti itin smulkias raukšleles, aišku, jei naudojame nuolatos.

Man šita kaukė patiko, ir patiko daug labiau, negu drėkinamoji: maloniai nuteikė kvapas, nors drėkinimas šiek tiek silpnesnis, bet mano oda po šios jaučiasi geriau. Nežinau koks amžiau cenzas galioja šioms kaukėms ir nuo kada kompanija laiko odą brandžia (skirtingos kompanijos turi skirtingus brandžios odos apibūdinimus - vienose jis 30, kitose 45 metai), tačiau labai rekomenduočiau išbandyti. Norėtum? Sek Facebok naujienas - bus konkursas tokiai kaukytei laimėti 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai