KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Banana" - maitinanti ir drėkinanti lakštinė veido kaukė iš skiltelių

Sekmadienis, tai pasikaukiman? Iš tiesų tai kaukes naudoju porą kart per savaitę, tik tą antrą kartą dažniausiai renkuosi didelėje tūbelėje esančią, o savaitgalį - norisi išbandyti kažką iš vienkartinių. Šį kart mano rankose Kocostar veido kaukė su bananais. Tikriausiai visi sutinkate, kad tai yra gal ne pačios veiksmingiausios, tačiau be abejonės - pačios fotogeniškiausios veido kaukės, skirtos instagramintis, kaukės su idėja, kaukės suteikiančios emociją naudojant, beje, tikriausiai visuomet - linksmą. Ką gi, bananinė kaukė ant veido ir sakiniai, gulantys blogo įraše apie kaukę.

"Neklausk, ką tavo tėvynė gali duoti tau, paklausk, ką tu gali duoti savo tėvynei."
Dž. F. Kenedis


Produktas: KOCOSTAR Slice Mask Sheet "Banana" - maitinanti ir drėkinanti lakštinė veido kaukė iš skiltelių
Gamintojas: "Firstmarket" Co. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti ir maitinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pamaitina, atgaivina odą
Labiausiai nepatiko: palieka stiprų lipnumo jausmą
Tūris: 12 gabaliukų
Kaina*: 4,90 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, topbeauty.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Maitinamoji ir drėkinamoji bananų kaukė (rutuliukai). Ši kaukė maitina ir drėkina veido odą. 
Naudojimas: dėti rutuliukus ant švarios odos. Palaikyti  15-20 minučių. Perteklinį kremo kiekį paskirstyti kad susigertų.


Vienkartinė kaukės pakuotė nėra kažkuo labai išskirtinė - plastikinis maišelis standartinės išvaizdos su nuluptų bananų paveiksliukais ir masyviu užrašu. Dizaino prasme viskas atrodo labai švelnu, ramu, apgalvota... Kaukės išskirtinumas nėra jos pakuotė - kaukė unikali tuo, kad ji ne šiaip vieno lakšto, o sudaryta iš atskirų skiltelių ar gabalėlių.

Kvapas. O Dievai! Kažkaip nesitikėjau atidariusi pakuotę pajausti tikrą bananų kvapą, na bent jau labai labai primenantį bananus, aiškiai sustiprintą šviežių bananų kvapą! Malonus kvapas lydi visą laiką, kol kaukė ant veido odos.

Konsistencija. Lakštinė veido kaukė, prisotinta veikliosiomis medžiagomis, tik čia, būtent kompanijos kaukėse lakštai dar iškirpti ir nudažyti kaip bananai ir atpjautos banano riekelės.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Avena Sativa (Oat) Protein Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Milk Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Arginine, Cellulose Gum, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Be abejonės - šią kaukę laibai smagu naudoti kokiame pižamų vakarėlyje ar ją užsidėjus daryti instagramines nuotraukas (aš to nedariau), tačiau niekas nesako, kad negalima pasismaginti ir vienai namuose. Galbūt šiek tiek sudėtinga gražiai ištraukti kaukę iš pakuotės - vienas iš lakštų man pasilankstė, bet niekas neplyšo, tad ir naudojimui didelės įtakos neturėjo. Taigi, dėliojau bananų gabalėlius ant veido vis galvodama, kur dėti mažesnius, o kur didesnius. Tikriausiai automatiškai galima suprasti, kad tokia kaukė tikrai nepadengs viso veido odos, tarp gabalėlių liks tarpeliai? Dėlioti juos reiktų tik sausesnėse, strateginėse veido vietose. Sausiaodėms čia praradimas - paparastai visa oda pas mus būna sausa, tuo tarpu riebiaodėms - džiaugsmas - juk gali tuos gabalėlius lipinti ten, kur reikia ir norisi, ten, kur pasausėja.


Veido kaukę ant odos laikiau kol gabalėliai pasausėjo ir pradėjo atšokti nuo veido odos. Turiu pastebėti, kad ji smagiai ir gerai sudrėkina, neblogai pamaitina sausą odą. Kitur tiesiog paskirsčiau serumo likučius pirštais ir pamasažavau. Didesnis šios kaukės minusas - ji palieka labai stiprų lipnumo jausmą, kuris išlieka dar kuris laikas. Nelabai malonu jausti tą lipnumą, jį norėtųsi nusiplauti, tačiau tokiu būdu lauk pašalinsime ir visus serumo likučius, tad palieku taip kaip yra. Lipnumas po kelių valandų dingsta - tereikia kantrybės.

Vertinant apskritai - kaukė smagi naudoti, žaisminga ir labai fotogeniška. Tačiau... yra ir minusų - nelabai žavi, kad ne visas veidas bus veikiamas kaukės, kiek erzina stiprus lipnumo jausmas. Ne pati efektyviausia, kokią bandžiau, bet vienas smagesnių žaidimų su kauke be abejonės. Pižamų vakarėliui ar merginių pasisėdėjimui pats tas! 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. Sveiki, gal žinot Ar visos douglas parduotuvės turi šią kaukę? šalia manęs tik Panoramos https://www.panorama.lt/parduotuves/douglas/ tai galvoju ten prasukt. Dar labai NYX produkcija mėgstu https://www.panorama.lt/parduotuves/nyx/ bet nežinau kokių ten kaukių yra ir ar yra apskritai :) Gal galit patarti, pakomentuoti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Turėtų būti visuose Douglas, jei nėra išparduotos konkrečioje parduotuvėje. Visuomet galima užsisakyti internetu iš to paties Douglas ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą