L'OCCITANE "Aqua Reotier" Ultra Thirst - Quenching Cream - odos troškulį numalšinantis veido kremas

Dar šiek tiek apie L'occitane? Dauguma kompanijų, ypatingai tos truputį brangesnės, galėtų pasimokyti marketingo iš L'Occitane. Tikriausiai ir patys kompanijos atstovai, vadovai ir darbuotojai puikiai suvokia, kad kompanijos pilno dydžio pakuotės sau leisti pagal kišenę gali tikrai ne kiekvienas. Pamatai veido kremą už 50-130 Eur ir tikriausiai labai greit persigalvoji ir susigalvoji krūvą priežasčių, dėl ko gali apsieiti ir su gerokai pigesniu kremu. Vargu ar 2014 metais būtų pirmieji mano bandymai su kompanijos produkcija, jei ne protingai patraukli mažesnių pakuočių pasiūla - įvairių rinkinių pavidalu tu turi galimybę išbandyti kelis skirtingus produktus, pasižiūrėti kiek jie tinka be patinka ir jau tuomet tvirtai žinant keliauti pirkti pilno dydžio pakuočių. Arba ne - kaip darau aš - man reikia gerai apgalvoti pilno dydžio gaminius iš kompanijos, gauti gerą pasiūlymą. Priešingu atveju aš ir toliau mėgaujuosi atradimo džiaugsmais su mažesnėmis pakuotėmis ir džiaugiuosi ta galimybe. Oij, kiek daug iš L'Occitane gali pasimokyti brangesnius produktus parduodančios kompanijos... Na o šiam kartui - labai trumpai apie drėkinantį veido kremą.

"Retai mąstome apie tai, ką turime, bet visada - apie tai, ko stokojame."
A. Šopenhaueris



Produktas: L'OCCITANE "Aqua Reotier" Ultra Thirst - Quenching Cream - odos troškulį numalšinantis veido kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems, ypač dehidratuotai odai
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: hmm... man norėjosi kad kremas darytų kiek daugiau nei tik drėkinimas
Tūris: 8 ml. Pilnos pakuotės kiekis - 50 ml 
Kaina: 8 ml - 5,00 EUR; 50 ml - 28,00 EUR 
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Švelnios ir gaivios tekstūros veido kremas greit susigeria ir prisotina odą drėgmės. Drėgmė odoje išlaikoma net 24 val. Papildytas Réotier vandeniu ir hialūrono rūgštimi, šis gaivus, aksominis kremas lyg magnetas prie odos pritraukia drėgmę ir suteikia ilgalaikį drėkinimą. Švelni, kreminė tekstūra suteikia odai gaivos, sveiko spindesio, prisotina odą vandeniu. Tinka visiems odos tipams, ypač dehidratuotai ir išsausėjusiai odai.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Mano turima mažulytė pakuotė storo melsvos spalvos plastiko su užsukamu dangteliu. Veido kremas papildomai apsaugotas folija. Pilno dydžio pakuotė atrodo labai panašiai, tik savaime suprantama - didesnė ir su kartonine pakuote. Melsvas kremo indelio dizainas, kaip ir bene visi kompanijos gaminiai, atrodo patraukliai ir gundančiai.

Kvapas gaivus, malonus, kosmetinis ir šiek tiek primenantis vandenį. Kvapas gana intensyvus, jaučiamas dar ir keliolika minučių po kremo padengimo.

Konsistencija itin lengva, besvorė, tačiau nėra vandeninga.


Sudėtis: AQUA/ WATER, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, CORN STARCH MODIFIED, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, ARACHIDYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOLXYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XYLITOL, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM/ FRAGRANCE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, CI 42090/ BLUE 1.


Poveikis. Dėka itin lengvos veido kremo konsistencijos, jis itin greit susigeria į veido odą. Iš karto jaučiu odos drėkinimą ir tą malonu komforto jausmą - iš tiesų, tarsi numalšinus odos troškulį. Man labai patinka besvorė, lengva konsistencija, intensyvus drėkinimas, turiu pagirti ir veido kremo sudėtines dalis. Tačiau vienas bet... galbūt aš išlepau, bet ši linija tikriausiai nėra skirta man. Man iš kremo norisi jau kiek daugiau nei tik drėkinimas - reiktų ir šiek tiek stangrinamojo efekto, odos regeneracijos ar kažko stipresnio. Tikriausiai šitos serijos gaminiai puikiai tiktų karštomis vasaros dienomis arba jaunai odai, kuriai vis dar pakanka paprasto drėkinamojo efekto. Maniškė pastaruoju metu reikalauja gerokai daugiau. Kremas geras, bet įvertinti savo poreikius prieš perkant kremą reiktų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai