CAFE MIMI "Renewing" atkuriamoji veido kaukė ir serumas su AHA ir hialurono rūgštimis

Sekmadienis buvo vakar, o bet tačiau... kažkaip netikėtai pusę mano grožio procedūrų buvo nurašyta sekančiam kartui: greitas dušas ir šviežias manikiūras naujai savaitės pradžiai. Jokioms kaukytėms nebuvo laiko, užtat buvo daug šypsenų, atradimų ir džiaugsmų, daugiau akimirkų su dviem man svarbiausiais. Šiandien grįžusi po darbo, pasirūpinusi gyvūnais, pamaitinusi vaiką ir skyrusi jam dėmesio, nusprendžiau šiek tiek atsipalaiduoti su Cafe Mimi atkuriamąja kauke.

"Būti dosniam reiškia duoti daugiau negu gali, būti išdidžiam reiškia imti mažiau, negu tau reikia."
D. Džebranas


Produktas: CAFE MIMI "Renewing" atkuriamoji veido kaukė ir serumas su AHA ir hialurono rūgštimis
Gamintojas: OOO "Dizain Soap". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: atkurti, jauninti, gaivinti, giliai drėkinti, suteikti veidui matinio efekto
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: serumo efektas
Labiausiai nepatiko: realių pažadų išpildymas prastokas
Tūris: 15 ml + 5 ml
Kaina: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Kompleksinė odos priežiūra 2 etapais. Atkuriamoji kaukė atgaivina odą, suteikia glotnumo, spindesio, Atkuria ir jaunina odą, skatina odos ląstelių regeneraciją. Ananasų, apelsinų ir greipfrutų aliejai aprūpina odą vitaminais, gerina tonusą. AHA vaisių rūgštys atkuria odą, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą, suteikia matinį atspalvį. Vynuogių kauliukų ir migdolų aliejai skatina kolageno gamybą, modeliuoja veido kontūrus. Aktyvusis serumas, papildytas hialurono rūgštimi giliai drėkina odą. Arnikos ir linų sėmenų ekstraktai ramino odą, mažina paraudimą. Arganų aliejus ir šilko baltymai aprūpina odą maitinamosiomis medžiagomis, modeliuoja veido ovalą.
Naudojimas: kauke tolygiai tepti švarią odą, netepti aplink akis. Palikti 15 min., nuplauti vandeniu. Poveikiui užtvirtinti naudoti kartu su aktyviuoju serumu. Masažuojamaisiais judesiais tepti odą, kol serumas įsigers. Vengti patekimo į akis.


Pakuotė. Esu bandžiusi kelias šios kompanijos kaukes ir anksčiau, tačiau jos buvo vienos dalies - tiesiog kaukės indelis, o čia turime du indelius, kurių didesniame - kaukė ir mažesniame - veido serumas, skirtas naudoti po kaukės. Žydros spalvos veido kaukė iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti drėkinanti, tačiau tai atkuriamoji kaukė, skirta suteikti odai jaunatviškos išvaizdos. Mano pakuotė, kaip matote, šiek tiek apdraskyta, mat sūnus ją buvo prigirebęs ir labai susidomėjęs, kas jos viduje, tačiau pažeisti spėjo tik kartoną - taip, estetinis vaizdas nebe tas, bet svarbiausia - poveikis. Pora plastikinių indelių priemonėms atrodo visai protingas sprendimas, tačiau man jų dangteliai nusilupo tragiškai, netvarkingai ir nelygiai. Apie dizainą čia kalbėti tikriausiai net nevertą - viena tolygi spalva, keli užrašai ir indeliai, primenantys mini jogurtų pakuotes traukia mažus vaikus.

Kvapas kosmetinis, švelnus ir malonus. Kaukės ir serumo kvapai skiriasi - serumo mano uoslei malonesnis, labiau parfumuotas, tačiau nėra tiek stiprus, kad jaustųsi po padengimo.

Konsistencija. Veido kaukė rusvai gelsvos spalvos, savo konsistencija visiškai primena molines veido kaukes. Serumas lengvos konsistencijos, labiausiai panašus į vasarinį veido kremą.


Sudėtis:
I: Aqua, Ananas Sativus Fruit Extract, Kaolin, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Oil, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Stearic Acid, Palm Oil, Glyceryl Monostearate, Talc, Titanium Dioxide, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Citrus Grandis Peel Oil, Lactic Acid, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

II: Aqua, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amydgalus Dulcis Oil, Glycerin, Hydrolyzed Silk Portein, Ethylhexyl Stearate, Arnica Montana Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Urea, Isopropyl Myristate, Potassium C16-18 Phosphate, Laminaria Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Pullulan (and) Nannochloropsis Oculata Extarct, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.


Poveikis. Labai džiugu, kad veido kaukės kiekis visiškai padorus normaliam, storam kaukės sluoksniui ne tik ant veido, bet ir kaklo odos. Kaukė, kaip ir standartinės molinės kaukės, tolygiai dengiasi ant veido odos. Gamintojas rekomenduoja kaukę laikyti 15 minučių, per tą laiką kaukės paviršius pasausėja, bet netempia odos ir nesausina taip, kaip standartinės veido kaukės.

Kaukės likučius nuplaunu šiltu vandeniu ir kempinėle. Pastebiu, kad mano oda tapo skaistesnė, atrodo šiek tiek švaresnė ir įgauna matinio efekto, tačiau žadėtojo drėkinimo ar juo labiau jauninamojo efekto tikrai nepastebiu. Tiesiog standartinis paprastos molinės kaukės poveikis odai ir tiek. O gamintojas, kad prižadėjo, kad prižadėjo... nė pusės to, kas buvo žadama nejaučiau...


Man atrodo didžiausią efektą čia duoda serumas, kuris labai jau primena kremą. Lengvos konsistencijos produktas masažuojant į odą greitai susigeria ir iš karto suteikia vėsinantį, gaivinantį pojūtį ir drėkinamąjį efektą. Oda įmasažuota serumu įgauna malonų komforto jausmą, sveikai sudrėkintos odos efektą. Manyčiau kad būtent serumas ištempė kaukę, dėl ko ją ir vertinu visai neblogais balais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai