DR. ORGANIC Organic Snail Gel - universali, intensyviai drėkinanti želė veidui ir kūnui su sraigių sekretu

Kažkodėl galvojau, kad apie visus vasariškus produktus jums jau pilnai papasakojau, viską, ką norėjau apžvelgiau, tačiau iš esmės liko dar viena priemonė. Na gerai, teoriškai tai želė, skirta visiems sezonams, bet vertinant jos konsistenciją bei efektą, aš visgi manyčiau tai šiltojo sezono produktas arba priemonė po jo. Apie ką aš - apie Dr. Organic sraigių želė. Naudojau ją visą rugpjūtį ir mano mama buvo lengvai pasišlykštėjusi - kremas veidui su sraigių gleivėmis? Jokia naujiena rinkoje: sraigių sekretas į kosmetikos priemones atkeliavo iš Azijos ir jau ne vienus metus gamintojai kuria įvairiausias priemones, pristato naujoves ir ne tik korėjietiškas. 

"Išmintingas žmogus gauna daugiau naudos iš savo priešų negu kvailys iš savo draugų."
Baltasaras Gracianas


Produktas: DR. ORGANIC Organic Snail Gel - universali, intensyviai drėkinanti želė veidui ir kūnui su sraigių sekretu
Gamintojas: "Dr. Organic" Ltd. Pagaminta Swansea, Didžioji Britanija
Paskirtis: intensyviai drėkinti, raminti, lėtinti senėjimo procesus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: kuriam laikui ant veido lieka lipnumo pojūtis
Tūris: 50 ml
Kaina*: 13,86 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Sraigių sekretas - tai unikali sraigių išskiriama medžiaga, padedanti joms greitai atkurti pažeistą kriauklę ar užgydyti sužeistą kūno vietą. Laboratorinių tyrimų įrodyta, jog šio sekreto sudėtyje yra glikolio rūgšties, pasižyminčios antioksidacinėmis savybėmis, kolageno ir elastino, odai suteikiančių elastingumo, alantoino, mineralų, vitaminų. Ši išskirtinė veido želė pagaminta išsaugant geriausias sraigių sekreto savybes, praturtinta alavijų sultimis ir kitais veikliaisiais ingredientais. Produktas nuramina odą, ją drėkina, lėtina senėjimo procesą.
Naudojimas: nedidelį želės kiekį tepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos. Želei įsigėrus naudokite kitas odą drėkinančias priemones.


Sraigių želė gaminama Anglijoje, todėl pakuotės dizainas europietiškas ir labai būdingas Dr. Organic kompanijos gaminiams - šviesi pakuotė su sraigių paveikslėliais ir keliais užrašais. Kartoninės dėžutės viduje stiklinis indelis, užsuktas baltu dangteliu. Standartinis ir paprastas įpakavimas, tik gal mano skoniui indelis galėtų būti apsaugotas apsaugine folija.

Kvapas. Natūralus, tačiau ne pats maloniausias. Gamintojas šiai želė nenaudojo kvapiųjų medžiagų, tad jis visiškai neutralus, tačiau ne cheminis, o augalinis. 

Konsistencija. Man regis jau priemonės pavadinimas labai aiškiai pasako, kad tai želinės tekstūros produktas su švelniu gelsvu atspalviu.


Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Snail Secretion Filrate, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Polyglyceryl-3 Cocoate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Xanthan Gum, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Litsea Cubeba (May Chang) Fruit Oil, Cymbopogan Schoenanthus (Lemongrass) Oil, Citrus Aurantifolia  (Lime) Oil, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citral, Limonene

Be parabenų, SLS, dirbtinių dažiklių, stiprių cheminių medžiagų, kvapų ir konservantų/
Nebandytas su gyvūnais.
Tinka vegetarams.


Poveikis. Universalioji želė yra skirta tiek veido, tiek kūno, tiek lūpų odai - viskam ir visoms progoms - jūs galite naudoti priemonę vietoj veido serumo ar veido/ kūno kremo; vietoj lūpų balzamo, vietoj pėdų ar rankų kremo; vietoj priemonių po saulės - visur ir visomis progomis, kai reikia intensyvaus drėkinamojo ir raminamojo efekto. Aš ir išbandžiau želė viskam, kam tik sugalvojau, bet labiausiai ji man pritiko kaip veido kremas rytais. Želė labai greitai susigeria į odą, tačiau ant paviršiaus dar kuriam laikui palieka lipnumo pojūtį, kuris mano galva yra vienintelis šios priemonės trūkumas. Želė sudėties pagrindą sudaro alavijų sultys, tad natūralu, kad ji ir nuramina sudirgusią odą, tad puikiai tinka po deginimosi saulėje. Aišku, kur čia jau dabar pasideginsi, kai vasara baigėsi? Turiu galvoje, kad želė pajėgi nuraminti suirzusią odą ir intensyviai sudrėkinti. Ant pakuotės dar matau ir pažadus lėtinti senėjimo procesus - tikrai jaučiu, kad oda atrodo lygesnė ir kiek stangresnė, tačiau esu linkusi manyti, jog taip yra dėl super intensyvaus drėkinamojo poveikio. Man labai patiko efektas, patiko konsistencija, labai patiko lengvumo pojūtis ant odos - tiesą pasakius sunkių kremų man dar nesinori, o jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai

  1. O aš rytais dar baiginėju vasarinius kremus, o vakarui išsitraukiau riebią bombą :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tokiais orais darau tą patį - ryte lengvas kremukas, vakare riebus aliejinis serumas, kurio jokiais būdais nesuderinu su kremu :D :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą