2019/2020 rudens - žiemos tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Ką gi, metas pačiai paskutiniai tendencijų ciklo daliai, skirtai akiniams ir saulės akiniams. Žinau, yra skeptikų, sakančių, kad akiniai grynai vasaros sezono reikalas, tačiau tiesa ta, kad ir rudenį markstomės nuo ryškesnių saulės spindulių, aplink akis formuojasi gilios mimikos raukšlelės... Mes nešiojame akinius skaitymui - ir jiems šios tendencijos kuo puikiausiai pritaikomis - juk kalbame ne tik apie spalvotus stiklus, tačiau ir apie rėmelių formas, dydžius bei stiklius. Galiausiai netruks prabėgti laikas ir po kelių savaičių mus pasitiks sniegas, baltutis tyras sniegelis, kuris puikiai atspindi saulės spindulius ir... akina, tad mano galva akiniai niekuomet nėra tik vasaros sezono reikalas. Galbūt vasarą jiems tikai skiriame daugiau dėmesio, tačiau nereiktų jų pamiršti ir rudens bei žiemos metu.

ČIA

1. Geltoni stiklai


2. Rudi stiklai


3. Skaidrios spalvos stiklai


4. Šviesių spalvų rėmeliai


5. Trikampiai stiklai


6. Katės akių formos akiniai


7. Aviatoriai


8. Apvalūs stiklai


9. Geometrinių formų


10. Itin dideli, oversized


11. Be rėmelio arba linzės, tvirtinamos ant rėmelio


12. Ištisas, sujungtas rėmas


13. Stiklai, sujungti tilteliu viršuje


14. Formos, įkvėptos Matricos


15. Rėmeliai su blizgučiais

Šaltiniai: Vogue, Marie Claire, Glowsly, ELLE 

Kas svarbiausia 2019/2020 rudens-žiemos saulės akinių ir akinių tendencijose?

Šį sezoną, nepaisant to, kad tai šaltasis metų laikas, matome nemažai naujovių, tikriausiai įdomiausios - Matricos įkvėptos formos su juodos spalvos stiklais ir rėmeliais; trikampio formos akiniai ar keistų geometrinių formų akinukai. Dizaineriai šiek tiek varijuoja rėmelių viršumi ir stiklų tvirtinimo prie rėmo būdais, tačiau iš esmės visos pagrindinės tendencijos šį sezoną susijusios su formomis ir dydžiais.

Šalia naujovių matome ir jau klasika tapusius aviatoriaus stiliaus akinius bei katės akies  formos akinius, kurie keliauja nuo vieno sezono į kitą - tokios pasirinkusios neprašausite, juolab, kad standartiniai aviatoriai keliauja iš vieno sezono į kitą. Jei visgi norisi klasikos, tačiau su įdomumo prieskoniu - galima rinktis geltonus ar rudus stiklus; šviesių spalvų rėmelius, o gal blizgučiais išdabintus akinių rėmelius?

Sezono tendencijos baigtos, parodytos, apkalbėtos ir pristatytos. Ar jūs šiais metais planuojate atnaujinti drabužinę, avalynę ar aksesuarų dėžutę? Ar įsileisite naujų spalvų į savo spintą? O gal prisijaukinsite naują, akį traukiantį raštą? Būtų labai smalsu sužinoti, ar tokie įrašai padeda apsispręsti dėl naujų pirkinių? O gal nieko pirkti neplanuojate, bet norite žinoti kas madinga? Pasikalbame?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai