VELYM pH Neutro kasdienis dantų kremas be šveičiamųjų dalelių su balinamuoju efektu

Aš jau anksčiau esu naudojusi ir bandžiusi Velym dantų pastą, arba kaip vadina gamintojas - dantų kremą ir labai džiaugiausi rezultatais. Visgi, nuo pirmųjų bandymų pati pasta šiek tiek pasikeitė, tad norisi labai trumpai papasakoti kas ir kaip.

"Iš tiesų tas, kuris nebrangina gyvenimo, nėra jo vertas."
L. da Vinčis


Produktas: VELYM pH Neutro kasdienis dantų kremas be šveičiamųjų dalelių su balinamuoju efektu
Gamintojas: "Lycon Cosmetics" S.r.l. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: drėkinti ir suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: suaugusiems
Labiausiai patiko: švelnus, bet efektyvus valymas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai tik tiek, kad brangoka
Tūris: 100 ml
Kaina: 7,79 EUR
Kur galima įsigyti: vaistinėse, pirkau Camelia, bet yra ir kituose
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Dantų kremas be šveičiamųjų dalelių, su balinamuoju efektu, nebraižo ir negadina dantų emalio. Veiklioji medžiaga BIOLYCON pagaminta 100 proc. natūralios kilmės medžiagų. Dantys balinami sudėtyje esančių natūralių medžiagų pagalba. pH neturalus.

- Rūgštis pagaminta iš Islandijos kerpių, turi unikalių balinamųjų bei antibakterinių savybių, šalina dantų apnašas ir padeda atstatyti natūralų dantų baltumą, neleidžia daugintis blogosioms bakterijoms, vystytis ėduoniui bei stabdo akmenų susidarymą ir stiprina imuninę sistemą.
- ECHINACINA B gaunama iš ežiuolės šaknų, jau amžius naudojama žaiždoms ir infekcinėms ligoms gydyti. Ežiuolė naudojama ir dėl jai būdingo uždegimą mažinančio poveikio.
- Ksilitolis turi antibakterinį/ anti-mikrobinį poveikį. Jis suardo bakterijų kolonijas ant dantų paviršiaus ir taip sumažina apnašų susidarymą, skatina dantų remineralizaciją. Tyrimai rodo, kad ksilitolis mažina streptococcus mutants bakterijų kiekį ir pieno rūgštį, kurią gamina bakterijos. Ši rūgštis ardo dantų emalį ir neleidžia vykti remineralizacijai. Ksilitolis yra veiksmingesnis nei fluoras apsaugant dantis nuo ėduonies.
Aktyvios medžiagos BIOLYCON 0,5 proc. sudėtyje esančios natūralios kilmės medžiagos tarpusavyje veikia sinergiškai, saugo dantų emalį nuo apnašų, ėduonies ir akmenų susidarymo.
NAUDOJIMAS: dantų kremą Velym galima ir rekomenduojama naudoti kiekvieną dieną. Dantis valykite ryte ir vakare, ne trumpiau kaip 60 sekundžių, paskui išskalaukite. Dantų kremą dėkite ant sauso šepetėlio. Skirta suaugusiems. Vaikams iki 6 metų būtina naudoti žirnelio dydžio dantų pastos kiekį ir stebėti, kad nenurytų. 

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, Cellulose Gum, Mentha Piperita Herb Oil (Aroma), Titanium Dioxide, Echinacea Angustifolia Root Extract, Cetraria Islandica Extract, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Limonene.
Natrio Fluorido ir natrio monofluorofosfato 1450 ppm F
Be peroksido, be parabenų, be glitimo, be dažiklių, be SLS.


Poveikis. Tad tikriausiai mano trumpą nuomonę reiktų pradėti nuo to, kas pasikeitė. Akivaizdžiausiai pasikeitė priemonės pakuotė - atrodo ženkliai moderniau, o ir visi užrašai lietuvių kalba, kas akivaizdžiai sako, jog orientuota į Lietuvos rinką. Šiek tiek pasikeitė ir priemonės sudėtis, tačiau labai minimaliai.

Dantų pasta neblogai suputoja, suteikia burnos ertmei gaivos ir super švariai išvalo dantis. Man regis pasta netgi uždeda kažką panašaus į apsauginį sluoksnį, kas neleidžia taip sparčiai atsirasti apnašoms. O pastarųjų užsibuvimas tardančiuose, žinia skatina susidaryti dantų apnašas. Tikriausiai labai aktualu, ar dantų pasta balina? Tikrai balina, bet turiu pastebėti, kad greito rezultato čia nėra ir būti negali - gamintojas naudoja itin švelnų abrazyvą, kuris nebraižo emalio, o palaipsniui po truputį balina. Apskritai vertinant tai pati mėgstamiausia mano dantų pasta: švelniai valo, apsaugo nuo apnašų atsiradimo ir labai labai lėtai, po truputį balina dantukus. Šauni pasta, galbūt tik brangoka, bet pasitaikius akcijai būtinai pirksiu ir ateityje. O jūs mėgstate Velym pastas?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai