REVOLUTION Conceal & Define Full Coverage Conceal and Countour - maskuojamoji priemonė "C1"

Na, kaip jūsų pirmoji karantino diena? Maniškė tai visai darbingai prabėgo: kol kas pirmas rimtesnis darbas ir mano rimtesnis tikslas yra pasidaryti generalinį namų tvarkymą, kurį darau kiekvieną pavasarį, tiek kad šiemet sukau galvą, kaip viską spėti, galbūt tiksliau tiktų formuluotė - kaip susidėlioti tą generalinį tarp darbo. Ir va, proga pati pasitaikė - karantinas. Nuskambėjo nekaip... Iš tiesų situacija baisi, savaitgalį jaučiau stiprius nerimo priepuolius - pirmą kart gyvenime! Korona rimtas reikalas, o kai kuriems užsikrėtusiems labai trūksta sąmoningumo saviizoliacijai. Va, grįžo po atostogų ir kitą dieną luoksi po miestą kaip niekur nieko... Galva neišneša ir savaitgalį, matydama akivaizdžiai blogai besijaučiantį savo vaiką, visko prisigalvojau. O va šiandien bandau ieškoti šviesiųjų pusių ir koncentruotis į dalykus, kuriuos galiu padaryti, pakeisti. Stengiuosi koncentruotis į teigiamus dalykus ir tas generalinis namų valymas man dabar labai laiku ir vietoje.
Šiandien ta proga išsiblizginau visus virtuvės kampus, išsivaliau kiekvieną spintelę, maisto indelius, patikrinau ilgiau galiojančius maisto produktus, atsitraukiau šaldytuvą, baldus, išsivaliau langus. Žodžiu viską. Ir dar radau laiko su vaiku pabūti. Ne taip ir blogai, tiesa? Na ir blogui noriu skirti truputėlį dėmesio bei papasakoti jums apie Revolution maskuoklį, iš lūpų į lūpas sklindančią legendą apie pigų ir tobulą maskuoklį. Negalėjau neišbandyti, tik kad mano bandymai tęsėsi ilgokai. Ar jūs jau spėjote išbandyti?

"Ką darai, daryk protingai ir žiūrėk tikslo."
Ovidijus


Produktas: REVOLUTION Conceal & Define Full Coverage Conceal and Countour - maskuojamoji priemonė "C1"
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikiai maskuoja
Labiausiai nepatiko: šiek tiek sausina paakius
Tūris: 4 g
Kaina: 6,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, topbeauty, pigu.lt, TAMbeauty, Drogas
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Maskuojamoji priemonė padeda paslėpti odos dėmes, netobulumus, negilias linijas, poras, tamsius ratilus po akimis. Sudėtyje gausu pigmentų, todėl ilgai išlieka. Ji gali būti naudojama ir veido bruožams paryškinti. Dėka patogaus aplikatoriaus priemonę paskirstysite lengvai ir tiksliai.


Pakuotė. Storokas tvirto, skaidraus plastiko (toks storas, kad beveik primena akrilą) buteliukas - tubelė su patraukliais akiai rožinio aukso akcentas. Dizainas - 100 balų, viskas labai skoninga, suderinta tarpusavyje ir tikrai traukia žvilgsnį. Pirmą kart atsukusi priemonės dangtelį tikrai nesitikėjau, kad aplikatorius bus toks didelis. Masyvus, milžiniško dydžio, kirstos formos su įdubimu ties centru.

Kvapas jaučiamas, cheminis, ne pats maloniausias. Apskritai dauguma Revolution priemonių kvapų maloniais kvapais nepasižymi, tiek kad naudojimo eigoje lyg ir pripranti, uoslės nebeerzina, o galiausiai yra ir prasčiau/ intensyviau "kvepiančių" dekoratyvinės kosmetikos priemonių.

Konsistencija tiršta, sunkoka.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Butylene Glycol, Polymethylsilsesquioxane, Dimethicone Crosspolymer, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil, Isobutylmethacrylate/ Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Acrylate Copolymer, Silica, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Chloride, Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Quaternium-90 Bentonite, Triethylhexanoin, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Polyhydroxysteric Acid, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Myristate, 2-Ethylhexyl Palmitate, Isostearic Acid, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.

Netestuota su gyvūnais.
Tinka veganams.


Poveikis. Hmm... visų pirma turiu kelis pamąstymus dėl to masyvaus aplikatoriaus - iš vienos pusės man patinka, mat lengva padengti didesnį plotą vienu kartu. Kita vertus - aplikatorius visuomet paima daugiau priemonės nei norėčiau. Tad tenka vis nuvalinėti perteklių nuo šepetėlio. Priemonės kiekis nedidelis tad kai kas kartą pakabini per daug, tai ir naudojasi itin sparčiai.

Pamenu pirmą kart buvau apakinta ne tik dėl didelio šepetėlio, bet ir dėl maskavimo galimybių. Tikriausiai be išimties tankiausiai dengiatis produktas, tad ir bene geriausias maskuojantis (vos vos geresnis nei Catrice Camouflage). Ar mano tamsūs paakiai buvo visiškai užmaskuoti? Na ne, tų amžinų juodulių niekas nepajėgus visiškai užmaskuoti ir aš jau nuleidau rankas, visgi maskuoja tikrai pagirtinai gerai ir yra lyginamas su garsiuoju Tarte Shape Tape maskuokliu.

Kai jau galvojau, kad galbūt atradau kažką geresnio nei kamufliažą su kvapais, turėjau nusivilti. Nors sudėtis iš pirmo žvilgsnio nebloga ir turi drėkinančių ingredientų (apmaudu, kad jie sudėties gale), bet maskuoklis sausina mano ir taip sausą paakių odą. Keista, kad atsiliepimuose to neradau, bet - tikrai sausina ir dar šiek tiek sukrenta į raukšleles. Neblogas, bet tikrai ne tobulas produktas - tiks tamsius paakius turinčioms, bet ne toms, kurios turi paakių raukšlelių ar sausą odą. Aš ketinu sunaudoti iki galo, bet apie antrą pakuotę negalvoju - grįžtu prie mylimo Camouflage.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai