MESAUDA Shine Flex Gel Effect gelinis nagų lakas, kuriam nereikia UV lempos "305 Mykonos"

Šitas savaitgalis praskriejo itin greit ir... nepaprastai maloniai. Tiesą sakant jau senai nesijaučiau tai ypatingai. Galbūt įtakos tam jausmui turėjo didžiulė vaza pilna tulpių? Galbūt namuose atsiradęs pianinas? Nors ne... visiškai nesureikšminu fizinių daiktų. Savaitgalį kažkas tokio, tiesiog nepaprasto, skraidė ore, dėl ko jaučiausi ypatingai ir nepaprastai gerai! Jaučiausi pilna, mylima, mylinti, jaučiausi jaukiai ir savo vietoje, o per tuos pastovius lėkimus ir bandymus visur spėti buvau pamiršusi tą malonų pilnatvės jausmą. Ir tiek per savaitgalį pasilepinau, džiaugiausi savo pojūčiais ir emocijomis, kad visiškai pamiršau nusivalyti seną manikiūrą ir nagus padengti nauja spalva. Šiandien į darbą keliavau su kiek aptrupėjusiu praeitos savaitės violetiniu manikiūru, bet et, kam nepasitaiko? Susitvarkyti nagus spėsiu - jei ne ryt, tai būtinai trečiadienį. O kadangi jau taip viskas susiklostė - tai pačios palankiausios sąlygos jums papasakoti apie nagų laką, kuris šiandien vis dar puošia (nors vargiai jau bepuošia 😅) mano nagus.

"Visų mokslų raktas yra klaustukas."
O. Balzakas



Produktas: MESAUDA Shine Flex Gel Effect gelinis nagų lakas, kuriam nereikia UV lempos "305 Mykonos"
Gamintojas: "GAON s.r.l.". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: trūksta blizgesio
Tūris: 11 ml
Kaina: 5,20 EUR
Kur galima įsigyti: Martina
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Shine Flex Gel Effect nagų lakas suteikia 3D spindesio ir gelinio nagų lako efektą. Nedidelės viskozės kiekis leidžia nagų laką lengviau ir tolygiau padengti, apsaugo laką nuo skilinėjimo. Nagų lakas turi UV filtrą, todėl apsaugo nagus nuo spalvos pakeitimo ir geltonavimo. Tekstūra užtikrina tobulą intensyvumą tik vienu sluoksniu, suteikdama nagams tobulą, profesionalų gelinį lakavimą. Padengus du sluoksnius nagai įgauna daugiau apimties.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLICOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ISOPROPYL ACLOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, ACRYLATES COPOLYMER, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, BENZOPHENONE-1, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE
+/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15880 (RED 34 LAKE), CI 77266 (nano) (BLACK 2), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77891 (nano) (TITANIUM DIOXIDE).

Formulė be parabenų.


Mano nuomonė. Man patinka minimalistinis nagų lako buteliuko dizainas ir aiški, kvadratinė forma. Pakuotė visiškai neperkrauta, dizainas aiškus ir patrauklus. Tačiau apie nagų lako pakuotes kalbėti tikriausiai mažiausiai norisi. Nagų lako šepetėlis vos vos platesnis nei standartinis, vidutinio ilgio. Tokio pločio aplikatorius greitai padengia nagų laką ir kruopštumo visiškai pakanka. Mesauda nagų lako konsistencija labai gera: lengvai ir tolygiai dengiasi nuo pat pirmo perbraukimo, be jokių dryžių ar netolygumų. Nagų lako spalva intensyvi, tačiau šitam atspalviui būtinas antrasis sluoksnis, kad išgauti sodrią, tolygią ir intensyvią spalvą. 

"305 Mykonos" atspalvis iš pirmo žvilgsnio atrodo violetinis. Šio numerio lakas ir yra violetinės spalvos pagrindu, tačiau spalva atrodo prislopinta, tarsi maišyta su pilka. Regis tokia spalva labiau tinka rudeniškiems ar niūriems orams? Man asmeniškai pavasaris dar tikrai nesijaučia, dar norisi tų tamsesnių ir prislopintų atspalvių.

Du nagų lako sluoksniai

Nagų lakas itin sparčiai džiūva ir suteikia nagams intensyvų, itin blizgų gelinio lakavimo efektą. Labai apmaudu, kad blizgumas labai greit nusitrina ir jau sekančią dieną lakas atrodo kaip įprastas. Apmaudu, kad ir išlieka vos 4 dienas, po kurių ir kampučiai pradeda skilinėti ir nagų lako paviršius ima po truputį skeldėti. Apskritai vertinant spalva man patinka, prislopinta violetinė puikiai tinka prie dar ne pavasarinės nuotaikos, atrodo įdomiai. Visgi nuvilia mane greitai dingstantis blizgumas, kiek erzina ir trumpesnis nei norėčiau išlikimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai