BLING POP Skin Elastic Collagen - elastingumo suteikianti lakštinė veido kaukė su kalogenu

Ketvirtoji karantino diena ir aš toliau siaučiu po namus su šluotomis, pašluostėmis ir valikliais. Generaliniui dar trūksta poros dienų iki pabaigos, po mažą žingsniuką sąžiningo valymo: lubos, sienos, langai, kiekvienas stalčius, kiekvienas daiktelis, kiekvienas atitrauktas baldas. Rezultatais džiaugiuosi tiek dėl dar daugiau švaros namie, tiek dėl tyresnio oro, tiek dėl sporto - raumenukai dirbta, suvaikščiotas ne vienas kilometras. Šiandien kruopščiai išvaliau gyvūnų dėžes, narvelį, maisto indelius ir visus jų įrankius, iškrausčiau knygų lentynas, sutvarkiau bendrąsias holo, prieškambario erdves ir didįjį balkoną, kuriame atšilus bus mano daržas. Labai erzina to balkono langai, sunku pasiekti, tenka pasilipti ant lango krašto ir laviruoti devinto aukšto balkone. Vis kalbinu vyrą, kad visus keturis langus reikės pakeisti į pilnai atidaromus, būtinai. Na, o po geros mankštos labai noriu šiek tiek palepinti veido odą ir užsidėti kaukę. Bandau korėjietišką Bling Pop ir tikiuosi, kad pasausėjusių skruostų situacija bent kiek pasitaisys.

"Žmogaus charakterį geriausiai parodo jo elgesys lemiamą minutę."
S. Cveigas


Produktas: BLING POP Skin Elastic Collagen - elastingumo suteikianti lakštinė veido kaukė su kalogenu
Gamintojas: "Soleo" Co. Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti ir suteikti elastingumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai sudrėkino ir atgaivino odą
Labiausiai nepatiko: paliko stiprų lipnumo pojūtį
Tūris:1 vnt. (25 ml)
Kaina: 1,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 3-3,5/5

Ką žada gamintojas: Veido kaukė - želė drėkina odą. Gerina elastingumą. Kaukė sudrėkinta serumu, kurio pagrindas yra kalogenas. 
Naudojimas: veido odą nuprausti ir nuvalyti. Kaukę dėti pagal veido kontūrus. Palikti 15-20 min. Skysčio likučius įmasažuoti į odą. 


Pakuotė. Labai žaismingo dizaino vienkartinis plastiko maišelis. Smagu matyti komiksus primenantį moters veido paveiksliuką, smagiai nuteikiančius užrašus bei ryškias ir intensyvias pakuotės spalvas.

Kvapas. Kaukė turi keistoką, lyg ir gėlių, lyg ir kosmetikos priemonių aromatą. Tačiau jis neerzina ir nesijaučia labai stipriai. Savaime suprantama, kiekvienas uodžiame skirtingo intensyvumo kvapus - kadangi man dažnai būna alerginė sloga - kvapus paprastai uodžiu šiek tiek prasčiau.

Konsistencija. Kadangi tai lakštinė kaukė, natūralu, kad kaukės forma yra medvilnės lakštas, iškirptas veido kontūrais. Turiu pastebėti, kad ne visi lakštai vienodi - pavydžiu šita beveik permatoma, gana plona, bet paviršius stokoja švelnumo, atrodo lyg ji būtų grublėta. Skystis pakuotėje vandens skystumo, neturi jokio gleivėtumo ar tirštumo.

Sudėtis: Water, Glycerin, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Allantoin, Betaine, Trehalose, Carbomer, Hydrolyzed Collagen (100 ppm), Squalene, Hydroxypropyl Methylcellulose, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus. Houttuynia Cordata Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharomyces ferment Filtrate, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Citrus Paradisi Fruit Extract, Methylparaben, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Beta-Glucan, Phenoxyethanol, Ricinus Communis Seed Oil, Triethanolamine, Panthenol, Fragrance, Disodium EDTA


Poveikis. Kaip ir nurodyta instrukcijose, kaukę kuo tolygiau dengiau ant veido ir turiu pastebėti, kad šį kart kontūrai tiko visai neblogai - šiek tiek siauriau ties akimis ir mano ilgam nosies galiukui nepakako, bet iš esmės neblogai. Kaukė labai gausiai prisotinta skysčiu, daug jo liko ir maišelyje, tad pilnai pakako porai kartų - po to kai kaukė pradžiūvo pirmą kart, dar kart ją sudrėkinau ir vėl iš kart dėjau ant veido odos. Turiu paminėti, kad kaukės lakštas nebuvo pats maloniausias ant veido odos - jautėsi jos netolygumas, trūko švelnumo.


Kalbant apie efektą, pirmiausia ką pastebėjau - kaukės skystis ant odos paliko nemenką lipnumo jausmą - jei net plaukai limpa, tai nėra gerai. Bandžiau tą skystį sumasažuoti į odą, bet likučiai tik ištepdavo pirštus, o pati kaukė gėrėsi labai ilgai. Kokie pojūčiai - po ilgos dienos priemonė maloniai atgaivino odą, sudrėkino ir lengvai, vos vos pamaitino jau pavaariškai besiožiuojančią, sausėjančią odą. Deja, kažkokio pakitusio elastingumo nepastebėjau, o po vieno karto vargu ar tai įmanoma. Veido oda tapo švelnesnė, įgavo skaistumo, sudėtis visai neprasta. Visai nebloga kaukė, bet stebuklų čia tikėtis nereiktų - manyčiau stiprus viduriukas, jei tik galite pakęsti paliekamą lipnumo jausmą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai