RITUALS... "The Ritual of Cleopatra" lūpų dažai su rubinų dulkėmis "Hazel Red"

Tvarkiausi šiandien savo blogo nuotraukų archyvą ir oho-ho, kokio senumo nuotraukų dar atradau... kai kurių produktų apžvalgų greičiausiai jau nebeverta rašyti, na gal, jei kartais pritrūks medžiagos blogui 😅 O šiaip dar ir kalėdinio laikotarpio nuotraukų atradau, tai apie vieną tokių, fotografuotų po Naujųjų, bet dar nepasakotų bloge - raudoni lūpų dažai iš Rituals... mažytėje pakuotėje, labai patogioje įsimesti į rankinę toms progoms, kai po darbo reikėdavo ryškesnių lūpų.

"Pirmoji pasitaisymo sąlyga - savo kaltės supratimas."
Seneka

Produktas: RITUALS... "The Ritual of Cleopatra" lūpų dažai su rubinų dulkėmis "Hazel Red"
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kreminė tekstūra
Labiausiai nepatiko: nemalonus vaškinių kreidelių kvapas
Tūris: įprasto dydžio - 3,5 g (mano pakuotė mini - 1,2 g)
Kaina: 16,50 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Ilgai išliekantys lūpų dažai, praturtinti rubinais, kad suteiktų rabangią ir intensyvią spalvą. Kreminės tekstūros lūpų dažai suteikia lūpoms švelnumo ir išlieka 8 valandas. Lūpų atrodo putlesnės dėka drėkinančios, spindinčios formulės. Švelni formulė su natūraliomis brangakmenių dulkėmis. Galima rinktis iš 10 atspalvių,


Pakuotė. Pilno dydžio pakuotė aukso spalvos, atrodo lyg būtų metalinė, bet savo rankose jos nelaikiau ir negaliu garantuoti. Aš turiu daugiau nei per pus mažesnę  lūpų dažų tūbelę iš juodo plastiko su aukso spalvos išsukamu vidiniu mechanizmu. Mano pakuotė atrodo gan paprastai, tačiau pilno dydžio - pasakiško grožio. Visgi, mažoji man atrodo daug praktiškesnė ir visai smagu būtų pamatyti parduotuvių lentynose va tokias mažas pakuotes - naudoti patogu, didesnė tikimybė pilnai sunaudoti, o ir galiausiai kai kurias spalvas naudojame rečiau - tad maža pakuotė būtų super praktiškas pasirinkimas. Deja, regis kol kas niekas nesugalvoja tokio genialiai paprasto sprendimo, kuris tikiu būtų naudingas tiek pardavėjams, tiek pirkėjams.
Šita lūpų dažų pakuotė veikia išsukamu principu, išsisuka lengvai, be jokių trikdžių. Dangtelis užsidaro lengvai, ne per tampriai, bet ir nėra pernelyg laisvai.

Kvapas. Paprastai lūpų dažų kvapams esu visiškai atlaidi, dauguma jų dingsta kai pasidažai. Tačiau čia... labai stiprus, intensyvus kvapas, lygiai toks pat, kaip vaškinės vaikiškos kreidelės. Iš tokių regis visos esam bandę DIY lūpų dažus, pamenate? Tai va, ir kvapas čia toks pat, tik tiek kad išlieka siaubingai ilgai ir erzina, labai erzina...

Konsistencija. Minkšta, kreminė, lengvai slystanti ir tiesiog tirpstanti ant lūpų... na vėl, dar vienas aiškus ženklas - labai labai panašios konsistencijos būdavo ir tie kreidelių lūpų dažai.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYL STEARATE, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/ DIMETHYLCARBONATE COPOLYMER, MICA, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TIN OXIDE, RUBY POWDER, TOCOPHEROL
MAY CONTAIN: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 15850 (RED 6), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Lūpų dažai itin lengvai dengiasi ant lūpų, tiesiog slysta ant jų tirpdami ir skleisdami intensyvios pigmentacijos blizgų produktą. Nori, nenori, bet jie beprotiškai primena vaškinių kreidelių lūpų dažus ir pojūčiu ant lūpų, ir kvapu, ir konsistencija. Dengiant reikia kiek atsargiau ties lūpų kontūru, ypač jei nenaudojamas pieštukas, tačiau nepasakyčiau, kad dengti sudėtinga.

Manau, kad apie atspalvį jokios papildomos informacijos tikrai nereikia - tai tansūs, ryškiai raudoni, blizgūs lūpų dažai, beveik klasikinė raudona, tik kiek daugiau mėlyno atspalvio.


Deja, bet mane nuvylė ir išlikimas. Spalva labai greit nusivalo nuo lūpų ir visur palieka dėmes - ant kavos puodelio lieka ryškios dėmės, o lūpos tuo tarpu palieka praktiškai be dažų. Tad prie viso to ir netolygiai nusivalo. Deja, bet su šiais dažais reikia nuolat stebėti kaip atrodo lūpos, kad nevaikščiotum su nusitrynusia dėme kažkur viduryje ar kampučiuose.

Man labai patinka mini pakuotė, lengvas padengimas, malonus pojūtis ant lūpų. Bet visgi, mano rankos labai retai siekė šių dažų - tas kvapas, primenantis vaškines ištirpintas kreideles, tas greitas nusivalymas, netolygus nusitrynimas... Neverta tokios kainos - yra daug geresnių raudonų dažų. O juk raudonos tai norisi visiškai nepriekaištingos kokybės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai