BIOTHERM Blue Therapy Accelerated Repairing Serum Visible Signs of Aging - stangrinantis, raukšles ir pigmentines dėmes mažinantis serumas visiems odos tipams

Šiandien pagalvojau, kad žiauriai noriu atgal į darbą... Na taip pasiilgau išeiti iš namų, pavargau nuo namų rutinos, vaikas šiandien kaip tyčia nenorėjo daryti jokių darželio užduotėlių, buvo pilnas ožiukų, niekas netiko ir aš supratau, kaip buvau nuo viso to atpratusi. Pavargau ir aš ir vaikas ir tikriausiai dauguma aplinkinių. Pavargom nuo vienas kito, juolab, kai mano ketverių vyrukas šiandien visą dieną elgėsi kaip kūdikis: tai vaikščioti nebemoka, tai kalbėti normaliai ir nė minutės vienai sau... Ech... tiesiog. Aš iš tų žmonių, kuriems patinka kartais pabūti vieniems ir valandėlės sau būtinai reikia, o šiandien nebuvo nė minutės, net ir pietų miego laiko, kurį išnaudodavau blogui arba skaitymui nebuvo - mat mano "kūdikėlis" nusprendė nemiegoti iš viso. Ką gi, pasiguodžiau, paverkšlenau ir toliau nosį aukštyn - bandysiu ryt keisti tvarką ir vesti naują rutiną, galbūt kuriam laikui vėl padės, o paskui bus matyti. 
Na, o bloge šiandien priemonė, kurios liko vos keli lašiukai. Dar vienas iš Biotherm advento kalendoriaus produktų - serumas, -adantis kovoti su raukšlėmis, pigmentinėmis dėmėmis ir gerinti odos stangrumą. Skamba viliojančiai, kaina aukšta, bet ar viskas taip saldu, kaip žadama?

"Gražūs poelgiai daug iškalbingesni už gražius žodžius."
S. Smailsas


Produktas: BIOTHERM Blue Therapy Accelerated Repairing Serum Visible Signs of Aging - stangrinantis, raukšles ir pigmentines dėmes mažinantis serumas visiems odos tipams
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: stangrinti, mažinti raukšles ir pigmentines dėmes
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: jokio ryškesnio poveikio nepastebėjau
Tūris: maniškėje 10 ml. Įsigyti galima 30 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 65,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: 
Stangrinantis, raukšles ir pigmentines dėmes mažinantis serumas visų tipų odai. Raukšlės, pigmentinės dėmės, stangrumo sumažėjimas – per 4 savaites galima taip pagerinti odos būklę, kad ji atrodytų iki 8 metų jaunesnė (Klinikinis bandymas, 41 dalyvė, 4 savaitės. Odos senėjimo požymių išnykimas pagal metus.). 

Sinergiškai veikiančios vandens gyvybinės formos (Laboratorinis bandymas su Aphanizomenon flos-aquae ir Laminaria ochroleuca ekstraktais). Biotherm biologai ištyrė ir pasirinko 3 gyvybingumą atkuriančio vandens galias, itin veikiančias odą: regeneracijos, kuria pasižymi mažieji mėlynieji dumbliai (lot. Aphanizomenon flos-aquae) iš Klamato ežero, odos struktūros atkūrimo, kuri būdinga didiesiems auksiniams dumbliams (lot. Laminaria ochroleuca), ir stiprinimo, kuria pasižymi terminis planktonas.

Naujai atrasta nuo senėjimo sauganti galia 3 gyvybės formos išskirtos gamtoje ir sujungtos laboratorijoje, siekiant sukurti stiprų trejopą poveikį odai – kad būtų pažadintos jos regeneracinės galios nuo giliųjų iki paviršinių sluoksnių (Laboratorinis bandymas su Aphanizomenon flos-aquae ir Laminaria ochroleuca ekstraktais). Itin koncentruota formulė koreguoja raukšles, pigmentines dėmes ir padidina odos stangrumą. Pastebimas poveikis visiems odos tipams, net ypatingai nualintai saulės ir rūkymo.

Rezultatai matomi po 4 savaičių (Pačių klinikinio bandymo dalyvių (50) įvertinimas po 4 savaičių.)
- Švelnesnė oda 94 %
- Lygesnis jos paviršius 86 %
- Standesnė oda 82 %

Serumas veikia 80 % senėjimo požymių  – tai akivaizdžiai matomas poveikis odai. Sujungus 3 vandenyje slypėjusias galias 3 pasaulio vietose, sukurta nauja nuo senėjimo sauganti jėga.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Kaip ir visi advento kalendoriuje rasti produktai, taip ir šis - mini pakuotės gaminys. Plastikinė pakuotė su atsukamu dangteliu ir išspaudžiama tubele. Ji dar buvo supakuota kartoninėje dėžutėje, ant kurios sudėtos sudėtinės dalys bei kiek daugiau informacijos apie produktą. Pilno dydžio pakuotė daug patogesnė - su dozavimo pipete ir tikriausiai stikliniu buteliuku. 
Šios linijos priemonių dizainas mano skoniui labai tinka - ombre efekto mėlynų atspalvių pakuotė atrodo žaviai ir gundo išbandyti.

Kvapas. Kaip ir kiti bandyti Biotherm gaminiai man atrodo kiek per stipriai prikvėpinti. Veido priežiūros priemonių kvapas intensyvus, aiškiai jaučiamas dar ir kuris laikas po padengimo. Šitas kvepia kosmetiniu, gaivu aromatu.

Konsistencija. Priemonė itin lengvos, greit susigeriančios konsistencijos.


Sudėtis: AQUA, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, PROPYLENE GLYCOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, POLYSILICONE-11, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, DIMETHICONE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, BIS-PEG/ PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, ALGAE EXTRACT, SORBITOL, SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE, DISODIUM EDTA, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, OCTYLDODECANOL, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77891, MICA, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PARFUM.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad mane iš ties džiugina labai lengva konsistencija, kuri leidžia priemonei greitai susigerti į odą ir nepalieka ant paviršiaus lipnumo pojūčio. Suprantu, kad toks malonus efektas dažniausiai sukuriamas alkoholio pagalba, kurio dalis išgaruoja nuo odos paviršiaus ir atrodo, kad produktas greit susigėrė į odą. Tačiau... alkoholio seruma yra beprotiškai daug! Dėl ko naudojimo metu oda ne tik pasausinama, bet ir pažeidžiamas apsauginis barjeras.  Sudėtyje yra ir vitamino C, kuris galėtų pašviesinti odą ir drėkiklių bei natūralių augalinių aliejų. Visgi, sudėtyje yra ir silikonų, kurie pristabdo gerųjų medžiagų įsigėrimą į odą. Kai kuriais atvejais silikonai yra gerai bet serumuose norėčiau jų matyti mažiau.

Kalbant apie poveikį - aš nežinau ką jums papasakoti. Serumas turėtų gerinti odos stangrumą, mažinti raukšles bei pigmentinių dėmių ryškumą. Tačiau bėda ta, kad nei vieno iš efektų aš visiškai nepastebėjau! Pasitepus atrodo, kad serumas suteikia odai kažkokį keistoką gaivumo jausmą ir drėgnumą. Bet iš ties tos drėgmės nėra - tik gaivumas, drėkinimas čia labai apgaulingas, jo maža ir jei šalia naudojate mažiau drėkinantį kremą (kaip aš dabar), tai netruks pasijausti odos išsausėjimas. Va man su šituo serumu stipriai išsausėjo skruostai ir norisi kažko papildomo odos drėkinimui.

Mano galva serumas nevertas tokių pinigų, o ir pastebėjau, kad vos per kelis mėnesius jis pabrango keliais eurais. Pasižiūrėjus į sudėtį gana aiškiai matosi, kad nėra už ką mokėti tokių  pinigų. Jei sudėtyje būtų iš ties saugūs ir aktyvūs ingredientai, tada dar suvokčiau už ką mokama. Dabar susidaro įspūdis, kad mokame už prekinį ženklą bei gražią pakuotę. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai