#67/2020 Vasario mėnesį baigiau.

Gerai jau, tikriausiai apie pirkinius jau turėjau būti papasakojusi anksčiau, bent jau sekant tuo planu, kad paskutinę mėnesio dieną skiriu pirkiniams, o pirmą - baigtiems. Visgi jau senai mano bloge jau senokai nebėra labai tikslaus plano, va, vakar grįžau namo ir anksti nuėjau miegoti, jaučiausi pavargusi. Nė kiek nesigailiu tomis keliomis dienomis vėliau. 😁 Ką gi, mano baigtų priemonių krepšelyje tuščių pakuočių nemažai, tad skubu viską rodyti ir pasakoti savo galutines mintis, jau pabaigus vieną ar kitą produktą.

"Nors ir trūksta jėgų, tačiau pagirtinas noras."
Ovidijus


Kūnui

1. DOVE Nourishing Secrets kūno losjonas "Replenishing Ritual" su marulos aliejumi ir mangų sviestu, visų tipų odai, 250 ml
Aš šiaip mėgstu Dove ir lyg kokį pasiteisinimą ai nuolat kartoju. Tačiau su Nourishing Secrets linija kažkas tikrai negerai: priemonės sunkiai geriasi į odą, o suteikiamas efektas mano galva prastokas ir labai trumpalaikis. Visa tai ne man, tad ne, tikrai nekartočiau. Nejaučiau jokio malonumo naudodama.

2. THERME "Cancun Cactus" Dry Oil Spray - purškiamas sausas kūno aliejus su kaktusų ir papajų ekstraktais, 125 ml
Greito naudojimo produktas, kuris dar ir gerai pamaitina bei intensyviai pakvėpina. Naudojimo eigoje tik kvapas mane ėmė kiek intensyviau erzinti - regis jis šiek tiek per intensyvus, tad kartais šiek tiek stipresnis nei norisi užuosti, išlieka kiek ilgiau nei tikėtumeisi. O visa kita tai be priekaištų - mielai pakartočiau.

3. THE BODY SHOP "Moringa" 24 hours intense moisture - švelninantis aliejinių moringų sviestinis kūno kremas, 200 ml
Kvepėjo labai vasariškai, bet visa konsistencija, riebumu, kiek sunkesniu susigėrimu labiau tiko šaltąjam metų laikui arba vakariniams naudojimams. Ir aš suprantu, kodėl žmonėms patinka šitie kremai: jie ir puikiai pamaitina, ir yra labai labai skalsūs. Šį indelį naudojau daugiau nei metus, po nedidelį kiekį, tai ir kaina atrodo visai priimtina. Apskritai tai kremas labiausiai kvapnus, maitinantis produktas; jo sudėtis nėra pati geriausia. Nepaisant to TBS produktų kartais nori, kaip kad to nesveiko maisto - žinai kad nelabai gerai, bet kartais sau leidi.
Manau kremą ateityje pakartosiu, tik nebūtinai tokio pat kvapo.

4. DOVE "Silk Glow" puoselėjamoji dušo želė, 250 ml
Antroji mano lygiai tokio pat kreminio prausiklio pakuotė ir tik dar sykį galiu patvirtinti, jog man šios kompanijos prausikliai patinka: gerai suputoja, švelniai prausia, maloniai kvepia. Būtinai kartosiu ir ateityje. Apskritai visos Dove dušo želė tokio pat kreminio tirštumo, sudėtys daugiau mažiau panašios, skiriasi tik kvapai ir keli ingredientai. Bandysiu, tik gal rinksiuosi kitokio kvapo.

Plaukams

5. SALERM Cosmetics "Hi Repair" profesionali gydomojo keratino kaukė, 50 ml
Šita linija mano plaukams kol kas pati geriausia ir būtent šios linijos priemonės buvo įtrauktos į metų geriausius plaukų produktus! Kaukė suteikia plaukams žvilgesio ir minkštumo, mažina jų vėlimąsi, plaukai atrodo ženkliai sveikesni, paklusnesni. Be abejonės kaukę su mielu noru pakartočiau.

6. BED HEAD (by TIGI) "Manipulator" texture paste - plaukų formavimo pasta, 30 g
Pasta visiškai nepasiteisino mano plaukams, tačiau puikiai tiko mano vyrui. Priemonė labai gerai fiksuoja, o sluoksniuojant išgaunamas dar intensyvesnis fiksavimo efektas. Pasta suteikia natūraliai atrodantį efektą, ją lengva naudoti vyriškuose ar trumpuose kirpimuose. Kadangi turiu jau kuris laikas, nespėjau jos visiškai sunaudoti ir metas paprasčiausiai atsisveikinti. Jei būtų poreikis tokiam produktui, mielai pakartočiau, tačiau nei aš, nei mano vyras tokio tipo priemonių beveik nenaudojame, tad apie kartojimą net negalvojau.

Veidui I: kaukės

7. GREENLAND Fruit Emotions Gentle Touch "Lime-Vanilla" veido kaukė su žaliųjų citrinų ir vanilės ekstraktais, 10 ml
Kaukė suteikė neįtikėtino švelnumo odai ir gaivos pojūtį, įgavo kiek skaistumo, bet valomasis efektas man pasirodė silpnokas. Apskritai kaukė šiek tiek dirgino skuostų odą, o ir nusiplovus jaučiau nemalonų tempimo pojūtį. Nors kaukė nėra tragiškai prasta, bet antrą kart savo odai tikrai nenaudočiau.

8. MITOMO "Hyaluronic + Lithospermum" lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi ir kietagrūdžių ekstraktu, 1 vnt.
Mano mylimiausios Mitomo kaukės iš kietagrūdžio linijos su geišų paveiksliukais! Visos jos man pasirodė kiek besiskiriančios viena nuo kitos ir ši be abejonės geriausiai drėkino odą. Nedidelė kaina, gera sudėtis bei visiškai lūkesčius tenkinantis efektas man patinka - ateityje kartosiu.

9. CAFE MIMI "Collagen Express greito poveikio intensyviai drėkinanti veido kaukė su baltųjų lotosų ekstraktu, 15 ml
Šauni kaukė ir iš visos Cafe Mimi bene geriausia: nustebino itin gera sudėtimi, intensyviu drėkinamuoju bei gaivinamuoju efektais. Šitą pakartočiau.

10. ZEAL Mud Mask Pearl Brightening & White Purifying - skaistinamoji purvo kaukė su perlais ir baltuoju purvu "Pearl & White Mud", 10 ml
Na ir sunkumėlis/ tirštumėlis šitos kaukės! Nepaisant to, ant veido odos užsitepė lengvai ir efektas pasirodė neprastas. Kaukė suteikė matinį efektą bei šiek tiek pavalė paviršinius odos sluoksnius. Visgi, aš jos nekartočiau - manau toks efektas labiausiai patiks riebesniems odos tipams, o aš, būdama sausiaodė, labiau mėgstu drėkinančias ir gaivinančias priemones odai.

Veidui II
Turėjau dvi ir pagaliau pabaigiau su antrąja. Kaip kokiai suvalkietei man gaila išmesti net ir nelabai patinkančias priemones, tad pasiryžau kartas nuo karto naudodama pabaigti ir šią kaukę. Galiu tik dar kart patvirtinti, kad jokių inkštirų kaukė neišvalo (o tiek visur žadėjo!) ir geriausia, ką gali padaryti, tai suteikti šiek tiek šviesumo ir skaistumo, lengvai pavalyti paviršinius odos sluoksnius.
Ne, šios kaukės nekartočiau - nepateisina jokių lūkesčių ir dar per reklamą gerokai apsimelavo (ką čia jau privyniosi į vatą? teisybė tokia!).

12. BIOTHERM Blue Therapy Serum-in-oil Night atkuriamasis naktinis serumas su aliejumi, 10 ml
Efektas tai puikus: po kiekvienos nakties oda pamaitinta, akivaizdžiai gražesnė, o ilgiau naudojant ir tą geresnį stangrumą pastebėti imi. Deja, bet manę kiek gąsdina sudėtinės dalys - jos visiškai nevertos tokios priemonės kainos. Aš pilna kaina šio serumo nepirkčiau, nebent pasitaikytų kokia gera akcija.

13. LENDAN Vitamin C Forza Nourishing Skin Cream - vitamino C linijos maitinamasis kremas, 2 ml
MĖGINYS.
Maitinantis odą kremas, kuris suteikė skaistumo efektą. Patiko ir gana greitas susigėrimas ir malonus komforto pojūtis. Manau kuo puikiausiai tiktų žiemos metui, kaip lengvas maitinantis kremas.

14. LENDAN Vitamin Forza C Regenerating Moisturising Cream Fluid - lengvos tekstūros maitinantis ir atstatantis veido kremas - fluidas, 2 ml
MĖGINYS.
Šitas mėginys labai panašus į anksčiau minėtą kremą, tačiau gerokai lengvesnis, dar greičiau susigeriantis į odą. Lygiai taip pat patiko, tad būtų smagu išbandyti pilno kiekio pakuotę ir testuoti ilgesnį laiką.

Įvairūs

15. MARGARITA maitinamasis rankų muilas su pieno baltymais ir medaus ekstraktu, 400 ml
Švelnus ir malonus naudoti skystas muilas, kurio pakanka ilgesniam laikui. Ir visgi - tikriausiai ši pakuotė yra paskutinė mano namuose skysto muilo pakuotė. Kodėl? skystą muilą visur keičiame gabaliniu būtent dėl plastikinių pakuočių. Tiesą sakant aš labai mielai pirkčiau skystą pilstomą muilą, bet tokio Klaipėdoje nėra arba bent jau nesu atradusi kur. Man nepatinka pirkti vis po plastiko buteliuką, net jei perki muilo papildą - tu vėl perki to paties plastiko ir šiukšlini aplinką. Pilnai pakaks ir gabalinio muilo - jis prausia ne ką prasčiau, o popierines pakuotes daug lengviau perdirbti, galiausiai jos ir suyra ženkliai greičiau.

16. REAL TECHNIQUES Miracle Complexion Sponge makiažo dengimo kempinėlė
Nors man daug labiau patinka Beauty Blenderis, tačiau kelis kartus esu pirkusi ir pigesnę RT kempinėlę. Efektu ir patogumu naudoti jos mažai skiriasi viena nuo kitos. Bėda ta, kad RT daug greičiau plyšta ir tenka daug dažniau keisti. Kad ir ši - vos keli mėnesiai ir aš turiu mesti lauk.
Ieškau alternatyvos ir kol kas nežinau kurią noriu pirkti - geriausiai pasiteisino BB, tačiau nesu tikra ar vis noriu investuoti po 20 eur tik kempinėlei?

17. BARBARA HOFMANN muilas kosmetiniams šepetėliams plauti, 100 g
Nerealiai geras muilas, kuris be jokio vargo išplauna net ir makiažo kempinėlių viduje įsigėrusius riebesnius makiažo pagrindo likučius, suteikia šepetėliams malonų švaros kvapą. Pasaka koks geras dalykas, tad jau dabar kartoju.

Dekoratyvinė kosmetika

18. MAYBELLINE Snapscara blakstienų tušas "01 Pitch Black", 9,5 ml
Iki šiol visus tušus išbandydavau ir pasidėdavau į stalčių "kuriai nors dienai", bet dažniausiai jie ten taip ir sutirštėdavo kol po kiek laiko išmesdavau lauk. Šitą tušą aš vėl išsitraukiau ir su malonumu beveik visą sunaudojau, kol prie dugno liko tik šiek tiek patirštėjusio produkto. Priemonė labiau tinka natūraliam efektui suteikti, gražiai paryškina blakstienas ir puikiai tinka darbui.
Manau visai mielai pakartočiau, visai fainas.

19. CATRICE Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara - formuojantis, apimties suteikiantis blakstienų tušas "010 black", 9,5 ml
Kaip ir tikėjausi, tušas siaubingai greit sutirštėjo ir aš jau jaučiuosi atsikandusi šitų pigių tušų - ilgalaikėje perspektyvoje tenka keisti dažniau ir suma per metus susidaro brangesnė nei keli normalios kainos tušai. Šitas tušas gražiai atskiria, paryškina ir suteikia šiek tiek apimtiems. Gaila, bet gana greit pradeda byrėti ir sausėti...
Manau, kad šitų pigių tušų jau atsikandau - metas investuoti į ilgiau laikantį.

20. L'OREAL Paradise Pomade Extatic antakių gelis "104 Brunette", 3 g
Pagaliau pabaigiau L'Oreal antakių gelį, kuris ir pradėjęs džiūti buvo, bet pakakdavo kiek prakrapštyti paviršių ir vėl galėdavau normaliai dažytis. Priemonė puiki, tačiau pasirodė visiška Benefit antakių gelio alternatyva, kiek pigesnė, kiek sunkiau dengiasi, kiek skiriasi atspalviai. Visgi, skirtumai labai labai minimalūs, tad jei galvojate apie antakių gelį šitas gali būti visai nebloga Benefit alternatyva.

21. INGRID Cosmetics Ideal Face long-lasting makeup foundation - ilgalaikis makiažo pagrindas "11 Nude", 35 ml
Pamažu mažinu turimų makiažo pagrindų buteliukų kiekį namuose ir šitam jau atėjo metas. Makiažo pagrindas iš ties geros kainos, vidutiniškai maskuoja, išlygina veido odos atspalvį, neapsunkina ir veido oda atrodo natūraliai. Manau, kad pakartočiau.

22. CATRICE "Multi Matt" skaistalai (atspalvis - "010 Love, Rosie!"), 8 g
Pabaigti skaistalus man yra didžiausias iššūkis: rimtai, jei dar lūpų dažus panauji kelis kart dienoje, tai skaistalus šaltuoju metų laiku kartą dienoje ir mažais kiekiais. Šiuos skaistalus tepiau porą kartų dienos metu, atnaujindavau nes paprasčiausiai nusitrindavo labai greit ir žiauriai trupėjo, tai... gana greit ir baigėsi palyginus su kitais.
Nekartočiau - šitie prastokos kokybės, o ir gamyba nutraukta.

23. RIMMEL Lasting Finish Skin Perfecting Full Coverage makiažo pagrindas su SPF20 "200 Soft Beige", 1,5 ml
MĖGINYS.
Neblogai maskuoja atspalvio netolygumus, tačiau ryškių veido trūkumų nemaskuoja. Makiažo pagrindas suteikia odai matinį efektą. Sakyčiau toks įdomus, bet nesu tikra ar norėčiau pilnos pakuotės? Man regis tokie labiau tinka riebesnių odos tipų savininkėms.

Aromatai

24. VICTORIA'S SECRET kvapnusis kūno purškiklis "Total Attraction" su orchidėjų ir lelijų žiedų aromatu, 250 ml
Senai, labai senai norėjau (ir tikriausiai turėjau) pabaigti šitą kūno purškiklį, bet nuo to laiko kai nusipirkau nubėgo daug vandens, pasikeitė mano pomėgiai kvapams. Apskritai tai kvapas stiprus, intensyvus ir labai saldus, išlieka ne per ilgiausiai, bet pasirodė visai neblogas sprendimas dienoms, kai nesinori kvepalų (nors lyginant su kai kuriais kvepalais - dar ir intensyvesnis).
Aš nežinau ar noriu dar VS purškiklių? Kol kas nenoriu ir apie tai negalvoju.

25. BOUCHERON "Quatre" Pour Femme parfumuotas vanduo moterims, 2 ml
MĖGINYS.
O Dievai, koks čia gėris! Žmonės klausinėjo kuo aš pasikvėpinusi, aš taupiau... mėginį, kad galėčiau kuo ilgiau juo kvėpintis. Tobulas ir aš labai noriu pilnos pakuotės. Kažkada ir nusipirksiu.
--------------------------------------------------------
Na va, tokie mano baigti produktai. Džiaugiuosi dekoratyvinės priemonės ištuštėjusiomis pakuotėmis ir didžiuojuosi tuščiu skaistalų indeliu. Smagu jausti, kad vonioje gyvena tik viena tokios paskirties priemonė ir kad tik ją pabaigusi imu naują. Smagu baigti ir senai turimas priemones bei užsibrėžti nebepirkti tam tikrų saugant gamtą. O koks buvo jūsų vasaris? Ką pabaigėte? Kokie jūsų vartojimo įpročiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Pabaigiau dar vieną eo anti age toniką ir į jo vietą - toks pats :) Eina į pabaigą green feels šampūnas su kanapių aliejumi bei kilig šampūnas kondicionuojamas švelnus su levandomis - abu bus kartojami taip pat.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu - tas EO tonikas labai geras. O Green Feels nieko plaukams nebandžiau - reiktų :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą