BOUCHERON "Quatre" Pour Femme parfumuotas vanduo moterims

Apie kvepalus kalbėti visuomet smagu, tačiau dėl mėginių aš visuomet abejoju: ar verta kalbėti apie kelis purkštelėjimus ir pirmą įspūdį? Išbandei dėl savęs ir tiek. Ir visgi šitas mėginys yra nepaprastas, ypatingas ir vienas tų retų aromatų, kurie sukelia žmonių šypsenas ir nuolatinius klausimus - kuo aš pasikvėpinusi? Ir nesvarbu, kur nueičiau! Nedidelio dyžio labai didelė nuomonė apie Boucheron Quatre moterims skirtą aromatą.

"Viskas kinta, išskyrus kitimo įstatymą."
Heraklitas

Produktas: BOUCHERON "Quatre" Pour Femme parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Interparfums". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: mano turimas mėginukas 2 ml. Parduodama 30 ml; 50 ml ir 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2015 m
Aromato kūrėjas: Nathalie Gracia-Cetto; Nadege Le Garlantezec; Antoine Maisondieu
Kaina: 30 ml - 47,95 Eur; 50 ml - 66,95 Eur; 100 ml - 97,00 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas
Kvapo kategorija: citrusų-vaisių-gėlių

Gamintojo aprašymas: Naujasis Boucheron parfumuotas vanduo moterims yra moderni ir drąsi juvelyro Maison Boucheron ikoniškų žiedų interpretacija. Aromatas pražysta gėlėmis, o vaisių natos spinduliuoja elegancija. Šis kvapas kartu modernus ir amžinas. 

Boucheron - juvelyrikos prekės ženklas, žinomas dėl kuriamų neįprasto grožio juvelyrikos dirbinių. Tai buvo pirmoji juvelyrikos kompanija, atidariusi savo butiką garsiajame Place Vendôme skvere Paryžiuje. Boucheron gamintus ir deimantais puoštus aksesuarus mėgsta ir karaliai, ir rašytojai, ir aktoriai bei verslo magnatai. Boucheron sukurtą tiarą su deimantais turėjo Anglijos karalienė Elžbieta, vėliau jos anūkas princas Čarlzas ją, kaip vestuvių dovaną, padovanojo Camillai. Į kvepalų pasaulį Boucheron įsiliejo 1988 metais. Pirmieji kompanijos pristatyti kvepalai buvo moteriškas aromatas Boucheron.


Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Viršutinė nata: greipfrutas, citrina, apelsinas, mandarinai.
Širdies nata: obuoliai, jazminai, persikai, rožės, braškės.
Apatinė nata: karamelė, kašmyras, baltas muskusas, vanilė, kedras.


Sudėtis: Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Citral, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, BHT, CI 17200, CI 19140.
78% Vol.


Pakuotė. Man nepaprastai gaila, kad turiu tik mažytį mėginio dydžio buteliuką ir pastebėjau, kad nepaprastai taupiau kiekvieną purkštelėjimą ir stengiausi kuo ilgiau pratęsti kvapnios priemonės naudojimą. Kaip ir dauguma tokio tipo mėginukų, kvepalai atkeliavo popieriniame lankstinuke - dėkliuke su gražiu baltu dizainu, pagyvintu blizgiomis aukso spalvos detalėmis. Stiklinio buteliuko purkštukas atrodo su moderniausio dizaino purkštuku, tačiau bėda ta, kad paskutinių kelių lašiukų purkštukas nebepakelia, priemonė lieka indelio viduje. Ir jei tai nebūtų tokie kvepalai, tikrai nekreipčiau didelio dėmesio. Labai gaila, nes šitą aromatą aš myliu ir rimtai svarstau sudaužyti buteliuką, kad kažkaip ant savęs užtepti tą likusį lašelį ar du.

Pilno dydžio buteliukas atrodo visiškai klasikinio dizaino, jį puošia Quatre kolekcijos žiedus atkartojantis dangtelio dizainas. Visas buteliukas atrodo žavingai, turi tos klasikos estetiką su trupučių žavingo blizgesio ir aukso spalvos detalių. Aš gyvai pakuotės nemačiau, tačiau ši to ką mačiau internete - išvaizda man labai patinka.
ČIA
Kvapas. Tobulybė! Tai vienas tų retų kvapų, dėl kurių žmonės sustabdo gatvėje ir klausia kuo pasikvėpinau! Nuvažiavus pas darbovietės klientus, dažniausiai jau ruošiantis išvažiuoti ar viduryje konsultacijos nuo darbinių klausimų krypstama prie mano kvepalų! Regis kvapas aplink sukuria unikalią atmosferą, kuri verčia klausinėti, atrasti ir sužinoti kas čia per kvapas! Ir ne tik aplinkiniai - apstu ir aš pati! Nuolat uostau ir pačiai taip kvepia, kad tiesiog gera, norisi visuomet užuosti tik šitą kvapą. Tad kuo jis ypatingas?

Pirmasis purkštėlėjimas link nosies atneša sultingas bei gardžias citrusinių vaisių natas, tarp kurių jaučiu ir šiek tiek greipfruto, tačiau kitų citrusų paprasčiausiai negalėčiau išskirti ar atpažinti - kvapas tiesiog citrusų dvelktėjimas, švarus, aiškus ir raminantis... Tačiau nudžiūvus ant odos aromatas visiškai pasikeičia ir tampa elegantišku, švariu, aiškiu, šiek tiek muiliniu aromatu, kuriame susipina lengvas gėlių aromatas ir šiek tiek popieriaus ir muiliškumo. Nežinau kodėl, tačiau kvepia nostalgiškai ir primena kažką velnioniškai pažįstamą, bet šiek tiek geresnį...

Ilgai sukau galvą, ką šis kvapas man primena ir galiausiai suvokiau - tai kvapas, kuriame telpa visi kada uostyti populiariausi aromatai. Kvapas, kuris šiek tiek primena pakvėpintus katalogo puslapius, kuriuose bandai užuosti kvepalus, bet iš ties jauti popieriaus, dažų ir kvapnių molekulių mišinį. Kvapas, kuris priemena DIOR J'adore legendinę gėlių puokštę. Aromatas, kuris lengvai dvelkia citrusinėmis D&G Light Blue natomis, bent jau pradžioje. Ir kartu tai kvapas, kurio neįmanoma pamiršti, kvapas, keliantis prisiminimus, kvapas iš masių pamiltų citrusų, popieriaus, dažų ir gėlių mišinio.


Mano nuomonė kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Šitie kvepalai užsiuodžia daugmaž per metrą, tačiau yra pakankamai intensyvaus aromato - netrukus po atėjimo į vieną ar kitą patalpą kitame jos kampe žmonės pradeda intensyviau uostyti orą, vadinasi užuodžia ne tik per ištiestą ranką. Kvapu prisipildo visas kabinetas, visa patalpa! Visgi didžiausias stebuklas čia yra aromato išlikimas! Man labai retai pasitaiko naudoti kvapus, kurie puikiai išliktų visą darbo dieną ir absoliuti retenybė juos užuosti ant odos praėjus dvylikai valandų po pasikvėpinimo. Kažkokia tobulybė, kai ryte pasipurškusi ant odos vis dar jaučiu kiek susilpnėjusį, tačiau pakankamai intensyvų aromatą. Lengvai 12 val ant odos ir laisvai kokią savaitę ant šalikėlio!


Atrodo nieko ypatingo? Bet elegantiškas, švarus ir tyras, kaip kristalai aromatas turi žavesio, kuris kaip magnetas traukia aplinkinius. Kvapas, kuris kelia malonius prisiminimus, kuriuos siečiau su knygos puslapiais ir šviežiais dažais. Aromatas, kuris primena kvepalų katalogus... Aromatas, kurį tiesiog norisi užuosti, visur, visada ir nuolat. Aš įsimylėjau, labiau nei bet kada, labiau nei bet kurį kitą ir tiesiog degu noru, privalau įsigyti pilną aromato pakuotę.

Aromatas panašus į:
- KARL LAGERFELD "Karl Lagerfeld for Her"
- LANVIN "Marry Me"
- LOEWE "Solo Loewe Ella"

PAPILDYMAS. Nusipirkau pilną šio aromato pakuotę ir negaliu atsidžiaugti - šis kvapas nuostabus!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveiki. Kaip manote, kodėl viename populiarių tinklalapių taip skiriasi kaina, nuo jūsų nurodytos? Kalbu apie pigu.lt, 30ml tik 21eur...Esate pirkusi iš jų kvepalus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, Nežinau ir nedrįstu spėlioti, bet yra trys variantai: arba uždedami itin maži antkainiai (nežinau, kokios pačio gamintojo kainos, tad pagrįsti ar paneigti vargiai išeis); arba jiems pavyksta gauti itin gerų pasiūlymų iš oficialių ar neoficialių tiekėjų; arba parduodami neorginalai. Dėl šios teorijos sklando įvairūs pasisakymai, merginos vis mini, kad nusiperka ne originalą ir jaučia. Esu iš jų pirkusi, kelis kartus kvepalus, bet kadangi nesu gurmanė - vargiai galėčiau atskirti ar tai originalūs kvapai, ypač jei prieš tai neteko uostyti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą