SPLAT Special "Black Wood" juoda balinamoji dantų pasta su anglimi ir kadagių ekstraktu "Dark Mint"

Sekmadienis ir tikriausiai visiškai natūralu, kad norisi kiek daugiau laiko skirti poilsiui, namams ir šeimai, taigi galvojau padaryti šiokią tokią pertrauką nuo blogo ir šiandien apskritai nerašyti. Tačiau kur čia nerašysi, kai noro yra? Imi ir rašai! Šį kart šiek tiek apie rusišką dantų pastą iš Splat, juodutėlę ir žadančią balinti dantis.

"Mylėti - tai nereiškia žiūrėti vienas į kitą, tai reiškia žiūrėti visiems viena kryptimi."
A. de S. Egziuperi



Produktas: SPLAT Special "Black Wood" juoda balinamoji dantų pasta su anglimi ir kadagių ekstraktu "Dark Mint"
Gamintojas: "Organic Ph armaceuticals" Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: išvalyti dantis, balinti emalį, suteikti gaivų burnos kvapą
Tinkamas tipas: nuo 14 metų
Labiausiai patiko: natūrali sudėtis
Labiausiai nepatiko: pritrūko gaivos
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt; Senukai ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Balinamoji dantų pasta. Skirta tiems asmenims, kurie nori efektyvaus balinimo, gaivaus burnos kvapo bei sveikų dantenų. Skirta asmenims nuo 14 metų. Sudėtyje nėra flourido.

Sudėtis: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Maltooligosyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cellulose Gum, Aroma, Charcoal Powder, Capryloyl/ Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl/ Myristoyl Methyl Glucamide, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Potassium Sorbate, Menthol, o-Cymen-5-ol, Juniperus Communis Sprout Extract, Limonene.


Poveikis. Na patraukia mūsų dėmesį ir žvilgsnius tiek neįprastai juodi produktai ir viskas. Atrodo jau turėjom spėti priprasti prie kosmetikos produktų su anglimi, kuri nėra tokia veiksminga, kaip žada gamintojai, bet vistiek, parduotuvių lentynose bene iš kart pamatome tuos juodus dalykėlius ir smalsu. Mano atveju žvilgsnį čia patraukė juodame fone kadagio (bent jau labai panašu į kadagį) šakelė. Mėgstu kadagius ir būtent jie buvo lemiamas pliusiukas nusipirkti pastą, na prie to, kad ji žadėjo būti natūrali ir balinanti dantis. Natūralumo pasta iš ties natūrali, džiugu matyti beveik vien tik saugius ingredientus, lašelį kadagio ekstrakto, tad čia - jokių priekaištų neturiu.

Dantų pasta juoda, tačiau žinia - tos juodos su anglimi veikia ne ką daugiau nei be jos. Jau seniau su kažkokiu kosmetikos produktu esu atlikusi namų darbus ir išsiaiškinusi, jog anglies kiekis per mažas, kad ji iš ties veiktų. Dantų pasta gerai suputoja ir juodos konsistencijos priemonė tampa pilkomis putomis. Pastarosios nėra labai tvirtos ar standžios, greičiau tiesiog tekančios ir skystos. Apnašas valo labai gerai, pasta jaučiasi net truputį gruboka, tačiau dantų nejautrina, nesukelia kraujavimo ar kitų bėdų. Keistokas dantų pastos skonis, net labai - niekad nesu naudojusi tokios saldžios pastos, akivaizdžiai skanintos dirbtiniais saldikliais. Iš tiesų tai tiesiog stevija, kuri palieka keistą poskonį burnoje kartu su trupučiu gaivumo. Deja, bet tas gaivumas gana greit dingsta - norėtųsi ilgiau.

Apnašas valo gerai, tačiau... aš nežinau kaip dėl balinamojo efekto. Pagal aprašymą, juodą spalvą ir pažadus galėjai tikėtis, kad balins nepriekaištingai, bet ne. Pasta tikrai geba šiek tiek balinti, bet tikėjausi stipriau, intensyviau ir kiek švelniau. Apskritai pasta gera, dantis kiek balina, apnašas šalina - kodėl ne? Ir visai faina būtų ateityje išbandyti dar kelias šios kompanijos dantų pastas.

P.S. pamenate Ecodenta juodos dantų pastos reklamą, kurioje nuskambėjo "tiems, kurie nebijo tamsos"? Sutapimas ar ne, tačiau ant šios randu "for those who aren't afraid of the dark". Koks sutapimas, tiesa? Atrodo jog kažkuri kompanija tiesiog nusirašė viena nuo kitos, įdomu, kuri?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai