SALERM "Hydrate Repair & Protect" balzamas lūpoms SPF30 su vitaminu E, bičių vašku ir vynuogių kauliukų aliejumi

Užgavėnės. Blynai. Paskutinis žiemos pasispardymas. Sniegelis. Viskas, nuo šiol jau oficialiai galima laukti pavasario ir oij, kaip šiais metais aš jo laukiu! Tik tiek orai tokie keistoki - lyg ir gaivus, pavasariškas oras, bet ir šaltukas, ir vėjas dar tikrai neleidžia pamiršti apie rimtesnes veido, rankų ir lūpų priežiūros priemones. Ant odos vis dar tepu riebesnį maitinantį kremą, ant naktinio staliuko guli "sunkus" skirtas rankoms, o lūpoms kaip sykis bandau visiškai naują, mano mylimos Salerm kompanijos lūpų balzamą. Iki šiol šios kompanijos gaminius bandžiau plaukams ir viskas man puikiai tiko, tad smagu nuo plaukų keliauti link veido ir išbandyti priemonę lūpoms.

"Vengti rizikuoti reiškia vengti kūrybos."
A. Makarenka


Produktas: SALERM "Hydrate Repair & Protect" balzamas lūpoms SPF30 su vitaminu E, bičių vašku ir vynuogių kauliukų aliejumi
Gamintojas: "Salerm Cosmetica Profesional". Pagaminta Barcelona, Ispanijoje 
Paskirtis: drėkinti, atkurti ir atstatyti lūpų odą, apsaugoti nuo UVB ir UVA saulės spindulių
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas vėsinantis efektas + SPF
Labiausiai nepatiko: šaltesniems sezonams pritrūks maitinimo
Tūris: 4 g
Kaina: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Lūpų balzamas su SPF30 apsauga. Drėkina, apsaugo ir atstato. Su Vitaminu E, bičių vašku, vynuogių kauliukų aliejumi. 
BE PARABENŲ, BE GLIUTENO


Pakuotė. Stardantinė, išsukama plastiko tūbelė, kaip ir daugumoje lūpų balzamų. Man tokia išsukama priemonė atrodo pats patogiausias ir higieniškiausias sprendimas, mat nereikia į indelį kišti pirštų ir rūpintis būtinai nusiplauti rankas ir prieš balzamo dengimą ir po jo, kaip kad būna su tais balzamais indeliuose. Išsukamos pakuotės sprendimas man pats patogiausias variantas. Tūbelės dizainas nerėžiantis akies, švelnus, vyrauja balta spalva su švelniu rožiniu intarpu. Beje, man labai patinka idėja ingredientus rasti nuėmus priemones dangtelį - taupo vietą ant pakuotės ir dizainas mažiau apkrautas. Šis aspektas tikriausiai labai priklauso nuo poreikių - kai kurie mėgsta atidžiai skaityti sudėtis prieš perkant, tad šitas mano padžiūgavimas gali pasirodyti visiškai nevertas dėmesio.

Kvapas gaivus, švelnus ir jau uostant iš pakuotės jaučiasi nestiprus mentolio aromatas.

Konsistencija. Šitas balzamas vienas iš tų, kurie neturi sudėtyje daug riebių aliejų, tad ir konsistencija labiau primena vazeliną, tik dar lengvesnį, dar lengviau tirpstantį ir besisklaidantį ant odos.

Sudėtis: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Paraffinum Liquidum, Homosalate, Lanolin, Polyethylene, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Paraffin, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax), Parfum, Limonene, Camphor, Tocopheryl Acetate, Shorea Robusta Resin, Menthol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Glyceryl Caprylate, Glycol Montanate, Linalool, Citral, Glycerin, Caprylic Acid, Geraniol, Citronellol


Poveikis. Jau atidarius pakuotę buvo aišku, kad priemonė bus kiek kitokia nei esu pratusi, tačiau apie viską iš eilės. Pirmiausia noriu pagirti, kaip lengvai balzamas sklaidosi ant lūpų, tiesiog slysta ant jų palikdamas skaidrų blizgesį. Oda bene iš karto jaučiasi sudrėkinta, o netrukus pasijaučia ir lengvas, vėsinantis mentolio šaltukas. O va maitinamojo efekto čia tikrai nerasite, nė su žiburiu - formulė tiesiog per lengva, riebių aliejų itin mažai. Užtat galime pliusuoti - geras drėkinimas, vėsinantis efektas ir aukštas apsaugos nuo saulės filtras sudaro puikų derinį karštoms vasaros dienoms, kai to maitinimo tikrai nereikia. Visai smagu matyti gana saugią sudėtį ir nedidelę kainą. Natūralistėms tikriausiai visai nepatiks čia rasti tokių ingredientų kaip mineralinio aliejaus, tačiau šiuo atveju priemonės sudėtis man nekliūva, o kaina visiškai pilnai pateisina produkto kokybę.

Visiškai vasariškas produktas, kurį kol kas planuoju padėti kosmetikos stalčiuje - mano lūpoms dar reikia daugiau maitinamojo efekto. O va vasarą naudosiu su malonumu - lengva vėsa, drėkinimas ir apsauga nuo saulės yra viskas, ko reikia (ir norisi) vasarą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai