BIOTHERM Blue Therapy Serum-in-oil Night atkuriamasis naktinis serumas su aliejumi

Visą gruodį atidarinėjau Biotherm advento kalendorių, tačiau gruodį neturėjau jokio noro bandyti šio man visai naujo prekinio ženklo kosmetikos, tad pradėjau sausį. Pirmas ir tikriausiai labiausiai mane sudominęs produktas buvo Blue Therapy linijos serumas su aliejais. Būdama sausiaodė mėgstu kiek riebesnes veido odos priežiūros priemones, kurios pamaitintų sausą odą, nuimtų nemalonius tempimo pojūčius. O ir pirmas įspūdis pagal visus aprašymus susidarė toks, kad konsistencija lyg ir sunkesnė, tinkamesnė žiemos metui. Šiai dienai jaučiuosi pakankamai išbandžiusi visam atsiliepimui bei susidariusiai nuomonei paviešinti.

"Viskas laiku ateina tiems, kurie moka laukti."
O. Balzakas


Produktas: BIOTHERM Blue Therapy Serum-in-oil Night atkuriamasis naktinis serumas su aliejumi
Gamintojas: "Biotherm", PagamintaPrancūzijoje
Paskirtis: atkurti ir pamaitinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai pamaitina odą
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra žalingo alkoholio
Tūris: maniškėje 10 ml. Įsigyti galima 30 ml pakuotėse
Kaina: 30 ml - 68,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Atkuriamasis, maitinamasis naktinis serumas su aliejumi. Blue Therapy Serum-in-Oil Night visų tipų odai. Serumo veiksmingumas ir maitinamosios aliejaus savybės dabar sujungtos: pagamintas iš „jūros cukraus“, „Algae of Youth“ ekstraktų ir aliejų, kuriuose gausu omega 3 ir 6, mišinio. Kiekvieną naktį pastebimai atkuria ir maitina odą, kad ji būtų glotni, labai putli ir švytinti. Prieš eidamos miegoti tepkite kelis lašelius ant švarios odos.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Pakuotė. Mano turima pakuotė tikriausiai specialiai kurta advento kalendoriui, mat niekur daugiau nemačiau tokio tipo pakuotės kompanijos produktams. Tūbelės formos plastikinė pakuotė su paakių kremą primenančia dozavimo anga atkeliavo kartoninėje dėžutėje. Tuo tarpu pilno dydžio buteliukas atrodo lyg būtų stiklinis (nors gali būti ir storesnio plastiko), su pompa ir atrodo daug panašesnis į serumo pakuotes. Dizaino prasme tiek maniškė, tiek pilno dydžio visiškai vienodos: vyrauja tamsi, beveik juoda ir auksinė - ruda spalvos, dalinančios pakuotę beveik per pus. Atrodo labai dailiai, rimtai ir tikriausiai dėl pakuočių išvaizdos atkreipiau didesnį dėmesį į kompanijos produkciją. Na pripažinkim, nėra Biotherm labai populiari Lietuvoje.

Kvapas intensyvokas, kvepia kosmetika ir lengvu augaliniu aromatu. Skaniai, tačiau kažkokio konkretaus kvapo lyg ir neišskirčiau. Manau man labiau patiktų šiek tiek lengvesnis, ne toks stiprus aromatas - įtariu, kad kvapams jautrioms būtų ryškiai per stipru. Ir šiaip - kvapas veido priežiūros priemonėse nėra pats geriausias dalykas.

Konsistencija. Prieš atidarydama priemonę buvau šventai įsitikinusi, kad produktas bus sunkus, galbūt riebokas. Galite įsivaizduoti kaip nustebau po pirmo bandymo pamačiusi, kad priemonė lengvutė, visiškai neturi riebumo, itin lengva, labai greit susigerianti.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, GLYCINE SOJA OIL, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALCOHOL DENAT., ISOCETYL STEARATE, ISONONYL ISONONANOATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, STEARYL HEPTANOATE, PEG-8 STEARATE, SORBITOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, STEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PALMITIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, TRIETHANOLAMINE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, VITREOSCILLA FERMENT, LIMONENE, ADENOSINE, BETAINE, ALGAE EXTRACT, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, LINALOOL, MYRISTIC ACID, SACCHARIDE ISOMERATE, GERANIOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, CERAMIDE 3, HYDROXYPALMITOYL SPHINGANINE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT OIL, POTASSIUM SORBATE, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, RIBES NIGRUM SEED OIL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, BHT, PARFUM.
May contain: CI 19140, CI 14700.


Poveikis. Serumas skirtas naudoti nakties metui, tad prieš kiekvieną nakties miegą tepu lašelį priemonės ir stebiu, kaip greit jis susigeria ir padeda odai jaustis komfortabiliai, dingsta sausumo ir tempimo pojūčiai. Naudodama priemonę galvojau, kad nedidukas serumo kiekis labai greit pasibaigs ir aš vargiai spėsiu pajusti jos poveikį, bet mano nuostabai, naudodama jau ilgą laiką tik dabar sugebėjau perkopti pusę priemonės kiekio. Kita mano abejonė buvo poveikis - kada pastebėsiu serumo realią naudą ir ar man ji tiks? Galiu drąsiai teigti, kad jau po pirmos nakties pastebi akivaizdžiai gražiau atrodančią odą, jauti intensyvų maitinimą o ir tas maitinimas nėras tas sunkus sunkus sausiaodžių mylimas apsunkinimas. Priešingai priemonė tokia lengva, kad jos nesijaučia ant odos, jokio sunkumo ar riebumo pojūčio čia nėra.

Ilgesnio naudojimo metu pastebiu ir intensyvesnį sveiką spindesį ir pagerėjusį odos elastingumą bei stangrumą. To, ko tikėjausi, norėjau ir siekiau visiškai pilnai gavau, tiesą sakius ir dar kiek daugiau. Manau serumas puikiai tiks visiems odos tipams nakties metui ir ne tik žiemai, tačiau ir visiems sezonams. Ir visgi, turiu šiokią tokią abejonę - ar serumas, kurio sudėtyje yra alkoholio ir tik lašelis natūralių ekstraktų ir aliejų yra verta beveik 70 Eur? Mano galva ne - galima rasti geresnių sudėtinių dalių ir dar veiksmingesnių priemonių ir iš tiesų nepagailėti to 70 Eur, tačiau ne už produktą, kurio sudėtyje 6 ingredientas - odą sausinantis alkoholis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai