PIRMAS ĮSPŪDIS. RIMMEL Lasting Finish Skin Perfecting Full Coverage makiažo pagrindas su SPF20 "200 Soft Beige"

Kadangi susirgo vaikas ir šios savaitės pabaigą teks būti namie jį slaugant, sugalvojau, kad metas išbandyti iš seniau, jau kuris laikas turimus mėginius. Kažkurį savaitgalį tvarkiausi vieną iš namų kampų (tvarkausi vis po truputį, atsikratydama nereikalingų daiktų) atradau dar kelis pamirštus mėginius, kuriuos regis pamiršau išbandyti. Tad vakar tepiau pirmą kart, o šiandien po antro naudojimo noriu jums trumpai papasakoti apie Rimmel Lasting Finish pilno dengimo makiažo pagrindą.

"Joks autoritetas neturi viešpatauti protui, priešingai, protas turi viešpatauti autoritetui ir jį valdyti."
P. Ramas


Ką žada gamintojas: Makiažo pagrindas itin lengvai dengiasi iri išlieka net iki 25 valandų. Tobula ir nepriekaištinga oda nuo ryto iki vakaro leidžia jaustis puikiai, kad ir kas benutiktų. Sudėtyje esanti „antipigmentinė“ formulė padeda tolygiai padengti odą, idealiai paslėpti tamsius ratilus ir veido trūkumus. Patobulinta sudėtis su nauju „draugišku odai“ serumu, kurio dėka makiažas atrodo natūraliai, neapsunkina veido odos ir suteikia maksimalų komfortą. Makiažo pagrindas suteikia apsaugą nuo saulės SPF 20.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Talc, Trimethylsiloxysilicate, Sodium PCA, Silica Silylate, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Magnesium Sulfate, Zinc Stearate, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/ C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, BIS/PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Amodimethicone, Laureth-7, Lecithin, Tribehenin, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Trihydroxystearin, Chlorphenesin, Dimethiconol, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum, Parfum, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Citric Acid, Fructose, Sodium Hydroxide, Urea, Laureth-4, Hexyl Cinnamal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Allantoin, Maltose, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Sulfate, Trehalose, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, BHT, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Glucose, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499

Kiekis: mėginuko kiekis 1,5 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt ir kt.
Kaina: 9,95 EUR


Mano nuomonė. Nuo ko aš ten pradėdavau mėginių apžvalgas? Šitą norisi pradėti nuo to, kad man regis šį makiažo pagrindą aš esu bandžiusi prieš kokį dešimtmetį, tačiau atsiminti kaip man patiko ir ar iš viso patiko negalėčiau atsakyti. Nepamenu ir kada ar kur gavau šitą mėginį, tačiau dar nepabandžius buvo aišku, kad priemonės spalva man akivaizdžiai per tamsi. Ir iš tiesų, padengus mėginį ant veido mano kaklas šviečia baltai ir visiškai nedera su priemonės spalva. Galima tokiais atvejais maišyti su šviesinančiais lašiukais, bet kai turi tik mėginį - vargti neverta, o ir konsistencija šiek tiek pasikeičia.

Makiažo pagrindas atrodo visai lengvos konsistencijos ir iš tiesų labai lengvai sklaidosi, tolygiai dengiasi ir greitai džiūva ant odos. Tiesa, ta miltelinė konsistencija, būdinga itin sunkiems makiažo pagrindams, irgi šiek tiek jaučiasi, tačiau labai minimaliai. Tiek dengimas, tiek pigmentacija, tiek konsistencija man labai patinka.


Turiu pastebėti, kad priemonė tiesiog tobulai gerai maskuoja visus odos paraudimus, visus spalvinius netobulumus ir iš toli atrodo tiesiog nepriekaištingai. Labai atidžiai tyrinėjant galima pastebėti, kad raukšlelių tikrai neužmaskuoja, jos matomos. Visgi labai džiugu, kad jų labiau neparyškina. Makiažo pagrindas suteikia matinį efektą ir išlieka visiškai nepriekaištingai visiškai visą dieną.

Įdomus makiažo pagrindas, lyg ir norėčiau pilno dydžio, tačiau tą matinį efektą garantuotai labiau įvertins riebesnį odos tipą turinčios merginos, tačiau ir sausiaodėms visai nieko, tikriausiai priklauso nuo poreikių. Man labiau patinka blizgaus ar velveto efekto pagrindai - matinis tikrai nėra mano mylimiausias pasirinkimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai