MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday"

Vakar leidau sau truputį atsikvėpti nuo blogo reikalų ir tiesiog pailsėti. Na ir tie lietingi orai, ledinis lietus, košiantis kiauriai kelnes ir merkiantis kuprą priverčia tik pravėrus namų duris kuo greičiau pasiruošti karštos arbatos ir įsitaisyti po antklode kartu su vaiku ar prie savos, kol mažylis "skaito" saviškę. Tad vakar ilsėjomės nuo telefonų, internetų ir leidome laiką drauge, kai tuo tarpu šiandien jau noriu sėsti prie blogo ir paruošti jums vieną ar kelis įrašus.

"Bet kokia permaina kloja kelią kitoms permainoms."
N. Makiavelis


Produktas: MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday"
Gamintojas:  "Procter & Gamble". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: per trumpai išlieka
Tūris: mano turimos pakuotės mini dydžio 4,5 ml
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: pigu.lt; amazon ir kt.
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Madingos spalvos nagų laku sukursite žaismingą ir nepriekaištingą manikiūrą. Nagų lakas ilgai išlieka ir nenusilupa.
Naudojimas: Nagu laku padenkite nagų paviršių.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Isobutyl Acetate, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anyhydride Copolymer, Titanium Dioxide, Calcium Aluminium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Stearalkonium Hectorite, Polyacrylate-4, Silica, Mica, Benzophenone-1, Polyvinyl Butyral, Tin Oxide.
May contains: CI 77499, CI 19140, CI 77007, CI 15850, CI 11680, CI 77491, CI 77510, CI 77742, CI 77820, CI 42090, CI 60725.


Poveikis. Nedidelis nagų lako buteliukas man atrodo pats praktiškiausias formatas nagų lakui - reta kuri lakuoja nagus viena spalva nuolat - dažnai keičia, tos pačios spalvos pabosta, tad ir mažos pakuotės leidžia be didesnių sąžinės griaužimų. Dizainas man nepasirodė kažkuo išskirtinis ar traukiantis akis, galbūt net atvirkščiai - visiškai nuobodus ir vargiai pastebimas parduotuvių lentynose. Kiek siauresnis šepetėlis didelių problemų lakuotis nagus nesukelia, gal kiek sudėtingiau tik dėl trumpo kotelio, tačiau ir čia greit įgundama ir didelių problemų nėra.

Pripažinsiu, labiausiai man patinka nagų lako konsistencija: tiesiog tobulo skystumo, lengvai dengiasi ant nagų, tolygiai pasiskirsto. Gera ir pigmentacija - lyg ir pakaktų vieno sluoksnio, tačiau dėjau ir antrą, spalvos sodrumui išgauti.

"39 Ruby Tuesday" atspalvis yra tiesiog tikrasis raudonas atspalvis, ta tikroji, klasikinė raudona. Išdžiūvęs lakas įgauna blizgų paviršių.


Labiausiai mane nuvilia priemonės išlikimas. Apmaudu, kai žinomos ir kažkada itin gerbiamos kompanijos nagų lakas išlieka vos 3-4 dienas! Kaip pigučiai už kelis eurus! Labai greit nuskyla kampučiai, atšoka nuo nago plokštelės. Nežinau, galbūt dėl to šios kompanijos nagų lakų vis sunkiau rasti mūsų parduotuvėse? Neverta net žvalgytis, kai elementarūs Essence ar Ruby Rose išlieka ženkliai ilgiau, o ir siūlo platesnius spalvų spektrus ir dažnai keičia kolekcijas. Man šitas Max Factor didelio įspūdžio nepaliko, tiesiog - standartinis išlikimas, o kai sudedi visus aspektus, tikriausiai net ir viduriuko nevertas.

Panašūs atspalviai:
- AMWAY Artistry "Diva"
- BELATON "Classic" nagų lakas No. 291




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai