2020 pavasario - vasaros tendencijos: populiariausios plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Ko jūs labiausiai laukiate iš tendencijų įrašų? Mano blogo statistika rodo, kad didžioji dauguma labiausiai laukia plaukų tendencijų įrašų, tad šiandien apie tai. Iš tiesų plaukų tendencijos labai plati tema, tad kaip ir kasmet, ją dalinu į dvi dalis: pirmoji skirta plaukų spalvoms ir aksesuarams, antroji - šukuosenoms ir kirpimams. Tad šiandien kviečiu jus pasižiūrėti į populiariausias plaukų spalvas bei plaukų aksesuarus. Kuo puošime plaukus šiltuoju metų laiku?

ČIA
PLAUKŲ SPALVOS:

1. Neoninės spalvos


2. Raudona


3. Platininė blondinė


4. Medaus arba auksinė blondinė


5. Pelenų ruda


6. Beveik juoda


PLAUKŲ AKSESUARAI:

1. Gėlės plaukuose


2. Plaukų aksesuarai su plunksnomis


3. Plaukų aksesuarai su perlais


4. Plaukų aksesuarai su blizgučiais


5. Kabantys plaukų aksesuarai su blizgučiais


6. Lankeliai


7. Skarelės plaukuose


8. Kaspinai


9. Apvyniotos juostelės ir virvelės


Kas svarbiausia 2020 pavasario - vasaros populiariausiuose plaukų spalvose ir aksesuaruose plaukams?

Kalbant apie plaukų spalvas, šiais metais aiškiai stebima įvairovė ir vienos tendencijos paprasčiausiai nebėra. Šį sezoną plaukų spalvų tendencijos varijuoja nuo visiškai natūralių iki akivaizdžiai dažytų atspalvių. Smagu stebėti, kaip į kasdienį gyvenimą įsiliejo neoninės bei pastelinės dažų spalvos, kurioms prieš gerą dešimtmetį net nebuvo šansų. Amžinai madinga platininė blondinė bei ryškiai raudona, kuriai šiaip jau tarp madingiausiųjų skiriama didžiulė svarba šaltuoju metų laiku. Visgi populiariausios tendencijos vyrauja tarp natūralių atspalvių ir plaukų stilistai pagrindinį dėmėsį kreipia ir didžiausią duoklę duoda natūraliai pelenų rudai! Kaip šaunu! Tai natūralus daugumos lietuvaičių atspalvis, tad visai palankus metas leisti pailsėti plaukams nuo visų dažymų ir atskleisti natūralias spalvas! Šalia populiariosios pelenų rudos itin populiarios ir medaus blondinės, bei natūralios beveik juodos plaukų spalvos. 

Plaukų aksesuarai, lyginant su praeitais sezonais, šiuo metu stebėtinai naudojami ir normalūs: visa tai, ką ir taip naudojame ir jokios perdėtos pompastikos ar tendencijų į kurias smagu pasižiūrėti, bet visai nesinori atkartoti realiai. Šiltuoju metų laiku akivaizdžiai dominuos gėlės plaukuose, kaspinai, skarelės ir plaukų lankeliai. Pastarąsias tendencijas papildo perlai, kiek ektravagantiškai galinčios atrodyti plunksnos, o jei ilgitės spindesio, bligesio ir ryškaus efekto - blizgučiai ir spindintys aksesurarai.

Regis šių metų plaukų tendencijos linksta link natūralių atspalvių ir paprastų plaukų aksesuarų. Smagu matyti įprastas plaukų spalvas ir mielus, bet kasdieniame gyvenime pilnai pritaikomis kaspinus, lankelius ar skareles. O kas jus žavi šiltojo sezono tendencijose?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai