#66/2020 Grožio šiukšlynėlis. Sausio mėnesį baigiau.

Metas pakalbėti apie baigtuosius mėnesio produktus. Visiškai nesitikėjau, kad šį mėnesį tų baigtų produktų nelabai ir bus, tarp pagrindinių, kasdienių priemonių kaip ir niekas neturėjo baigtis, tačiau prikroviau nemažai.

"Būk ne toks kaip kiti ir leisk kitiems būti kitokiais."
H. Jagodzinskis

Tirštas ir sunkus kremas, kurį vis pirkdavau vaikučiui nuo pat kūdikystės ir sunaudojom jau ne vieną pakuotę. Tikrai geras reikalas išsausėjusiai odai, ypatingai žiemos metu.
Kartosime.

2. THE BODY SHOP "Mango" dušo želė su mangų kauliukų aliejumi, 250 ml
Man visai patinka TBS produkcija, bet seniau mylėjau dar labiau. Jau kuris laikas pastebiu, kad priemonių kokybė ne visuomet pati geriausia, produktuose dažniausiai sužavi intensyvūs ir stiprūs kvapai, o va sudėtinės dalys bene visuomet ne pačios saugiausios. Dušo želė dėl kvapo man patiko, tačiau abejoju ar vien dėl kvapo verta mokėti prausiklio kainą, kai galima nusipirkti ir pigesnių, ir geresnių kūno prausimo priemonių.
Kartočiau dėl kvapo, tikriausiai tik pasitaikius nuolaidai.

3. DOVE Invisible Care pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas "Floral Touch", 40 ml
Lygiai taip pat myliu Dove pieštukinius dezodorantus ir iki šiol neteko nusivilti. Apsaugo iš ties labai gerai, leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai, tačiau būtent šis tepė mano visus juodus drabužius, nors suteikdavau tikrai daug laiko jam pradžiūti.
Konkrečiai šio nekartočiau, bet kitų rūšių - taip.

Rankoms ir nagams

Smagus skystas muilas: švelniai prausia, gerai putoja ir turi švelnų aromatą. Faina, kad pakuotė didelė, tad pakanka ilgesniam laikui ir šeimai šitas muilas patinka.
Kartosiu.

5. NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su granatais ir juodaisiais serbentais "Pomegranate & Blackcurrant", 150 g
Nuostabūs itališki muilai, kurių didžiuliai gabaliukai skalsūs, maloniai kvepia, švelniai ir švariai prausia odą. Pasitaikius kokiai akcijai vis prisiperku ir visai nebesinori kitų.
Mielai pakartosiu.

6. L'OCCITANE Intensive Foot Balm taukmedžių intensyvios priežiūros pėdų balzamas su 25% taukmedžių sviesto, 10 ml
L'Occitane rankų kremai yra vieni geriausių: pakankamai sunkūs, kad gerai pamaitintų, tačiau ne riebūs, tad tinka ir dienos metui, nepalieka riebios plėveles ant odos paviršiaus.
Labai patinka, tad kartosiu.

7. ORLY Nailtrition Premium sveikų nagų augimo stimuliatorius su kalogenu, kviečių proteinais, keratinu ir bambuko ektraktu, 18 ml
Didžiulę pakuotė naudojau apie 1,5 metų, kol galiausiai tenka dar truputėlį mesti lauk - likučiai tiesiog sudžiūvo. Priemonė intensyvi ir iš ties skatino nagų augimą, bet būklės nepagerino. Puikiai veikė su visais nagų lakais. Ateičiai galbūt rinkčiausi mažesnio tūrio pakuotę, bet mielai pakartočiau.

8. KAMILL Classic rankų ir nagų kremas su ramunėlių ekstraktu, 30 ml
Šiais metais nėra jokio šaltuko, tad poreikio riebiems kremams nebuvo, užtat reikėjo kremo darbe, lengvo kremuko dienos metui. Kamill buvo vienas tų labai paprastų kremų, kurie labai sparčiai susigeria, lengvai padrėkina odą dienos metu. Netgi visai smagu, kad priemonė tokia paprastutė, pigutė.
Patiko, mielai pakartočiau.

Plaukams

9. BATISTE "Floral & Flirty Blush" gėlių aromato sausas plaukų šampūnas, 200 ml
Sunaudojau, pagaliau, nors... turiu pripažinti, kad jau senokai nebemanau, jog Batiste geriausi sausi šampūnai. Šampūnuose daug miltelių, jie apsunkina plaukus ir yra jaučiami, nors riebaliuką nuima gerai bei atšviežina šukuoseną.
Pakartočiau.

10. GREEN LIGHT Luxury Extreme Liss Smooth Soft Spray purškiama plaukų kondicionavimo priemonė, 250 ml
Širdis verkė dieną, kai baigėsi šitas purškiklis. Tobulas dalykėlis plaukams atšviežinti, suteikti jiems glotnumo, palengvinti iššukavimą. Kasdien naudodama baigiau tik daugiau nei per pusmetį, tad dar ir labai skalsus. 
Nepaprastai patiko, tad būtinai kartosiu.


11. BELLA Wiping & Cleaning dvigubi medvilnės padeliai, 80 vnt.
Šitų reikaliukų jau ilgas laikas naudoju labai mažai, tik tiek, kiek reikia nagų lakui nuvalyti, tad normalu, kad tų pakuočių ir sunaudojamų diskelių vis mažiau ir mažiau. Šitie man labai patinka, tad vis pakartoju.

12. CAROLI Essentials kosmetiniai krapštukai, 160 ml
Kaip ir vatos diskelių, taip ir šių krapštukų pakuotes į blogą dedu retai, o pastaruoju metu iš viso nededu ir tikriausiai nebeverta.

13. ECODENTA žemuogių skonio vaikiška dantų pasta su morkų ekstraktu ir kalident, 75 ml
Labai skani vaikiška dantų pasta, kurios sudėtimi džiaugiausi. Visgi, man norėtųsi, kad ir vaikiškos dantų pastos turėtų truputėlį daugiau gaivumo. Visgi, visuma mums labai patiko, tad mielai kartosime.

Veidui

14. GARNIER Biphase Micellar Cleansing Water in Oil - micelinis dvifazis valiklis sausai ir jautriai odai, 400 ml
Kažkas žiauraus... nesuprantu, kaip šis micelinis vanduo gali būti skirtas jautriai odai? Mane erzino, alergizavo ir sukėlė sudirgimų, pažeidė odą paakiuose... Vis dar nesu tikra, ar jos poveikis toks visiems, galbūt bloga formulė, ar mane tiesiog sualergizavo kažkuris ingredientas. Vienaip ar kitaip signalas aiškus - šitas micelinis visiškai man netinka.

15. GREENLAND fruit emotions quick boost in-shower "Dragon fruit - White tea" - greito poveikio veido kaukė, skirta naudoti duše su drakono vaisių ir baltosios arbatos ekstraktais, 7 ml
Įdomus naudojimas, tačiau efektas nepasirodė kažkuo ypatingas - šiek tiek padrėkino, atšviežino odą, tačiau nieko daugiau. Tikriausiai naudojimas duše yra tas pats smagumas, dėl kurio kaukė yra įdomi naudoti.

16. L'OREAL Revitalift CicaCream dieninis, naktinis kremas nuo raukšlių su azijinės centelės ekstraktu, 50 ml
Labai neblogas naktinis kremas, kuris iš ties stangrina odą, tačiau yra sunkokas ir riebokas. Vasaros metu kremas visiškai netinkamas, naktį su juo per karšta, oda jausdavosi apsunkusi, tad vengdavau jį naudoti šiltuoju metų laiku. Užtat žiemos metu sunkesnė konsistencija puikiai tiko, maitino išsausėjimus ir padėdavo vizualiai pagerinti odos būklę.
Kartočiau.


17. ESSENCE "Volume Stylist 18h" Lash Extension Mascara - dirbtinių blakstienų efektą suteikiantis tušas, 12 ml
Sakyčiau netgi labai geras efektas, puikus išlikimas ir nedidelė kaina, tačiau su tais pigiais tušais yra bėda - konsistencija greit tirštėja ir jei įprastą tušą galima naudoti 6 mėnesius be jokių problemų, tai šitie ištempia iki 4 mėnesių, kai tenka vėl keisti. Kažin ar finansine prasme šitie tušai yra geresnis pasirinkimas? Man atrodo, kad vienas kokybiškas tušas laiko ilgiau nei porą pigių, o ir kaina gaunasi labai panaši. Nepaisant to, būtent šitą tušą dar kart pakartočiau.

18. L'OREAL Paris Unlimited mascara - ilginamasis blakstienų tušas "Black", 7,4 ml
Mano mylimiausias tušas, pats geriausias, pats nerealiausias. Tušas kuriuo esu visiškai patenkinta, kuris suteikia įspūdingą didelių blakstienų, vėduoklės efektą. Išlieka visą dieną ir nusivalo sunkokai. Tobulas ir pats pats pats mylimiausias, tad būtinai kartosiu.

19. RITUALS... "The Ritual of Cleopatra" Miracle 3-in-1 mascara - ilginantis, riečiantis ir tankinantis blakstienų tušas su safyrų, rubinų ir ametisto dulkėmis, 3 ml
Visiškai kasdienis tušas, kurį vienintelį pavyko daugmaž pilnai išnaudoti. Visiškai natūralus efektas, dailiai atskirtos blakstienos man labai labai patiko. Puikus tušas - nesitikėjau.

Visiškai pigutėlis ir visiškai paprastutis blizgesys su tomis LED lemputėmis dangtelyje. Pastebėjau, kad keičiasi kvapas, o ir sunaudojau ne tiek mažai, tad metas atsisveikinti.
Tikriausiai pakartočiau.

21. - 22. EYLURE "DyBrow" ilgalaikių antakių dažų rinkinys "Black", 10 ml + 5 ml
Dar viena tragedija, kurios negaliu suprasti... Dažai niekaip nesimaišo iki vienalytės masės, ant antakių palieka baklažaninį atspalvį, yra ir daugiau visokių aspektų. Aš nuoširdžiai bandžiau pamėgti, suprasti ir pamilti, tačiau niekaip.
Nekartočiau jokiais būdais.

23. ESSENCE "Prismatic Hololighter Stick" - holografinė hailaiterio lazdelė (atspalvis "10 be unique be a unicorn"), 6 g
Lengvai naudojamas dengiant tiesiog pirštais ir nors sklaidosi labai sunkiai, lengvai nusivalo ir kokybė nėra pati geriausia. Visgi, aš sunaudojau, kaip kasdienį, švelniai alyvinį hailaiterį ir tikriausiai drąsiai galiu pasakyti, kad nekartočiau.

Armatai ir makiažo įrankiai

24. CALVIN KLEIN "Euphoria" tualetinis vanduo moterims (EDT), 50 ml
Baigėsi. Tiksliau pabaigiau. Pastaruoju metu iškėliau sau tikslą pabaigti seniausiai turimus kvapus arba tuos, kurių buteliuke liko akivaizdžiai mažiausiai. Calvin Klein Euphoria turiu regis nuo 2011-2012 metų, kasmet išsitraukiu žiemos sezonui ir taupydama vis panaudoju kelis kartus. Šią žiemą nusprendžiau dėti tašką ir tiesiog sunaudoti: buteliuke teliukskavo nedidelis jausmingo aromato likutis, o ir kvapas uostan iš buteliuko, vis vaidenosi kad kinta. Tikrai nebuvo pakitęs. Visgi žinia, nesaugant kvapų (nelaikant tamsioje vietoje, nesaugant nuo saulės, nelaikant šaldytuve) juos reiktų pabaigti per 5-10 metų, priklausomai nuo aromato sudėtinių dalių.
Labai gaila, kad nebeturiu savo Euphorijos, tačiau žinau, kad kada nors ją būtinai pakartosiu.

25. SO SUSAN Concealer Brush - maskavimo priemonių šepetėlis
Dailaus dizaino, labai kokybiškas ir labai patogus maskuoklio šepetėlis man laikė tris metelius. Jau kuris laikas jaučiau, kad plaukeliai keistokai juda, kol vieno plovimo metu jie tiesiog kuokštu ėmė slinkti lauk. Gaila, tačiau metas tiesiog atsisveikinti. O dėl pakartojimo - būtų sudėtinga ir sakyčiau brangoka, kaip trims metams.

Lyginant su įprastomis mano naudojamomis BB kempinėlėmis, ši atrodė siaubingai kieta ir nepatogi naudoti. Visgi, neturėdama kito pasirinkimo ėmiau naudoti ir pripratau, makiažą dengė visai neblogai, tik nusidėvėjo itin greit. Per tris mėnesius kempinėlė nuplyšo gabalėliais, palieka kempinėlės likučius ant veido, tad metas atsisveikinti.
Manau, kad nekartočiau - yra geresnių kempinėlių.
-------------------------------------------------------------
Štai ir viskas, toks buvo mano sausio mėnuo. O kaip sekėsi jums sunaudoti turimus likučius? Ar priemonių baigimą madingai vadinate 'Project pan'?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai