DOVE Invisible Care pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas "Floral Touch"

Net ir kasdien naudodama dezodorantą pastebiu, jog man pilnai pakanka vos 2 pieštukinio dezodoranto pakuočių, maždaug kas pusmetį sunaudoti vienai Žinau, kad rutuliniai naudojasi truputį sparčiau, o purškiamieji iš viso baigiasi greitai. Kuri dezodoranto forma jūsų mylimiausia? Pieštukiniai man dar patinka dėl sausesnės formulės ir regis spartesnio džiūvimo. Tačiau nuolat naudoti tik pieštukinius negaliu - nežinau kas pasidaro su oda, bet regis ir poveikis silpnesnis pasidaro ir efektas nebe toks efektyvus, tad ir kaitalioju tarp pieštukinių ir rutulinių. Pastaruoju metu nesu išranki ir dažniausiai mano namuose gyvena vienos ar kitos linijos Dove dezodorantai. Pastarieji menkai skiriasi vienas nuo kito apsauga, veikimu ar netgi sudėtinėmis dalinis, tad niekuomet nesu tikra, ar reikia kas kart apie jį pasakoti? Šį kart nusprendžiau trumpai, o ir sekantiems naudojimams planuoju padaryti pertrauką su Dove dezodorantais.

"Žmonių santykiai būtų daug geresni, jei jiems būtų taip pat lengva tylėti, kaip ir kalbėti."
B. Spinoza



Produktas: DOVE Invisible Care pieštukinis dezodorantas - antiperspirantas "Floral Touch"
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Rusijoje
Paskirtis: apsaugoti kūną nuo nemalonaus kvapo ir prakaitavimo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gana gerai apsaugo nuo kvapų ir drėgmės pojūčio
Labiausiai nepatiko: dažnokai palieka baltas dėmes ant tamsių drabužių
Tūris: 40 ml
Kaina: 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: 1/4 drėkinamojo kremo, 0% alkoholio. Nenaudoti pažeistai odai. Tinka tik pažastims.


Plastikinė Dove dezodoranto pakuotė baltos spalvos, veikia sukant apačią, kurios pagalba priemonė išlenda lauk. Minimalistinis pakuotės dizainas be rožinių intarpų ir pastelinio rožinio dangtelio neturi jokių ryškesnių akcentų. 

Kvapas. Dezodorantas turi vidutiniškai stiprų gėlių aromatą su švelniu, kiek saldžiu kosmetiniu kvapu. Toks kvapas labiau patiks toms, kurios myli lengvus, kiek salstelėjusių gėlių kvapas. Visgi skubu pasidžiaugti, kad dezodorantas turi pakankamai gaivos ir tą kompanijai būdingą kvapą, kuris asocijuojasi su švara.

Konsistencija. Baltos spalvos, kietas dezodorantas, kuris braukiant per odą po truputį pasiskirsto ant jos paviršiaus.

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor OilParfumDimethicone, Polyethylene, Silica, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl AcetateBenzyl Alcohol, Benzyl BenzoateButylphenyl Methylpropional, CitronellolGeraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Pieštukiniai dezodorantai yra mano numeris vienas, tačiau su jais gerokai sunkiau pastebėti, kad jie pilnai išdžiūva ir būna galima rengtis. Kažkaip tikėjausi, kad 'nematoma apsauga', kuri išbandyta ant skirtingų 100 spalvų rūbų bus nepriekaištinga, tačiau deja, tai vienas pirmųjų Dove, kai jaučiuosi nusivylusi. Nežinau ar dėl to, kad nepastebiu, kad jis išdžiūva ant odos (nors rengiuosi po gerų 15 minučių nuo padengimo) ar dėl dar kažkokių priežasčių, kurių neįsivaizduoju, bet... visuomet ant mano juodos apatinės maikutės lieka baltos dezodoranto žymės. Ir labai dažnai... Ant kitų spalvų drabužių dėmių nelieka, o va ant juodų - labai dažnai.

Apskritai tai apsaugo visai neblogai. Pasyvesnę dieną apsaugos visiškai pakanka, o va aktyvesnę jau daugmaž po 4-5 valandų imu jausti pakitusį kvapą. Nors drėgmės pažastyse nepajaučiu visą dieną. Nelabai sužavėta esu ir priemonių saugumu, tačiau ją jau čia... juk pati puikiai žinau Dove dezodorantų pagrindą, žinau, kad naudojamas ir alkoholis ir aliuminio druskos, kurios galimai turi įtakos odos ląstelių pakitimams, ko pasekoje vystosi gerybiniai ir piktybiniai pakitimai. Dezodorantą sunaudosiu, kaip ir kitus Dove dezodorantus, bet norisi kad tų dėmių ant drabužių nebūtų, norisi saugesnių sudėčių ir tokio paties efektyvumo, kaip Dove. Po šio dar turiu purškiamą, o po to bandysiu pasidairyti kokios sveikesnės, tačiau efektyvios alternatyvos nugalėti nemaloniems kvapams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sanple

Komentarai