2019/12 Gruodžio mėnesio pirkiniai ir naujienos

Paskutinė ne tik mėnesio, tačiau šių metų bei šio dešimtmečio diena! Ir jau netrukus keliausiu švęsti Naujų smagioje kompanijoje, bet prieš tai noriu papildyti blogą tradiciniu įrašu ir parodyti naujus savo pirkinius, kuklius, bet naujus. Žiūrim ir keliaujam pasitikti Naujų, geresnių ir smagesnių metų!

"Menkas liūdesys šnekus, didis sielvartas bežadis."
Vergilijus



Perku jau antrąją šio muilo pakuotę ir labai džiaugiuosi kremine formule ir maloniu prausimu. Kvapas ir visa išvaizda tiesiog tobulai tinka žiemai.
ČIA, 2,69 Eur

Išbandžiau bambukinius - ir man jie puikiai tiko, dar noriu ir išbandyti iš kviečių šiaudų pagamintus. Ir visgi svarbiausi aspektai visuomet lieka patogus ir geras valymas bei greitai suyrantis aplinkoje kotelis. O kas jums svarbiausia renkantis šepetėlius? Būtinai ir apie šituos papasakosiu, tačiau tikriausiai tik pavasario viduryje ar pabaigoje, kai būsim pakankamai išbandę.
$ 2,70 US


Mano sūnus šampūną gavo iš kirpėjos dovanų švenčių proga - norėčiau pirmiausia jį išbandyti pati ir pasižiūrėti kas ir kaip. Man labai smagu, kad vaiko kirpėja moka bendrauti su mano sūnumi, įsiklauso į mūsų visų norus ir iš ties atsakingai dirba su mažaisiais. Na ir dovanų va būna visokių. Nežinau ką galvoti apie šitą šampūną, lyg ir turėtų būti profesionalams skirta priemonė, o ko iš jo tikėtis - sunku pasakyti.
300 ml kainuoja 14,50 Eur

Kadangi mano turimas stipriklis-nagų lako pagrindas baigia visiškai sutirštėti, metas nusipirkti naują. Šį kart kelis ratus sukau aplink Kinetics nagų stipriklį ir nusipirkau jau netrukus bandysim.
Douglas, 6,99 Eur
---------------------------------------------------------------
Štai ir viskas, pirkinių visiškai nedaug ir tik to, ko labiausiai reikėjo, o parodyti ir išlaikyti tradicijas visuomet norisi. Metas keliauti švęsti Naujų, tad ta proga linkiu šaunių metų sutiktuvių ir sėkmingų ateinančių metų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai