#DOVANŲ IDĖJOS. CLOUD LINE įkvepiančios užrašinės dovanoms: "Pavasario bijūnai" ir "Sahara" popieriniu viršeliu

Kaip ir praeitais metais, taip ir šiais, norisi šiek tiek papasakoti apie šiemetines mano Kalėdinių dovanų idėjas bei parodyti kelis savo pasirinkimus, tačiau nekonkretizuojant kam tiksliai ką ruošiuosi dovanoti. Praeitais metais sau pirkau darbo kalendorių iš Cloud Line ir kiek atidžiau įvertinusi pasiūlą, idėjas aš pasidžiaugiau, kiek daug grožybių siūlo gamintojai. Tos pačios darbo knygos odiniais, popieriniais ar tekstilės viršeliais, spalvingos užrašinės, tušiniai, kompiuterių dėklai... daiktai nešantys spalvingą idėją, o jau kokią pasirinkti - priklauso nuo kiekvieno pomėgių.

"Didžiausias lobis būtų taurių ir gražių minčių rinkinys."
Ž. Deililis


Šiemet darbo knygas nusprendžiau praleisti - kad ir kaip jos man patinka, tačiau man tinkantis lapų išdėstymas ir pačios knygos formatas pasidarė kiek per didelis. XXI a. su išmaniomis technologijomis ir mažesnėmis rankinėmis nebereikalauja visiškai visko žymėtis didžiulėje darbo knygoje. Nors turiu pastebėti, kad maniškis ametistas iki pat šiol atrodo kaip naujas, nepaisant fakto, kad tampiau jį visus metus absoliučiai visur. Ne, šiais metais pagalvojau apie užrašines ir vieną jų išrinkau dovanoms man labai svarbiam žmogui, kartu su keliais priedais, o kitą - nusipirkau sau.


Man labai gaila, kad darant užsakymą nebuvo užrašinių odiniais viršeliais, nes būtent tokio norėjau dovanai. Šiuo metu mačiau vėl atsirado - ir kaip gaila, juk ne visi pasilieka užsakymus daryti likus porai savaičių iki švenčių! Tačiau nepaisant to, dovanų išrinkau "Pavasario bijūnai" A5 formato užrašinę su 208 psl. Užrašinės stilius ne visiškai mano, tačiau esu garantuota, kad moteriai, kuriai dovanoju labai labai patiks. Ir gavusi savo akimis neatsidžiaugiu kokio grožio viršelis, bijūnai atrodo visiškai natūraliai pavasariškai, atrodo jau kvepia tik pasižiūrėjus! Viršelis kietas, tačiau švelnus, glotnus ir malonus liesti, o lapų briaunos ne standartiškai baltos, o išpaišytos tuo pačiu viršelį puošiančiu raštu. Viskas apgalvota iki smulkmenų, net ir lapelis, apgaubiantis užrašinę atrodo labai šventiškai.


Užrašinė "Sachara" tikriausiai yra senesnio leidimo kolekcijos gaminys, galbūt kelių metų senumo. Aš nepamenu darbo knygų su šiuo motyvu, tačiau atrodo labai įdomiai. Šita užrašinė skirta man, mano visokiems papildomiems užrašams, kurie netilps nedidelio formato šiemetinėje darbo knygoje. O ir užrašinę bus galima naudoti kelis metus į priekį - tol, kol bus tuščios vietos. Švelniai rausvais akcentais puošta užrašinė lygiai tokio pat A5 formato ir tiek pat puslapių kaip ir bijūninė. Abiejų kaina vėlgi lygiai tokia pat, kiekviena po 8,00 Eur.


Abiejų užrašinių vidiniai lapai visiškai identiški: popierius 80 gsm., labai švelniai kreminės spalvos, kurių viena pusė taškeliais, kita - linijomis. Man smagiau būtų matyti taškelius ir langelius - nelabai mėgstu rašyti aukštose eilutėse, tačiau pernelyg neprieštarauju.


Šalia kiekvienos serijos gaminių Cloud Line siūlo įsigyti ir įvairiausių priedų, pradedant nuo pakavimui skirtų priemonių, užrašų lapelių, skarelių ar tušinukų. Pastarieji vargu ar bus tčsiami pasiūloje - bijūniniai buvo vieninteliai, kuriuos galima įsigyti arba tiesiog pataikiau į tarpą tarp produkcijos papildymų, kai viskas tiesiog jau išpirkta. Neradau ir tinkamo dydžio "Pavasario bijūnų dėžutės, tačiau visai neblogai šalia suderėjo "Karališki bijūnai" su baltos spalvos viršumi ir bijūnais išpieštu dėžutės vidumi. Tiesa, buvau maloniai nustebinta ir pačia dėžute. Užsisakant negalvojau, kad jos tokios gražios ir puikiai dera prie dovanos komplekto. Iš spaustuvės jos atkeliauja plokščios, tad tenka patiems susilankstyti, suklijuoti pridėtais lipdukais. Galiausiai sudėjus į vidų dovanas pridedama ir išorinė spalvinga juostelė vietoj dėžutės kaspino.


Va, kaip dailiai galima supakuoti ir suruošti visai nebrangią, tačiau spalvingą, emocijų kupiną dovaną. Mano bijūninė dovana supakuota ir paruošta dovanoti, o sau pasidovanota "Sahara" jau pradėta po truputį pildyti. Mano skoniui graži ir stilinga užrašinė yra puiki dovana bene kiekvienam.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai