#64/2019 Grožio šiukšlynėlis. Lapkričio mėnesį baigiau...

Kaip smagu! Jau gruodžio 1-oji! Iki Kalėdų liko visai nedaug, o ir gimtadienis visai ne už kalnų! Laukia daug smagių akimirkų ir daug veiklos, daug aplankytų draugų ir daug įspūdžių. Standartiškai paskutinį rudens mėnesį noriu pabaigti baigtų priemonių įrašu, parodyti visas ištuštėjusias pakuotes, kurių šį mėnesį visa kupina dėžutė.

"Iš visų vagių patys blogiausi kvailiai: jie grobia iš mūsų laiką ir nuotaiką."

J. V. Gėtė




Kūnui

Aš labai patikiu šiuo kūno prausikliu - sudėtis saugi, prausia švelniai, tačiau efektyviai. Nebesinori eksperimentuoti. Galbūt tik sudėtinga šituos prausiklius rasti, dažnai parduotuvėse jo nebūna, tačiau kol kas pavyksta tai vienur, tai kitur rasti.
Būtinai kartojama, jau kartojam naują.

Plaukams

Ne visai mano stiliaus priemonė. Šampūnas kaip ir visi šampūnai gerai suputoja, efektyviai plauna, tačiau yra švelnus odai. Esmė ta, kad tai produktas, skirtas ploniems plaukams suteikti apimties - mano plaukai ir šiaip pučiasi, tad po šampūno plovimo tas pūstimąsis dar akivaizdesnis. Pabaigiau kartu su intensyviai glotninančia kauke, tačiau antrą kart nepirkčiau. Nieko blogo, bet tikrai ne mano tipo plaukams.

Vaje, kiek daug prižadėjo šitas kremas... žiauriai daug. Ir tikrai ne visus pažadus kremas pateisina. Ryškiausiai veikia kaip formuojantis kremas, kuris neapsunkina plauko, tik minimaliai jį pakietina ir šiek tiek pafiksuoja, ko pasekoje stebiu nepaklusnių, pasipūtusių plaukų visai gerą glotninantį efektą. Tačiau galiausiai vertinu tik vidutiniškai ir tikrai nemanau, kad kartočiau.

Kaip gardžiai kvepia! Bet užvis labiausiai džiugina kondicionieriaus galimybės susitvarkyti su sausais, nepaklusniais plaukais jų neapsunkinant. Kondicionierius puikus, ir šios linijos šampūnas man puikiai tinka ir patinka, tad mielai pakartočiau ir ateityje.

Veidui I

Puiki veido kaukė po kurios ne tik jaučiu drėgnesnę, gaivesnę odą, bet ir žvelgiant į veidrodį džiugina skaistesnės ir jaunesnės odos vaizdas. Labai patinka, manau ateityje pakartočiau.

Labai smagios, instagraminės kaukės, su kuriomis smagu fotografuotis, kurios nerealios pižamų vakarėlių metu ir šiaip pakelia nuotaiką. Man nepatinka tik nemalonus lipnumo jausmas, nelabai faina ir kad viso veido tokia kauke tikrai nesudrėkinsi, bet manau čia ir buvo ta pagrindinė idėja - riebiaodėms visai faina uždėti kaukę tik ten, kur kažkiek pasausėja, o tokioms sausiaoėdms kaip aš - šioks toks praradimas. Kita vertus - labai faina ir smagi kaukė, kuri geba gerai sudrėkinti. Pakartočiau, visai smagu.

7. CAFE MIMI "Renewing" atkuriamoji veido kaukė ir serumas su AHA ir hialurono rūgštimis, 15 ml + 5 ml
Nelabai šita kaukė mane sužavėjo. Pati kaukė tik taip sau, suteikė skaistumo ir metiškumo, tuo tarpu serumas ir ištempė kaukę - sudrėkino ir suteikė gaivinantį, vėsinantį poveikį. Aš antrą kart jos nekartočiau - yra ženkliai geresnių kaukių. 

Po Casmara kaukių visuomet lieka nemažas kiekis serumo, kurį šį kart sunaudojau kaip rankų kremą. Kremas gana greit susigerdavo į odą, suteikdavo jai drėgmės ir lygumo. Visai neblogas, tik siaubingai smirdėjo klijais. O dėl Casmara kaukės - hmm... kol kas neketinu kartoti, bet neturiu nieko prieš šias kaukes.

9. L'OCCITANE Radiance Scrub - skaistinamasis veido šveitiklis su šviežiais Korsikos greipfrutais, 6 ml
Nerealiai skaniai kvepia ir konsistencija labai primena gardžią uogienę, tad naudoti labai malonu. Kita vertus šveitiklis man nepasirodė pats efektyviausias, kaina kiek per aukšta kokybei, kokią gauname, tad kartoti nenorėčiau.

Veidui II

10. BODY LAB facial sponge natūralios celiuliozės kempinėlės veidui
Pakuotėje buvo trys ir prieš perkant atrodė geras pasirinkimas, tačiau gana greitai susidėvėjo ir buvo grubesnės nei norėčiau. Tad tikriausiai nekartočiau.

11. ŽIEDĖ serumas nuo raukšlių, 30 ml
Sunkus, riebus aliejinis serumas veidui buvo sunkiausias, kokį kada esu naudojusi, tad tiko tik vakaro metu ir jokių kremų su juo nesinorėjo. Tačiau jis puikiai pamaitindavo odą nakties miego metu, o galiausiai ir suteikdavo jai elastingumo. Tik va, poveikio raukšlėms aš nepastebėjau. Galbūt pakartočiau, jei norėtųsi kažko itin riebaus ir sunkaus.
P.S. Žiedės produktų pakuotės reiktų saugoti - už jas sekančio pirkimo metu naujai įsigytiems gaminiams suteikiama nuolaida.

12. VIPERA Meso Therapy trigubo poveikio veido serumas dehidratuotos odos regeneracijai su vitaminu E, hialurono rūgštimi ir argano bei marulų aliejais, 20 ml
Aš nesitikėjau iš pigučio serumo tokio gero poveikio, tad iki pat paskutinio lašo mėgavausi energingesnės, jaunesnės odos efektu ryte. Be viso to, dar ir drėkino bei maitino odą! Visiško stebuklo čia nebuvo - sudėtis nelabai pradžiugino, tačiau efektas visiškai vertas antro pakartojimo!

13. L'OCCITANE "Aqua Reotier" Ultra Thirst - Quenching Cream - odos troškulį numalšinantis veido kremas, 8 ml
Lengvutis, greitai susigeriantis ir labai intensyviai drėkinantis veido kremas. Jis puikus, kai norisi tiesiog gero, intensyvaus drėkinimo ir lengvumo jausmo ant odos. Deja, bet su amžiumi norisi kažko sunkesnio, labiau maitinančio, intensyvesnio, tad... aš rinkčiausi kažką stipresnio. Nieko blogo, bet mano poreikių tik drėkinimas nebetenkina.

14. INNISFREE Jeju Volcanic Konjac Cleansing Sponge - kempinėlė veido valymui
Metas pakeisti jau ilgą laiką naudojamą korėjietišką Innisfree konjac kempinėlę. Nežinau, prausdama su jomis veidą pastebiu skirtumą - ir nusiprausiu švariau, ir veido oda atrodo skaistesnė. Šią pakeičiau pigiomis kinietiškomis konjac kempinėlėmis, na ne tas pats, kas šita, bet labai faina. Kaip manote, ar šių kempinėlių populiarumo banga jau baigėsi?

Rankoms

15. ABBOTT & BROOME "Aquamarin" skystas rankų prausiklis ledynų vandens kvapo su lotosų ekstraktu, 300 ml
Muilas, kuris labai skaniai, gaiviai kvepėjo, tačiau... prausė jis ne per geriausiai, konsistencija buvo keista, sunkiai susiliejo su vandeniu. Mano galva ne pačios geriausios kokybės, tad nekartočiau.
Žiauriai gerai valantis valiklis - kelios sekundės ir nagas visiškai švarus, be nagų lako. Tačiau žiauru ir tai, kad gaminys skelbiasi esantis be acetono, tačiau nagus tai stipriai sausina, sausina ir odeles aplink nagus, ko pasekoje ant mano nagų paaštrėja sluoksniavimosi problema. Toks jausmas, kad valyčiausi bevardžiu, pigiu lenkišku nagų lako valikliu, kuris nieko gero, apart nagų lako valymo neduoda.
Nenorėčiau kartoti, jis man netinka, tačiau kai rinkoje pasirinkimas labai mažas... gali tekti.

17. NESTI DANTE "Il Frutteto" muilas su figomis ir migdolų pienu "Fig & Almond Milk", 150 g
Puikūs šios kompanijos muilai, kuriais nepabijočiau ir kūno odą prausti, nors plaunu tik rankas. Gerai putoja, švariai prausia ir visiškai nesausina. Galbūt šitam pritrūko figų aromato, šiek tiek, nes jaučiau, kad kvepia švelniu migdolų kvapu. Tačiau nepaisant to - mielai kartočiau.

18. CND Essentials Scrub Fresh priemonę, skirtą natūralaus nago paviršiaus nuvalymui ir laikinam dehidratavimui, 59 ml
Negaliu patikėti, bet šitos priemonės aš nesunaudojau! Per metus ji tiesiog išgaravo iš uždaryto buteliuko! Dar įraše pastebėjau, kad visiškai nesandarūs šitie buteliukai, tad tikriausiai to ir reikėjo tikėtis, tik kažkaip gaila ir šiek tiek apmaudu. Šiaip atrodė visai faina, neagresyvi, o kaip ji veikė nelabai ir prisimenu.
Tokios priemonės šiuo metu man nereikia, tad nekartočiau, bent kol kas.

19. L'OCCITANE "Mon Amour" rožių kvapo taukmedžių rankų kremas, 10 ml
Man patinka L'Occitane rankų kremai. Ne tai kad patinka, bet iš kompanijos produkcijos tai mylimiausia priemonė! Visuomet greit susigeria, visuomet maloniai kvepia, visuomet gerai drėkina. Šitas ne išimtis, sunaudojau su mielu noru, tik gal kiek per greitai. Pakartočiau, žinoma pakartočiau.

Burnos higiena ir kitos smulkmenos

Iš dviejų pastų rinkinuko man ženkliai labiau patiko rytinė pasta. Galbūt dėl to vakarinę naudojau kiek ilgiau? Vakarinė tokia saldi vaisinė, primenanti vaikiškas dantų pastas... pritrūko man čia ir kiek stipresnio valymo ir gaivumo pojūčio. Nemanau, kad norėčiau šią pastą kartoti, tačiau mielai rinkčiausi pakartojimui rytinę, jei tik būtų parduodamos ir atskirai.

21. LEWIATAN gaivinančios drėgnos servetėlės su baltąja arbata, 15 vnt.
Makiažo servetėlės visiškai nevalo ir tam nėra skirtos. Apskritai mano rankinėje gyveno tiems visiems netikėtumams, kai reikėjo greit drėgnai nuvalyti rankas. Kokybė labai panaši į daugumą servetėlių esančių rinkoje, kaina irgi, tad nepasakyčiau, kad išskirtinės. Visgi, rinkčiausi kartoti ŠITAS arba ŠITAS Lidl servetėles - geriausia kaina, o kokybė labai panaši.

22.-24. 100% suyrantys, draugiški aplinkai, bambukiniai dantų šepetėliai iš ebay.com
Man šitie šepetėliai labai patiko - buvo patogūs išvalyti dantis, o bambukinis kotelis šiek tiek ramindavo širdį - kad neišmetu plastikinių tiesiog į dirvožemį ilgam ilgam gulėjimui žemėje. Bambukiniai tiesiog suyra, tad visai faina, kad ir pačios šepetėlių galvutės buvo patogios. Klausėte, ar neradau Lietuvoje suyrančių šepetėlių? Randau Humble Brush, bet jais buvo sudėtinga gerai išsivalyti dantis, na ir radau krūva perpardavinėjančių tuos pačius aliexpresinius ir ebayinuius šepetėlius. Nemanau, kad tokio tipo verslus reiktų remti, kai kalbame apie dvigubas kuro ir pakuočių sąnaudas bei ženkliai didesnę kainą. Jei rasiu ką patogaus, suyrančio Lietuvoje - būtinai ties tokiais šepetėliais apsistosiu, o kol kas džiaugiuosi šitais, labai džaiugiuosi.

Dekoratyvinė kosmetika I

Fainas makiažo fiksatorius, kuris iš ties puikiai užfiksuoja esant karštoms oro sąlygoms ar prakaituojant. Sunaudojau su malonumu ir visai džiaugiuosi išbandžiusi, nors man atrodo šitų ir nebėra prakyboje, o gaila - vasarai tai mielai pakartočiau.

26. ESSENCE "Light up your face luminizer" veido modeliavimo, stroblingo paletė ("10 ready, set, glow!"), 14 g
Ką aš galiu pasakyti - atrodė, kad šitos paletės nesugebėsiu pabaigti visą amžinybę, bet, kaip naudoji nuolat vieną dieną ima ir baigiasi. Man visai patiko ši paletė - suteikdavo visai natūralų, kasdien tinkamą efektą, išskyrus aišku tą vidurinį hailaiterį. Ne pati geriausia kokybė, nelaikydavo visą dieną, bet nemačiau didelės bėdos dienos eigoje tiesiog imti ir atnaujinti.
Visai nieko, kokybė galėtų būti geresnė, tačiau... nereikėjo daug pastangų dengiant tad gal ir visai faina būtų kiekvienai dienai tokią priemonę naudoti.

27. CATRICE Prime and Fine Make up Transformer Drops - makiažą transformuojantys , tamsinantys lašiukai, 15 ml
Sunaudojau tamsindama per šviesias Mac ir Nyx pudras. Sakyčiau visai neblogas variantas kai nusiperki kiek per šviesią pudrą, kad nevaikščioti kaip išbalęs vaiduoklis. Naudojimas paprastas, priemonė tik šiek tiek pasunkina konsistenciją, o ir šiaip pudrą patamsinti daug lengviau, nei ją pašviesinti. Kartosiu, kai tik vėl prireiks - geras sprendimas kaip pasitaiko nusipirkti ne savo atspalvį.

28. - 29. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation - makiažo pagrindas, suteikiantis pilną dengimo kontrolę (atspalviai: "02 Alabaster" ir "07 Natural"), po 13 ml
Nemanau, kad tai geriausias kada naudotas makiažo pagrindas, mat jis kiek paryškina veido poras, tačiau tai matoma tik žiūrint iš itin arti. Skystas, labai skystas, tačiau vis teko maišyti su tamsinančiais ir šviesinančiais lašiukais, tad ir konsistencija kiek patirštėdavo. Tiesa, su tais trimis lašiukais visam veidui tai visiška nesąmonė - reikia ženkliai daugiau, o ir to kiekio buteliukuose nėra tiek daug.
Nežinau, galbūt, bet su amžiumi norisi kiek atsargiau su tais skystais makiažo pagrindais.

30. CATRICE "Liquid Camouflage" high coverage - kreminė maskavimo priemonė "010 Porcellain", 5 ml
Jau nebesuskaičiuoju kiek šito maskuoklio buteliukų pabaigiau - labai daug ir laikau jį visų laikų mylimiausiu maskavimo produktu, geriausiai tinkančiu mano odos tipui: tobulai maskuoja, nesukrenta į raukšleles, atrodo puikiai net ir baigiantis dienai. Tobulas!
Ar kyla klausimų? Žinoma, kad kartosiu!

31. The Original BeautyBlender® kempinėlė
Dar viena grožio priemonė, kurią kartoju metai iš metų, perku metai iš metų, keisdama tik kempinėlės spalvas, nors išmetu visas labai panašaus, nublukusio atspalvio. Na man nėra tobulesnės kempinėlės, nėra gražiau dengiančio įrankio. Myliu ir būtinai pakartosiu vėl, nors tai ir yra brangiausia kempinėlė, kartais pagailiu to 20 Eur, tačiau galutiniame variante visuomet džiaugiuosi puikia kokybe ir ilgu tarnavimo laiku. Myliu!


32. CATRICE "Creatrice" kreminių matinių lūpų dažų paletė "010 Back To The Nudes", 8,8 g
Dar vienas kosmetikos produktas, kuriam reikėjo laiko pabaigti, tačiau pilnai pabaigiau, išskyrus tuos geltonus blizgučius. Jie mane greit pradėjo erzinti ir labai greit juo iškrapščiau lauk - tiesiog keliavo ant kreminių spalvų ir nuolat gadino nuotaiką. Tamsių spalvų kokybė buvo prasta, pigmentacija nelabai vykusi, reikdavo dažnai atnaujinti, bet... kasdienai susinaudojo.
Nekartočiau, kokybė neverta kartojimo.

33. ANATOMICALS Stop Craking Up lūpų balzamas, 15 ml
Na ne lūpų balzamas čia, greičiau tiesiog lūpų blizgesys, suteikiantis skaidrų atspalvį. Priemonė tikrai ne kažkokios išskirtinės kokybės, paprasta, greit nusivalganti... Antrą kart jos paprasčiausiai nepirkčiau.

34. DERMO FUTURE Volume Lips Booster Intensive Hyaluronic Lip Injection - intensyvaus poveikio hialurono užpildas lūpų putlinimui, 12 ml
Labai jau silpnas tas putlinamasis efektas... šiek tiek palygina lūpų raukšleles ir vos vos paputlina. Galiausiai sunaudojau kaip paprastą lūpų balzamą pernelyg nieko nesitikėdama. Manau nekartočiau.

35. CATRICE Brow Colorist Semi Permanent brow mascara - antakių tušas/ spalvota antakių želė "020 Medium", 3,8 ml
Kasdienė priemonė, kuri geba ne tik gražiai paryškinti plaukelius, tačiau ir šiek tiek užpildo tarpelius tarp jų. Puiki kasdienė priemonė, tik šepetėlis man kiek per didelis, kartas nuo karto vis nusitepliodavau. Visgi - labai fainas.
Manau pakartočiau.

Beveik visą sunaudojau, ir nors šiaip nemėgstu praimerių, tačiau iš tiesų veiksmingas siekiant daugiau tankumo ir apimties. Aišku, kondicionuojamojo efekto praimeris neturi, kažkaip naivu būtų to tikėtis, bet visai neblogas.
Ir visgi, aš nemėgstu praimerių tušui, tad nekartočiau ir kažkokio kitokio nepirkčiau.

Vidutiniška kokybė, tačiau man patiko, kaip atrodo - toks visiškai rudeniškas produktas. Sunaudojau, pasidžiaugiau, bet antrą kart manau nekartočiau.

Kvepalai

Visą rudenį naudojau ir šiandien pasipurškiau paskutinį kartą. Mano uoslė per kelis metus tikrai pasikeitė, šie - spėjo pabosti. Įprastai pabodusius kvapus nuguldau giliai lentynos gale ir laukiu jų atgimimo, tačiau... nusprendžiau kiek apmažinti ir kvepalų buteliukus namuose. Kvepėjo rudeniškai, jaukiai ir pakankamai brandžiai, tačiau tai nebuvo visiškai subrendusios moters kvapas. Visai nieko, tik paklauskite, ar pirksiu dar kartą? Artimiausiu metu tikrai ne.
--------------------------------------------
Viskas, net nušilau baiginėdama įrašą. Šiandien dar noriu papasakoti apie advento kalendorių, nors jau laikas miegoti, tačiau... keliauju pildyti Kalėdų laukimo kupino įrašo su savo advento kalendoriumi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai