THE BODY SHOP "Mango" dušo želė su mangų kauliukų aliejumi

Eina sau, kaip greitai prabėgo šita šventinė savaitė: regis dar nesenai laukėm švenčių, o ryt jau į darbą. Darbe nebuvau jau keturias savaites su savo ligom ir keliomis atostogų dienomis. Atrodo atėjusi net nežinosiu nuo ko pradėti ar ką daryti, žinau kad kai kurie darbai jau bus padaryti už mane, mat kalbama apie griežtus laiko rėmus, tačiau iš esmės palikau žiauriai daug neužbaigtų. Ką gi, su šiokiu tokiu nekantriu jauduliuku laukiu to rytojaus ir jau ruošiuosi į lovą, bet prieš tai labai noriu šiek tiek papildyti blogą kasdieniais dalykėliais. Šį kart šiek tiek papasakosiu apie The Body Shop mangais kvepiantį kūno prausiklį.

"Mylėti kokią nors būtybę, vadinasi, sutikti su ja senti."
A. Kamiu



Produktas: THE BODY SHOP "Mango" dušo želė su mangų kauliukų aliejumi
Gamintojas: "THE BODY SHOP". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno nešvarumus, drėkinti odą     
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepaprastai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sudėtinės dalys
Tūris: 250 ml
Kaina: 8,50 EUR
Kur galima įsigyti: The Body Shop parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Egzotiško aromato, drėkinanti, bemuilė dušo želė. Sudėtyje yra odą puoselėjančio ir drėkinančio mangų kauliukų aliejaus ir augalinio glicerino.
Naudojimas: nedidelį kiekį želės užlašinkite ant kempinės ir prauskitės. Jei produkto patektų į akis, jas gerai praplaukite vandeniu.

Visi Mango linijos gaminiai

Pakuotė. Tvirto, storo plastiko buteliukas su užsukamu juodu dangteliu, kurio viršus atsidengia, kaip ir dauguma tokio tipo, standartinių dušo želių. Persikinės spalvos plastiks ir gana paprastas dizainas su labai natūraliai atrodančiu mango vaisiumi - viskas atrodo gana paprastai, tačiau kokybiškai ir patraukliai akims.


Kvapas tiesiog dieviškas visiems, kurie mėgsta saldžius, vaisinius aromatus. Kvapas labai primena sunokusius mangus, kuriuos kandant sultys teka per rankas... Ir visgi, tai nėra natūraliai kvepiantis mangų kvapas. Mano vonioje vienu metu gyveno mangų šampūnas ir ši dušo želė, tai labai akivaizdžiai skyrėsi bei jautėsi, kad kūno prausiklio kvapas labiau sintetinis ir kiek per daug saldus.

Konsistencija tiršta, gelinė, skaidri su truputėliu persikinio atspalvio.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Parfum, Trisodium Sulfosuccinate, Polyclyseryl-2 Caprate, Sodium Benzoate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Citric Acid, Mel/Honey, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Limonene, Linalool, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Disodium EDTA, Denatonium Benzoate, Tocopheryl Acetate, CI 19140/ Yellow 5, CI 15985/ Yellow 6, CI 17200/ Red 33.


Poveikis. Kadangi priemonės konsistencija labai tiršta, prausiantis reikia visiškai nedidelio dušo želė kiekio, kad ji gerai suputotų ir nupraustų kūno odą. Tad nors TBS dušo želė nėra pačios pigiausios, bet jų užtenka ilgesniam laikui nei kitų dušo želių. 

Kūno prausiklis iš ties gerai putoja ir švariai prausia kūno odą. Malonus vaisinis kvapas leidžia prisiminti vasarą, nuteikia maloniai, o ir jaučiasi dar kuris laikas po maudynių ant odos. Ir deja, tačiau aš nesu sužavėta kūno prausiklio sudėtinėmis dalimis - dauguma jų vidutinio saugumo, gali sausinti kūno odą. Nors to sausinimo aš nejaučiu - po prausimosi visuomet odą tepu kremais ir losjonais, tad ir sausinimo pojūčio niekuomet nejaučiu. Tai tikrai nėra pats geriausias kūno prausiklis, tačiau visgi vertinu visai palankiai. Man patinka TBS dušo želių stiprūs, intensyvūs kvapai, patinka skalsi formulė, tačiau abejoju ar pati imčiau ir pirkčiau - yra geresnių priemonių ir žemesnėmis kainomis, ir geresnių sudėčių, nors ne visuomet tokių nosiai patrauklių aromatų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai