RIMMEL Exaggerate Full Colour automatinis lūpų kontūro pieštukas "105 Under My Spell"

Kaip visgi keičiasi žmonės! Prieš kokius 2-5 metus dievinau akių šešėlius, spalvotus, ryškius, intensyvius, bet kokius. Kasdien dažydavausi šešėliais darydama paprastą makiažą, o va lūpas imdavau ir praleisdavau. Pastaraisiais metais pastebiu, kad dauguma šešėlių tiesiog pamiršau - šešėliais dažausi itin retai, užtat kasdien vis labiau mėgstu lūpų priemones. Ryškūs lūpų dažai ne kartą išgelbėjo įvaizdį ir visiškai pakeitė makiažą. Tad pastaruoju metu mylimiausia makiažo priemone tapo lūpų dažai. Šį kart ne apie lūpų dažus, o apie lūpų pieštuką iš Rimmel

"Didžiausią garbę pasiekia ne tas, kuris niekada nesuklumpa, bet tas, kuris suklupęs pakyla."
Ž. Ž. Ruso



Produktas: RIMMEL Exaggerate Full Colour automatinis lūpų kontūro pieštukas "105 Under My Spell"
Gamintojas: "Rimmel London", UK. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: trumpai laiko
Tūris: 0,25 g
Kaina: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, Eurokos
Įvertinimas: 1,5-2/5

Ką žada gamintojas: Tiksliai brėžiantis automatinis lūpų kontūro pieštukas suteikia lūpoms intensyvią spalvą ir precizišką liniją. Pieštukas ilgai išlieka, suteikia tikslius kontūrus ir intensyvią spalvą. 


Pakuotė. Plastikinis, lūpų priemonės spalvos pakuotė, visiškai paprasta, niekuo pernelyg neišsiskirianti. Pieštukas automatinis, tad veikia išsukimo principu. Kiek keistokai pradžioje atrodė ir bene dvigubai už kitus pieštukus storesnė šerdelė su kirstos formos galiuku. Ar tai turėtų palengvinti kontūro brėžimą? Būtinai papasakosiu vėliau.

Kvapas neutralus. Gamintojas priemonės sudėtyje nenaudojo jokių kvapiųjų medžiagų, tad nieko konkretaus neužuodžiu.

Konsistencija kreminė. Man patinka kreminės lūpų priemonės, tačiau šita dar ir labai sunki ir gerokai sausesnė, nei man patinka.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Polyethylene, Synthetic Wax, DI-PPG-3 Myristyl Ether Adipate, Cera Alba/ Beeswax, Polybutene, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Stearyl Dimethicone, Pentaerythrityl Tetrabehenate, Boron Nitride, Isodecyl Neopentanoate, Synthetic Beeswax, Phenoxyethanol, Tocopherol, Stearalkonium Bentonite, Propylene Carbonate, Ascorbyl Palmitate, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer
May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), D&C Red No. 30 (CI 73360), Fd&C Blue No. 1 Aluminum Lake (CI 42090), Carmine (CI 75470), D&C Red No. 28 Aluminum Lake (CI 45410), Titanium Dioxide (CI 77891), D&C Red No. 22 Aluminum Lake (CI 45380), D&C Red No. 21 (CI 45380), D&C Red No. 7 (CI 15850), D&C Yellow No. 5 Aluminum Lake (CI 19140), Fd&C Yellow No. 6 Aluminum Lake (CI 15985), Manganese Violet (CI 77742), D&C Red No. 6 Barium Lake (CI 15850), Mica, Bismuth Oxychloride (CI 77163).


Poveikis. Aš nežinau, ką galvoti apie šitą pieštuką? Atrodo dengiasi visai lengvai, pigmentacija superinė - vos pabrėžus intensyvi ir ryški. Tačiau pieštukas siaubingai sausas... jis paryškina kiekvieną pasausėjimą ant lūpų, jaučiasi sausas ir regis dėvėjimo eigoje dar nori sausinti lūpas ir gana intensyviai sausinti...

"105 Under My Spell" šaltąjam sezonui puikiai tinkamas uogų atspalvio pieštukas, tamsus vyšninis., matinio efekto. Puikiai derantis su bene visais sodriai vyšniniais lūpų dažais.


Kadangi jau ir šiaip paryškina pasausėjimus ir nepatogiai sunkiai jaučiasi ant lūpų, jas sausina - pieštukas man nepasirodė vertas didelio dėmesio. Galiausiai mano nuomonę visiškai sugadino išlikimo laikas - sunku patikėti, tačiau po nepilnos valandos paviršius skeldėja, spalva nusitrina pirmiausia nuo lūpų vidaus, o ir jaučiasi nepatogiai sausos. Man šitas pieštukas patiko tik dėl pigmentacijos, o visa kita - labai prastai - ir ant lūpų negerai atrodo, ir neišlieka pakankamai ilgai... Kas kart pasidažiusi juo turiu galvoti, kad po valandos teks viską atnaujinti. O kad gražiai atnaujinti - būtinai reikia nuvalyti. Nea, na ne - nevertas dėmesio visiškai, yra ženkliai geresnių panašios kainos kategorijos pieštukų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai