WOODLAND ESCAPE Lip Tint - lūpų tintai/ skystos priemonės lūpoms: "Blush"; "Plum" ir "Coffee"

Šiandien užsimaniau susitvarkyti savo išoriniame diske, kuriame laikau blogui skirtas nuotraukas ir radau tokių senų, kad ausys nuraudo. Prisifotografuoju ir kai kurias priemones pamirštu naudoti, nors ir būnu keletą kartų išbandžiusi, o tuomet jau ir užsilieka tik kažkur mano atminties kloduose ir disko glūdumoje. Tai šiandien į dienos šviesą tempiu Woodland Escape lūpų tintus, kurie man visiški markeriai, o ne tintai. 

"Jeigu uždarysite duris visoms klaidoms, tiesa liks už durų."
R. Tagorė



Produktas: WOODLAND ESCAPE Lip Tint - lūpų tintai/ skystos priemonės lūpoms: "Blush"; "Plum" ir "Coffee"
Gamintojas: "Wilkinson". Pagaminta UK
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nesausina lūpų
Labiausiai nepatiko: greitai nusivalgo
Tūris: nenurodytas
Kaina: visi trys už maždaug £ 8-10 GB
Kur galima įsigyti: Wilkinson parduotuvėse, ebay
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra


Pakuotė. Labai paprasta ir sakyčiau net kukli produkto išvaizda, primenanti paprasčiausią markerį. Pamenu, kad pirkdama susižavėjau tais pastelinių spalvų medžiais pakuotėje, bet nei išvaizda mane labai domino nei spalvos žavėjo - nežinau, kodėl įsigijau, tikriausiai tai paprasčiausiai impulsyvus pirkinys ir tiek.

Kvapas. Priemonės nėra kvėpintos, tačiau natūralus kvapas šiek tiek jaučiamas uostant patį markerį.

Konsistencija. Tintai visiškai skysti, kaip ir dauguma tokio tipo priemonių.


Sudėtis: deja, dėžutę jau esu išmetusi, o sudėtinių dalių internete rasti nepavyko.


Poveikis. Man atrodo, kad tintas turėtų būti toks produktas, kuriuo pasidažai, jis įsigeria į odą ir ilgam palieka spalvotą "dėmę", kuri visiškai atspari viskam: maistui, gėrimams ar bučiniams. Deja, bet šiuos produktus man labai sunku vadinti tintais. Pasidažius jais lūpos įgauna blizgesio efektą, kuris gana greit dingsta, tačiau lūpos nė trupučio negeria produkto - jis lieka ant paviršiaus ir valgant, geriant ar bučiuojantis super greit nusivalo. Kur jau ten valgant ar geriant - net ir įprastai, po gero pusvalandžio priemonės jau praktiškai nelieka ant lūpų, tad ji visiškai nepatvari, priešingai tintams. Visgi, džiaugiuosi, kad nesausina lūpų ir po jų man verkiant nereikia lūpų balzamo. Bet efektas tai visiškai ne tintų kategorijos. Greičiau spalvoto markerio, o ir dažantis atrodo kad tepliojiesi markeriu, o ne lūpų dažais.

Kalbant apie mano turimas spalvas - gražiausia jų raudona Blush, kuri pasitynusi atrodo šiek tiek prislopinta, tačiau graži ir natūrali. Tuo tarpu Plum ir Coffee atspalviai man menkai kuo skiriasi. Tikriausiai galima pastebėti, kad Plum turi kiek labiau violetinį atspalvį, o Coffee - labiau į pilkumą. Visgi, nei viena jų manęs nežavi ir jei jau imu šią priemonę, tai tik gražų ir kasdienai tinkamą Blush.


Kaip ir dauguma skystų produktų, ši labai intensyviai paryškina visus lūpų pašerpetojimus bei pasausėjimus. Kartais atrodo, kad juos labiau apvelia spalva ir paryškina, tad net ir tokiems paprastiems markeriams rekomenduočiau nušveisti lūpas.

Kaip matote, tai nėra kažkokia išskirtinė ar labai džiuginanti priemonė. Ne veltui jos nuotraukos padarytos itin senai, bet įrašui prisiruošti reikėjo laiko. Kas per priemonė, kuri taip greit nusivalgo? O ir ant lūpų atrodo ne per gražiausiai. Kartais man patinka markerį pasiimti greitam lūpų paryškinimui, tačiau tik tais atvejais kai žinau, kad turėsiu laiko kas valandą ar pusvalandį vis atnaujinti. Nemanau, kad markeriai verti dėmesio, nieko įspūdingo čia nėra kokybės prasme, efektas nėra stebuklingas, o išlikimas nuviliantis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai