#DOVANŲ IDĖJOS. IRMINA HANDMADE tasty jewelry mėlynių auskarai - sauja vasaros prisiminimų vėjuotą žiemos dieną.

Man atrodo, kad dovana ir tikrai šaunia dovana gali būti beveik viskas, svarbu pakankamai gerai pažinoti žmogų, žinoti jo pomėgius ir mėgiamą stilių. O šiaip tai juk tokiems žmonėms dovanas ir dovanojame, o kitiems, mažiau pažįstamės renkame visiškai universalias: arbatos ar kavos rinkinį, smagų puodelį, neutralią žvakę ar kažkokį jau sukomplektuotą, dažniausiai suvalgomą ar sugeriamą rinkinuką, tiesa? Manau viena šauniausių idėjų yra neįprastos, nematytos ir stebinančios dovanos, todėl šį kart siūlau šiek tiek susipažinti su Irmina Handmade papuošalais ir jų idėja.

"Girk artimą kaip pats save. Jis atsilygins tau tuo pačiu."
E. Krotskis


Irmina Handmade yra lietuvaitė mergina, kuri gamina papuošalus, neįtikėtinai panašius į tikrus objektus. Tiesa, man regis dažniausiai ji mėgsta gaminti uogas ir vaisius - gėrybes iš gamtos, priklausomai nuo sezono. Šiuo metu turiu mėlynių auskarus ir pamenu, kad mėlynės buvo vienos pirmųjų ir regis populiariausios šios kūrėjos uogos. Tačiau rudenį pasirodo šermukšniai ar obuoliukai, pavasarį galima rasti tulpių, žemuogių, spanguolių; žiemą populiarios citrinos ar alyvuogės... Iš polimero gaminamos uogos regis išpildo keisčiausias autorės idėjas ir vista tikroviškais papuošalais! Belieka pasirinkti iš to, kas labiausiai traukia akį.

Autorės darbai. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Ir kiek skanių grožybių ir įvairiausių stilių... nuo itin gausiai puoštų kekių iki minimalistinių papuošalų, o nesenai Irmina pradėjo kurti ir visiškai minimalius raudono siūlo ir uogos papuošalus - apyrankes. Ir mes kalbame ne tik apie auskarus - ne čia ir apyrankių gausa, ir pakabučiai, ir vėriniai, ir sagės... Aš rinkausi klasikinius auskarus su kabančiomis mėlynėmis ir mėlynių lapeliu - atrodo kaip tikros uogos! Tik man šiek tiek gaila, kad šito įrašo nuotraukos nėra pačios geriausios kokybės ir atskleisti viso grožio tikrai nesugeba.


Dievaži, būčiau laimingiausia galėdama turėti visų uogų bent po papuošalą. Man dar labai patinka šermukšniai, spanguolės, žaviuosi citrinomis ir žemuogėmis... Tačiau turiu jus šiek tiek nuvilti dėl įsigijimo - Irmina kaunietė, turi studiją Veiverių g. 176, tad tik ten galima įsigyti papuošalus. Ši papuošalų kūrėja kol kas neturi, o kaip ir suprantu visiškai neplanuoja elektroninės parduotuvės, tačiau dažnai su nemenka dalimi darbų važiuoja į įvairiausias muges ir šventes.

Šiek tiek mėlynių papuošalų. Nuotrauka skolinta iš autorės puslapio ČIA

Būtent šiemetinėje Jūros šventėje pavyko pagaliau ją rasti ir įsigyti klasikines mėlynes, apie kurias svajojau jau ne vienus metus. Ir pasigailėjau, kad nenusipirkau daugiau - nerealu! Labai rekomenduoju šios kūrėjos puslapį pasekti ir susirasti mugėse bei būtinai pasidairyti - tai gali būti puiki dovana ne tik jums artimiems, tačiau ir pačiai sau. O jums ar patinka tokio stiliaus, realias uogas primenantys papuošalai?


Kur įsigyti: "Irmina Handmade" Veiverių g. 176, Kaunas arba ieškoti švenčių metu mugėse. Naujienas reiktų sekti Facebook
Kiek kainuoja: kiekvienas kūrinys skiriasi, priklausomai nuo įdėto darbo, tad vienos kainos nėra. Šie auskarai kainavo lyg ir 8 Eur
Ko tikėtis: papuošalų, kuriuos galima sumaišyti su tikromis uogomis ir vaisiais, kruopštaus rankų darbo ir kiekvienos uogos visiško unikalumo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai