L'OCCITANE Immortelle Overnight Reset gelinės tektūros naktinis atkuriamasis serumas su šlamučių ekstraktu

Aš puikiai žinau, kad ateinančias tris dienas negalėsiu papildyti blogo nei vienu įrašu. Na gal ir galėčiau paimti kompiuterį ir vakarais parašyti apie vieną ar kitą priemonę, tačiau kokios atostogos, kai sėdi prie PC vietoj laiko leidimo su artimais ir visiško atsipalaidavimo? Taigi, tikrai nerašysiu, nors gal paplanuosiu, kad bloge per tas dienas automatiškai pasiskelbtų anksčiau parašyti įrašai, jei tik šį vakarą turėsiu laiko jiems paruošti, galbūt, bet dievaži, nieko nežadu. Visgi šiandien bent vieną norėčiau jums parodyti ir mes šį kart kalbėsime apie vieną geriausių L'Occitane priemonių veidui - patį garsiausią veido serumą, skirtą naudoti nakties metui.

"Niekas neneigia: tiesa gyvenime nugali, tik mums neužtenka gyvenimo."
V. Reimeris


Produktas: L'OCCITANE Immortelle Reset gelinės tektūros naktinis atkuriamasis serumas su šlamučių ekstraktu
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: atkurti odą, suteikti spindesio, jaunatviškumo, mažinti mimikos raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: labai norėjosi didesnio kiekio nuomonei užtvirtinti (😊)
Tūris: 5 ml, pilno dydžio pakuotė 30 ml
Kaina: 30 ml - 55,00 Eur
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Ar norėtum per vieną naktį atgaivinti savo odą, pašalinti streso ir nuovargio požymius bei kiekvieną rytą pasitikti spindinčia oda? Naudojant naująjį naktinį serumą „Overnight Reset“ oda atrodo pailsėjusi, atgaivinta, spindinti ir jaunatviška. Šis unikalus produktas tinka visiems odos tipams, jį galima derinti su visų L'Occitane veido priežiūros linijų produktais, taip sustiprinant jų poveikį. 
Šiuolaikinį gyvenimo būdą dažnai lydi stresas, nuovargis, aplinkos užterštumas – visi šie faktoriai tiesiogiai veikia odą. Vis dėlto naktį odoje pradeda vykti regeneracijos procesas, kurio metu oda atsinaujina ir pailsi, todėl vakarinis grožio ritualas yra ypač svarbus. Vandens pagrindo gelinės tekstūros serume esantys ingredientai jau po pirmo naudojimo pagerina pavargusios odos išvaizdą: 

– Mairūnas paskatina regeneracijos procesą odoje, „pabudina odą“
– Gailučių ekstraktas – natūrali botokso alternatyva, atpalaiduojanti įtampą veido raumenyse ir sumažinanti mimikos raukšleles
– Serume esantys aukso spalvos burbuliukai – tai šlamučių ekstraktas. Švelniai masažuojant serumą į odą, šie burbuliukai ištirpsta ant odos ir šlamučių ekstraktas pradeda stimuliuoti odos mikrocirkuliaciją, skatina kolageno gamybą, todėl oda tampa švelnesnė ir stangresnė.
Į odą susigėręs serumas nepalieka riebumo, lipnumo pojūčio, tik nuostabų švelnumą.
Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mažulytę serumo pakuotę aš radau kompanijos staigmenų dėžutėje, tačiau ją buvo galima įsigyti ir su įvairiais priemonių rinkiniais. Mažutė pakuotė volelio formos, stiklinė, su nedidele pompa po plastikiniu dangteliu. Tiesą sakant lygiai taip pat atrodo ir pilno dydžio pakuotė, skiriasi tik kiekis bei pakuotės forma.


Kvapas kosmetinis su augaliniais motyvais. Visi šlamučių produktai turi labai panašų gėles primenantį kvapą, tad manau būtent tai ir yra šlamučio kvapas.

Konsistencija gelinė, neturinti jokio lipnumo. Priemonėje dar matomi geltoni rutuliukai - kapsulės, kuriose, kaip sako gamintojas, yra šlamučių ekstraktas.


Sudėtis: AQUA/WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, DEXTRIN PALMITATE/ ETHYLHEXANOATE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, HELICHRYSUM ITALICUM FLOWER OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT, ACMELLA OLERACEA EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ADENOSINE, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, MALTODEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE, PALMITIC ACID, DISODIUM EDTA, CELLULOSE GUM, AMODIMETHICONE, TOCOPHEROL, PARFUM/ FRAGRANCE, CI 75130/ BETA-CAROTENE.


Poveikis. Dėl gelinės konsistencijos priemonė ir geltoni rutuliukai greit susimaišo vienas su kitu ir sparčiai įsigeria į odą. Serumas skirtas naudoti nakties metui, pakanka nedidelio lašelio vienam naudojimui, tad ir turimos 5 ml talpos pakuotės pakanka pajausti priemonės poveikį. Pirmiausia, ką pastebėjau - serumas po nakties tiesiog nuostabiai maloniai atgaivina odą, ji atrodo skaistesnė, kiek šviesesnė ir sudrėkinta. Kuris laikas atrodo nejaučiau jokio kito efekto, nors odos spindesys ir sveikos odos efektas palaipsniui, po truputį stiprėjo. Galiausiai, jau baiginėjant pakuotę pastebiu, kad ir oda atrodo kiek stangresnė, o kadangi ji nuolat gaivinama ir sveikai spindi po kiekvienos nakties - iš ties jaunatviškesnė.

Man šio serumo poveikis ir puikiai tiko ir labai patiko. Galiu pasidžiaugti ir naudingomis odai sudėtinėmis dalimis ir labai saikingu vidutinio saugumo ingredientų skaičiumi. Overnight Reset serumas puikus, vertas išbandyti ir sugundęs pilnai pakuotei, tad galbūt vieną dieną? O jūs bandėte? Rudenį jį dalino L'Occitane parduotuvėse, jis buvo pridėtas daugumoje mažesnių pakuočių rinkinių, tad gal pasitaikė proga išbandyti ir jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai