RENE FURTERER "Volumea" plaukams apimties suteikiantis šampūnas, skirtas ploniems ir gležniems plaukams

Ar turite mylimiausią plaukų priežiūros priemonių gamintoją? Kokie produktai suteikia jūsų plaukams tobulą efektą? Aš nevengiu ir net mėgstu pigius L'Oreal ar Dove šampūnus, tačiau pastaruoju metu mano širdį užkariavo ir vis geresnius įspūdžius palieka Rene Furterer produktai. Nors šiuo metu dažniau bandau mažesnes pakuotes ir vis pritrūksta šiek tiek iki visiškai tvirtos nuomonės apie kiekvieną jų, bet tai, ką bandžiau man labai patiko. Na o šį kart mano rankose pilno dydžio pakuotė ir nuomonė apie apimties suteikiantį šampūną.

"Sorry, I can't hear you over the volume of my hair."



Produktas: RENE FURTERER "Volumea" plaukams apimties suteikiantis šampūnas, skirtas ploniems ir gležniems plaukams
Gamintojas: "RENE FURTERER". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus, suteikti jiems apimtiems, palengvinti iššukavimą
Tinkamas tipas: ploniems, gležniems plaukams
Labiausiai patiko: švelniai, bet efektyviai išplauna plaukus
Labiausiai nepatiko: papučia, tad greičiau veliasi
Tūris: mano turima pakuotė 250 ml. Parduodama 200 ml pakuotėse
Kaina*: 200 ml - 20,09 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Gintarinė vaistinė, Pigu.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Šampūnas suteikia apimties ploniems ir gležniems plaukams bei pagerina jų struktūrą. Sudėtyje esantis natūralus saldžiavaisio pupmedžio ekstraktas suteikia plaukams apimties nuo šaknų iki galiukų. Plaukai tampa minkšti, lengvai iššukuojami, sustiprinti. Jie ilgai išlieka purūs, neapsunkinti.
Naudojimas: Užtepkite ant drėgnų plaukų ir suputokite. Užtenka vieno trinkimo. Kruopščiai išskalaukite. Galite naudoti dažnai. Jei pateko į akis, gerai nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Didžiulis, dalinai skaidrus plastikinis buteliukas tūbelės formos su apačioje atsidarančiu dangteliu. Pakuotės plastikas minkštas ir labai patogus išspausti norimą priemonės kiekį - vargti su dozavimu tikrai neteks. Nors pakuotės dizainas atrodo gana paprastas, tačiau aš pratusi prie balto plastiko pakuočių, tad ryškiai žalia, sodri plastiko spalva tikrai atkreipia mano dėmesį parduotuvių lentynose. Būtent šios kompanijos pakuotės visuomet atkreipia mano žvilgsnį permetant akimis parduotuvėse esančią plaukų priežiūros priemonių pasiūlą.

Kvapas. Švelnus, gaivus žalumos aromatas su šiek tiek profesionalią kosmetiką primenančio kvapo. Plaukai gana ilgai kvepia neutraliu, neerzinančiu kvapu ir po jų plovimo.

Šampūnas švelniai žalsvos spalvos, vidutinio tirštumo gelinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Parfum, Glycerin, Green 3 (CI 42053), Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Gum Extract, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylisothiazolinone, Sodium Chloride, Sodium Glycolate, Yellow 5 (CI 19140).


Poveikis. Paprastai iš plaukų šampūnų aš nereikalauju kažkokių stebuklingų galių ar kondicionuojančių, plaukus gydančių savybių. Šampūnas pirmiausia man turi gerai suputoti ir švariai išplauti galvos odą. Apimties suteikianti priemonė lengvai suputoja pakankamai gausiu putų kiekiu ir dar lengviau išplauna plaukus ir galvos odą. Kai kurie šampūnai linkę sausinti galvos odą, tad pirmą kart paskubomis peržvelgusi sudėtines dalis pabijojau, kad tai bus vienas toks, tačiau ne - šampūnas nepaprastai švelnus odai, tačiau efektyvus visiems nešvarumams.

Nors mano plaukai daugmaž vidutinio storio, bet dėl jų polinkio pūstis ir veltis, niekuomet nesirenku priemonių, skirtų suteikti papildomos apimties. Mat paprasčiausiai tokie produktai papučia plauką ir atrodau kaip tik ką išdžiūvęs liūtas po siaubingos liūties... Šampūnas iš ties suteikia apimties, pirmiausia pakelia plaukus nuo galvos odos, suteikia purumo nuo šaknų iki pat galiukų. Jie atrodo lengvučiai, minkštučiai ir purūs. Bėda ta, kad tokie produktai visiškai netinka mano plaukams, po šampūno būtinai turiu naudoti intensyviai glotninančią priemonę, jei noriu atrodyti nors kiek padoriau. Be to, pastebiu, kad ir mano plaukai su šiuo šampūnu linkę labiau pasivelti nei įprastai. Tačiau jokiais būdais produktas nėra prastas - derinyje su intensyviai maitinančia ir glotninančia kauke jis suteikia plaukams purumo ir lengvumo (o kaukė juos apsunkina ir sumažina pasipūtimą). Ketinu jį sunaudoti visiškai visą, tačiau esu linkusi manyti, kad tiek šis šampūnas, tiek visa Volumea linija labiau tiks plokštiems, prigludusiems ir labai ploniems plaukams.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai